Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AQUILEA sýrů bych se nebála
https://blog.maminkam.cz/…k-nebezpecne
@Vlastula.P @Tvigy Holky já vím že jste z toho asi přešlé ale myslím že doktor nemá na první kontrole ani co víc říct. Moje doktorka je teda super ukecana ale taky mi vlastně neřekla nic navíc proti Vám tak nebuďte smutné. Termín je určený dle poslední MS a další stanoví až na screeningu. Já teda fotku mám ale musím si o ní vždy říct asi protože se platí tak ji nemůže dát automaticky. Asi ne každá ji chce už tak brzy. Ale rozumim tomu že bychom tam asi všechny chtěly ležet aspoň hodinu a na ten flíček na obrazovce koukat a poslouchat i jen ten zvuk ![]()
Holky já měla kontrolu minulý čtvrtek a
bylo krásně vidět. Dnes jsem 7+2 a zítra mám kontrolu u své Dr. Já tedy musím říct, že v CARu jsou tak úžasní doktoři, že pan doktor se mě při kontrole ptal: Tak maminko co tam uvidíme
při UZ krásně popisoval fazulku, až se přítel malém rozbrečel a automatický nám dal fotku
na jednou stranu se těším na zítra, že zase uvidím ten malý zázrak, ale na druhou stranu se zase bojím aby bylo vše v pořádku.
1.screening mi vychází na konec října a z něj mám největší strach. Bojím se, aby se opět nenašel nějaký problém, tak jako letos v dubnu a veškerá radost by byla fuč.
Všem přejí jen to nejkrásnější období.
Ahoj holky,
Tady je ale fotek z Utz ![]()
Já jdu k doktorovi příští týden, to budu 6+1, tak snad bude něco vidět. ![]()
@Martík97 Ty bláho, to jsoi zas nervy, ale asi je prostě ještě brzo ![]()
Prosím, kde se dá vytvořit podpis, abych si tam mohla dát metřík? V nastavení to nemůžu najít. Děkuji
@Martík97 Tak to mame tydny stejne a i ja cekam treti. Clovek by rekl, ze uz to bude mit zmaknute, ale druhe tehotenstvi jsem mela za odmenu. A treti mate planovane? Ja ty jednotky hcg uplne nevim, ale toto se mi zda jako pekne cislo. Me doktor nenabiral krev a na kontrolu jdes pristi tyden v utery? Ja se budu muset preobjednat a asi si to dam co nejdrive po statnim svatku, takze bych rada sla hned v utery, ale musim si zavolat jak mam dal brat ten utrogestan nebo zda ho uz mohu vysadit, kdyz jsem bez obtizi. Ja mela minuly tyden taky jen dutinku ktera ani jeste nesla ani zmerit, takze si myslim, ze ani tento tyden by tam jeste nic nebylo, ale take mam pocit, ze u predesleho tehotenstvi jsem mela na konci 6.tydne uz i srdicko. Ale ja mela ovulaci az 16.den a cyklus mam 27dni. Treba je proste jen mladsi. Ale chapu tvou nervozitu, take jsem nervozni a strach je nekdy silnejsi jak ja. Zvladneme to, neboj. ![]()
@haha_ja Tak my toho máme asi hoodně společného. Předposlední cyklus jsem měla taky cca 28 dní a ovu mívám až tak 20DC. Tentokrát jsem to nehlídala, takže to nemohu určit přesně. Já měla minulou středu dutinku 2mm a teď 6mm. Hcg taky pěkně rostlo, ale nevím, jak teď. Říkala, že hcg nabereme kdyžtak v to úterý, kdyby tam nic nebylo.Tak snad bylo opravdu jen brzy
Snažím se na to nemyslet, ale víte jak…
Ahojky, zatim anonymne, ale vypada to ze koncem kvetna k nam pribude ctvrtatko
![]()
Vcera jsem si delala test z odpoledni moci a slaba carka byla, dnes rani a dost silna…Tak snad vse dobre dopadne…
@Anonymní píše:
Ahojky, zatim anonymne, ale vypada to ze koncem kvetna k nam pribude ctvrtatko![]()
![]()
Vcera jsem si delala test z odpoledni moci a slaba carka byla, dnes rani a dost silna…Tak snad vse dobre dopadne…
Držím pěstičky
Ahoj holky tak jsem po UTZ ![]()
Dnes jsem 6+1 podle kalkulačky i paní doktorky. A už jsme viděli srdíčko ![]()
@eM00 píše:
Ahoj holky tak jsem po UTZ
Dnes jsem 6+1 podle kalkulačky i paní doktorky. A už jsme viděli srdíčko
Gratuluji ![]()