Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martík97 koukej: https://www.gynweb.cz/…vi/vse-o-hcg
Pokud nemas hcg od 1000 vyse, tak na ultrazvuku nemohlo nic byt videt.
@Martík97 čekala bych ale nebyla bych nervózní ono se to ještě ukázat. Většinou se ukáže něco nad 1000 jednotek. Tak buď v klidu ![]()
No je to krásný kolikátý den to je po MS. No myslím si že v pátek bude okolo 2500. A to by šlo už vidět aspoň tečka v deloze ![]()
@katerina1006 melo by byt alespon 2000,abych byla klidnejsi. Jsem cca 17 dni po ovu. Od ms nepocitsm, protoze ja mivam ovu az kolem 20DC
@Martík97 ja si myslim, ze super, odpovida to tomu, ze nemuselo byt jeste vubec nic videt. Bud klidna a manzelovi to oznam ![]()
Jinak ja mam HCG 1735, nejak moc to naskocilo od pondeli, kdy bylo 541, tak nevim…
@Megg7 HCG se myslím každé dva dny zdvojnásobuje, takže super.
Holky, tak mam ty impla za sebou. Zvladla jsem to, ale ted to dost boli a nic nesmim. Dr mi rano rikal, ze bych mohla paralen, ale chci to dst bez nej. Manzelovi jsem to dnes rekla a rikal, ze to bude urcite dobry. Tak za tyden doufam, ze uz zuby nebudou bolet a tehu bude potvrzene.
Ahoj,
Mohla bych se k vám přidat? Zatím mám jen // a měla bych být 4+2.
Asi pro jistotu zavolám zítra na endokrinologii, i když to ještě nemám potvrzené od gynekologa. Snad bude vše v pořádku. ![]()
@Martík97 Kousek jsem dočítala a teda doktor tě pěkně vystrašil. Podle mě je brzo, aby na utz něco viděl. Držím palce ![]()
Ahoj holky,
dlouho tu jen pročítám bez příspěvku a kocham se fotkami utz a vašimi radostmi z //
![]()
Když ale čtu kolik z vás ještě na utz nic nevidělo, mám nutkání posunout si termín na gynde, abych nebyla zklamaná.
Jdu 21.9 to budu akorát začínat 7tt. Máte to některá taky tak?
Jinak co se týče příznaků, tak minulý týden Teda podbrisek jako před MS, hlavně večer když jsem byla v klidu.. Tenhle týden už žaludek na vodě po celý den, nezvracim, ale doslova Žeru holky
s prsa? O těch ani nemluvím
Spím jen na zádech
![]()
Ahoj, mohu se k vám přidat?
Včera jsem byla u gynekologa, dle kalendáře 6+2tt, ale říkal, že je to tak o týden méně a objednal mě až za tři týdny. A já stresař hned vidím černé závěry jako zamlklé a pod. Prosím uklidněte mě.
Budu jak na trní, do toho 6.10. Příznaky jsem měla brzy, silná bolest hlavy, únava, vždy po příjezdu do práce zvracení a pak začal zlobit tlak. Tak jsem šla j obvodnímu a nechal mě na marodní. Vše se ale nějak uklidnilo právě, tak to té nervozitě ttaky nahrává. S klukama jsem zvracela několik měsíců. ![]()