Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martík97 mam 2 kluky, za chvíli jim bude 11 a 8, brzy jsme začali. Mi je 31 ![]()
Holky tak 12dpo, termín ms v pondělí, tak snad se prcek udrží ![]()
Podle utz jsem 6+2, podle MS 7+2. Vcerejsi kontrola byla asi na 2 minuty
. Srdicko pry bije, ale me to neukazala. Jako chapu, ze maji hodne pacientu, ale tohle me tedy vyvedlo z miry. Jo a dalsi kontrola za 3 tydny 9+2.
@AQUILEA tak naštěstí u nás tohle není, dr. vždy vše zkontroluje a při každé kontrole dělá utz! Já jdu k dr. příští středu ![]()
Holky je super jak nas tu přibývá
a kontroly u lékaře se blíží, moc se těším na fotecky ![]()
@Onisek píše:
@Vlastula.P ahojky,vítám te u násJinak holky, asi první kontrolu mam ja? jdu 14.9. A budu konec 6tt, nebo jde někdo driv? snad jsem žádnou z vás neprehledla.
já jdu taky 14.9., už na druhou, budu 7+2, tak snad bude i ![]()
@Onisek Viď? Jak jsme se tu pěkně sešly a doufám, že nám to všem bude krásně prospívat ![]()
@Martík97 taky 12dpo? ja premyslim kdy pujdu k dr. Premyslim, ze pockam az do 7tt, aby bylo uz videt srdicko.
@Ppkm no tak nějak, nevím, kdy přesně byla ovu. Já chtěla taky počkat až budu alespoň 7tt, ale já mám příští středu podstoupit zavedení 3 implantátů a dr. mi napsal atb a já nevím jestli je mohu… ![]()
@Onisek no, já si tam ve středu zrovna zajdu. Sesřičku tam dělá kamarádka tak mě vymyslí nějaký šikovný termín.
Ahoj holky, zatím anonym, dle poslední MS termín 17.5., jsem v červnu po ZT v 9tt, tak tajně doufám. Doma mám prvňáčku a je to celkem náročné…
v pondělí se chci objednat k doktorce ![]()