TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9588
8.9.20 12:09

Jinak ještě co nedávám je káva ☕, ja běžně denne pila 3 kavy a ja teď kávu nemůžu ani cítit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
8.9.20 12:10

Jinak u nás to bylo takhle. A snažili jsme se od prosince 2019.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.9.20 12:12
@Tvigy píše:
Holky a co barvení vlasů takhle na začátku těhotenství?? Barvíte se?? Já musím každý měsíc skrz šediny, používám palette z drogerky, tak snad to není průser :,( :dance:

Jsem kadeřnice a také bělovláska. kazde 3 tydny se musím 2× odbarvit a pak ještě hodit barvu. pokozka reaguje tak jako dřív. Klientky také barvý i melírují vlasy stejne jako netehotne. Ale vždy je nutné před prvním barvenim v těhotenství provést zkoušku citlivosti na vnitřní straně předloktí (na 1cm pokožky aplikovat barvící směs, nechat působit dle technologického postupu, umýt a 24 hodin místo hlídat) pokud se neobjeví zčervenání pokožky ci jina reakce, barva je pro vás bezpečná. Jde o to ze rovnováha těla v těhotenství je rozhozena a můžou se snaze tvořit alergie, proto ta zkouška. Ovsem barvy z drogerky výrazně nedoporucuji, raději vyhledejte šetrnější profi barvy (goldwell, elumen, l'oreal, framesy, eclectic) v drtive většině případů je pěkná rovnice. pokud je barva na vlasech i po měsíci stejně sytá, většinou se jedná o velice tvrdou chemii. nebavim se o červených, oranžových a studených odstínech, ty povolí vždy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
8.9.20 13:22

Holky, tak až budete mít po první návštěvě na gyndě, tak dejte vědět, jak to dopadlo :dance: Já až 21.9. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.9.20 13:48

Holky pls jak mate silne čárky na testu? jsem včera nasla jeden zapadnout, tak jsem ho udělala z odpoledni moči a že hodně piju a testovací čárka byla mnohem silnější než kontrolní, tak mi vrta hlavou, jestli je to normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
8.9.20 13:58

Ahojky, já mám ty kontrolní hodně silné a testovací o malinko slabší @Onisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.9.20 15:46

@Onisek Obě čárky jsem měla stejně silný, testovala jsem taky odpoledne 4. den po očekávaný MS.

Jinak zdravím do skupiny, pár dní sem nakukuju, ale ještě jsem nic nenapsala. Dnes bych měla být 5+4, na kontrolu jdu za týden a čekám druhý, doma mám téměř dvouletýho chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.9.20 15:54

Je to divný, ja jsem dnes dle výpočtu podle ms 4+6,ale pozitivni testy mam uz 2 tydny. nevim no, tak nějak si myslím ze ozvu nebyla 13dc ale uz 8 nebo 9dc, jelikož normálně mam cyklus 24 dni a ne 28 jak chtela gynd.,poslední 3 měsíce se mi ho snažila mudra prodloužit utrogestanem. Vím že všechno jsou teorie, na to ze cekam třetího potomka, teoretizuju az moc. Kazdopadne v podeli na první utz, tak se to snad rozsekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.9.20 17:16

Ahoj holky, ženy, maminy… S dovolením se k Vám přidám, ač nemám potvrzené nic gynekoložkou. Rok se s manželem snažíme o mimi. Až před pár měsíci jsem začala řešit plodné dny, ovulaci atp. V srpnu jsme tedy poprvé použili ovu testy. 11 dní po ovu jsem měla nutkání udělat test a ejhle… Byly tam dvě 8o :srdce: další den pro jistotu a zase tam byly. Dnes po týdnu jsem udělala znovu, protože mě bohužel dostal zánět průdušek a musela jsem k dr. a opravdu je tam jasná druhá čárka. Na gyndu jdu až 21.9, takže doufám, že bude vše jak má být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
8.9.20 17:18

@Vlastula.P Paráda, gratuluji :) Je nás tu hodně, které jdeme na kontrolu až 21.9., tak si pak zároveň předáme čerstvé info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.9.20 17:22

@Tvigy koukám, tak snad pro všechny to bude krásný den :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.9.20 09:21
@Ida11 píše:
Ahoj holky,
taky používám těhotenství +. Vlastně od začátku, co jsem těhotenství zjistila. Jinak kontrolu mám zítra - budu přesně 8+1. Tak mám už od včerejška hrozný strach, aby to tentokrát - napodruhé - dopadlo dobře. Žádné silné příznaky nemám, jenom ty prsa jsou hodně velké a mírné nevolnosti v průběhu celého dne. A věci, které mi chutnaly, teď nemůžu ani vidět. Ale víte, z čeho mě natahuje nejvíc? Z kyselých okurek, tak to teda nechápu :lol:

Jeee, že ukážeš fotku, když budeš mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
9.9.20 09:24

@2468 No nejdřív ji uvidí chlap a hned poté ji pošlu tady k vám do skupinky :srdce: :hug: už se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.9.20 09:53

@Vlastula.P ahojky,vítám te u nás :hug:

Jinak holky, asi první kontrolu mam ja? jdu 14.9. A budu konec 6tt, nebo jde někdo driv? snad jsem žádnou z vás neprehledla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.9.20 10:37

Ahoj, holky,
o miminko se od začátku léta snažíme a myslela jsem si, že to tentokrát opět nevyšlo, protože jsem 4 dny špinila a jeden den silněji a dnes mi měla začít klasicky silná menstruace. Včera jsem měla menstruační bolesti ale žádné špiněnía a už dva dny chodím spát strašně brzy. Ráno mě napadlo si udělat spíše pro jistotu těhotenský test a našla jsem tam silnějšího ducha. Teď jsem ale zmatená od kdy počítat den poslední menstruace, protože můj cyklus už víc jak půl roku vypadá tak, že 3-4 dny špiním hnědou krví, z toho jeden den silněji, pak mám den pauzu a další den silně krvácím čerstvou krví po dobu dalších 4 dní. Mám to počítat tedy od 10.srpna kdy jsem začala špinit nebo od 14 srpna, kdy jsem začala krvácet klasicky. Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí