TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
17.9.20 11:12

@Veronika83 já byla na UZ v 6+4 a taky říkal o týden mladší, jen embryonální pol, bez srdíčka..kontrolu mám teda za 10 dní, ty 3 týdny jsou teda strašně moc, to věřím bude psychicky náročné čekat..já taky doufám, že to dobře dopadne, ale v koutku duše se připravuju i na horší varintu. Pozitivní TT jsem měla celkem brzy, mám spíš kratší cykly…Ale četla jsem i příběhy, které s takovým nálezem nakonec dobře dopadly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
17.9.20 11:41

@Onisek tolik si preju, aby jste mely zitra pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.20 11:52
@Lagertha píše:
@Veronika83 já byla na UZ v 6+4 a taky říkal o týden mladší, jen embryonální pol, bez srdíčka..kontrolu mám teda za 10 dní, ty 3 týdny jsou teda strašně moc, to věřím bude psychicky náročné čekat..já taky doufám, že to dobře dopadne, ale v koutku duše se připravuju i na horší varintu. Pozitivní TT jsem měla celkem brzy, mám spíš kratší cykly…Ale četla jsem i příběhy, které s takovým nálezem nakonec dobře dopadly :)

To dáme, určitě budou obě v pořádku :srdce: určitě dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.20 21:05

Tak uz i my jsme soukroma skupina na FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
18.9.20 12:15

Holky, tak dneska hcg 2700 :dance: Snad uz v pondeli na utz bude neco videt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
18.9.20 12:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
18.9.20 13:22

@Martík97 super, skvela zprava, mam radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
18.9.20 14:02

@Onisek @Megg7 dekuji :hug: snad bude v po neco na utz videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
18.9.20 14:07

@Martík97 :dance: paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
18.9.20 15:41

Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla. Od neděle mi bylo zle, to jsem i zvracela, ale poslední dva dny mi nějak extra nic není. Ráno tu nemusím chodit s kýblem v ruce „kdyby náhodou“, nenavaluje se mi. Jen mám pořád pachuť v puse a vše mi smrdí. Jinak ale nic. Tak jsem z toho taková dost nervní, protože všechny předchozí těhotenství jsem od začátku do konce protrpela, únava, zvracení, nevolnost, nízký tlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
18.9.20 20:55
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.9.20 10:40

@NeonN ja ted taky nic. Prsa boli jen lehce, nechodim curat, neni mi spatne. Nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2664
19.9.20 12:59

Ráda se přidám

Ahoj holky, ráda bych se přidala :) Je mi 27 a o miminko jsme se s manželem snažili přes 2 roky, pak jsem navštívila centrum asistované reprodukce a vyšlo nám 2IVF :) Dnes jsem podle aplikace (těhotenství +) 5+5. Na kontrolu jdu 22.9 :) už se nemůžu dočkat. Ve čtvrtek jsem byla u své doktorky páč jsem na neschopence (pracuju v rizikovém prostředí) a poprosila jsem ji o UTZ a mimi je tam kde má být:)
Jinak jsem měla hned že začátku silné bolesti prsou a teď nic… Jsem víc unavená a víc jim. Občas poboliva podbřišek jinak se cítím dobře. Těším se až v pondělí přidáte svoje fotečky, páč co jsem procetla skupinu vás zde v pondělí ma UTZ dost :) všem vám moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2664
19.9.20 12:59

Ráda se přidám

Ahoj holky, ráda bych se přidala :) Je mi 27 a o miminko jsme se s manželem snažili přes 2 roky, pak jsem navštívila centrum asistované reprodukce a vyšlo nám 2IVF :) Dnes jsem podle aplikace (těhotenství +) 5+5. Na kontrolu jdu 22.9 :) už se nemůžu dočkat. Ve čtvrtek jsem byla u své doktorky páč jsem na neschopence (pracuju v rizikovém prostředí) a poprosila jsem ji o UTZ a mimi je tam kde má být:)
Jinak jsem měla hned že začátku silné bolesti prsou a teď nic… Jsem víc unavená a víc jim. Občas poboliva podbřišek jinak se cítím dobře. Těším se až v pondělí přidáte svoje fotečky, páč co jsem procetla skupinu vás zde v pondělí ma UTZ dost :) všem vám moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
19.9.20 15:47

@eM00 tak to je fajn že vám to vyšlo také máme miminko přes ivf a v úterý jedem na kliniku na kontrolu a mělo by být už i srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí