Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martík97 píše:
@Onisek držím pěstičky, já přemýšlím, kdy jít k dr…
Také přemýšlím, kdy jít poprvé k lékaři. Zatím jsem řešila jen endokrinologii. Jsem dnes teprve 4+4. takže přemýšlím, že bych šla tak za 2 týdny, to by už asi mohlo být srdíčko vidět, ne? Když za ty dva týdny budu 6+4.
@majkl8686 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Ikdyz si nejsem těhotenstvím vůbec jistá. Co myslíte, je tam duch? Dneska první den zpožděníA takhle vypadá test
Co víc, od čtvrtka slaboucce krvácím. Máte s tím někdo zkušenost? Myslela jsem že je to menstruace, ale je to opravdu velmi slabé.
Ahojky, ducha tam vidím. Uvidíš další dny, čárka by měla sílit. Já tento měsíc také silněji špinila, ale pravé silné krvácení jsem nedostala. U prvního těhotenství jsem krvácela slabounce narůžověle a u druhého těhotenství jsem nekrvácela a nešpinila vůbec, ale to jsem zároveň i kojila, takže jsem cyklus neměla ještě ustálený. Každé těhotenství je jiné. Musíme všechny věřit, že vše dopadne dobře. ![]()
@haha_ja já právě nevím, kolik jsem. Poslední ms 10.8, ale já mívám později ovu, myslím, že byla kolem 29.8. Ale jsem diabetik a taky se léčím se štítnou, takže bych to asi neměla odkládat…
Holky tak dle utz 5+6 a uz borůvce ťukalo i srdicko. dalsi návštěva 30.9. ![]()
@Martík97 Já měla poslední menstruaci 14.8. (ale už 4 dny předtím jsem špinila, což nepočítám jako začátek cyklu). Ovulaci jsem měla dle bazální teploty asi 28.8. Já si volala na endokrinologii a dnes jsem byla na krev a ve čtvrtek jdu pro výsledky a úpravu léků. Doktor říkal, že stačí, že mám pozitivní těhotenský test, že to nemusím mít potvrzené zatím od gynekologa a že je dobré řešit léky na štítnou žlázu co nejdříve po zjištění těhotenství - ideálně 5.-6. týden, nejpozději myslím říkal do 8. týdne. Ale já neberu žádné velké dávky, ale při předešlém těhotenství mi navyšovali dávku hned zkraje. Zkusím si zavolat na gyndu, kdy je vhodné se objednat.
Tak já jsem taky objednána na 21.9., budu 6+0. Minule 6+2 už srdíčko bylo a bilo.
Hojte děvčata… já sem tak nedočkavá na 21.9.2020. Těším se, těším… včera jsem byla neskutečně protivná, dneska zase naprosto v poklidu… je to mazec… holčičky, opatrujte se…