Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mě je 28. Doma mám 2,5letého syna. Uklízet musím, takže tam jiná cesta nevede. Místo dvou kaf, si dávám jedno extra slabé. U prvního těhu jsem si přestala dělat gel. nehty a barvit hlavu. Parfém jsem nestříkala na tělo. Kosmetiku jen neparfemovanou. Uvidíme jak dopadne příští týden, jestli budu sundavat gelovky či ne
U prvního jsem měla jako příznak hojný výtok po ovu až… no dlouho. A nějaký dvanáctý den velké křeče do břicha, nemohla jsem se ani pohnout. Bylo to ve 4 ráno, manžel mě chtěl vézt na pohotovost, že mám slepák. A místo slepáku byly dvě čárky
Teď jsem 7 nebo 9 den po ovu. Včera jsem jen pořád cítila rybinu, musela jsem neustále natahovat nos odkud to cítím. Ryby nesnáším, doma žádná ryba. Bt se mi drží na 37.1,37.2,tak uvidím jestli se udrží. Ještě mám takový příznak nepříznak. Každý cyklus me pár dnů po ovu začnou šíleně bolet prsa, ale moc, že i chlap musí být velmi obezřetný
askončí to cca dva dny předms. A teď nic
Počkám do pátku a testnu ![]()
@Tvigy myslím, ze jde spis o to, ze nesmis do horke vody. Tehdy jsem si ten test s prvnim synem delala rano pred odjezdem do termalu. No volala jsem dr a ted ti nechci kecat do kolika stupnu horke vody muzes
37, 38?
Mrkni do googlu, určitě najdeš ![]()
@Ppkm Moc děkuji!! Zkusím to vyhledat. Já právě miluju hodně horkou vanu
![]()
@Tvigy Ja taky
Sprchuju se uplne varici vodou. V koupelne neni videt a ja mam vzdycky rudou kuzi
No tehdy jsem cely den v tech termalech mohla byt jen v jedinym bazenu, myslim, ze mel tech,38
Ještě vydržet pár dnů, ať vím na čem jsem. Jinak víte holky kdy byla ovu a kolik dní před ovu jste se milovali? U syna vím, že to bylo přímo v den ovu, podle testů i podle bt. Teď jsme měli necelé dva dny před ovu, ráda bych holčičku
![]()
My dva dny před ovu a pak přímo v den ovu… tak uvidíme, bude to překvápko
Už někdo víte přesné datum porodu?? Jelikož jdu na kontrolu až 21.9., tak zatím nevím, ale dle výpočtů to bude určitě květen ![]()
@Tvigy napiš do googlu „vypocet porodu“ zadas si bud posledni ms nebo kdy byla souloz avypocita ti to datum
Mě to vychazi okolo 25.5. Samozrejme presnejsi datum se dozvis u dr a nejlepe az na prvnim screeningu ve 12tt.
@Tvigy Tak to je super, jasný býček, to jsou údajně hodné děti ![]()
U nás to bylo přesně dva dny před ovulací. Myslela jsem si, že z toho nic nebude a ono jo. Ovulaci na sobě poznám, píchá mě na vajčníku. Ty bolesti prsou mám stejně, normálně mi pár dní před MS přestanou bolet a poté dostanu MS. Tentokrát přestat neboleli a bolí do teď
Jsem v 6.týdnu
@marky30 mám doma kluka
to si dobrá, že tak dlouho vydržíš neříct manželovi..já mu to vydržela tak tajit tak minutu po tom, co se objevily dvě čárky..taky jsme pak vyjížděli na dovolenou, ale jen na Slovensko, na turistiku, ne na koupačku..Ten pás jsem náhodně nakonec dnes koupila. Koukala jsem dnes. na bazosi a jedna prodávající ho nabízela levně a ještě byla z našeho města..Tak jsem si ho rovnou vyzvedla.
My jsme se snažili 3/4roku a az když jsme s manželem lupli lahev vina, pohádali se kvůli,, nevydarenemu,,sexu a já oznámila ze z tohoto styku otěhotnět nechci, tak po 10ti dnech byl duch na testu. jinak ovu presne nevím, ale i tak se povedlo ![]()
Holky merite nekdo Bt? Po ovu se mi drzi na 37,1-37,2. Vcera 37.2. Dnes asi 8 nebo 9 den poovu a 36.9. Muze to byt pokles pri uhnizdeni? O kolik vy ten pokles mel byt, nejlepe zkusenosti? Moc dekujuu ![]()
@Ppkm píše:
Holky merite nekdo Bt? Po ovu se mi drzi na 37,1-37,2. Vcera 37.2. Dnes asi 8 nebo 9 den poovu a 36.9. Muze to byt pokles pri uhnizdeni? O kolik vy ten pokles mel byt, nejlepe zkusenosti? Moc dekujuu
Ahoj, já jsem nidacni pokles vůbec nezaznamenala, jinak co jsem se docetla v jiných diskuzích, tak holky měli většinou o pul stupně skok. ![]()
@Tvigy úplně ti závidím, že se cítíš netehotne. Já jen ležím a čekám, kdy se pozvracim. Je mi zle a vůbec to nepolevuje, celé dny
a přijde mi že je to horší a horší
, to jsem s první dcerou neměla.
@2468 Fakt?? To je mazec… a od kolikátýho myslíš, že seš v tom??
Já to tipuju od 17.8. a zatím vůbec nic necítím… zajímavý.. čekám první ![]()