Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@fenny samozřejmě, svět se nezbori
Spíš jsem se na tu kontrolu tak dlouho těšila, pak jsem volala manželovi a první co se zeptal jestli mám fotku, že chtěl taky tu naši „borůvku“ vidět
Tak mi to bylo trochu líto
Chápu, že je na vše ještě celkem brzy a za 3 týdny už bude zase všechno o kousek krásnější ![]()
@Pavouk tak asi počítají s tím, že každá ženská když objeví //, tak se vrhne na internet a vše si zjistí sama ![]()
@Vlastula.P píše:
@Pavouk tak asi počítají s tím, že každá ženská když objeví //, tak se vrhne na internet a vše si zjistí sama
Já bych teda netu moc nefandila, je tam toho tolik, že člověk si neví z čeho vybírat a čemu věřit. Žiji v doméní, že jsem 6+5tt dle kalkulacky podle MS a pan doktor rikal, že na to vůbec nemám sázet, že to tak není.
zatím sem samou radostí emočně nasponovana, že se ničím netrápím, uvidíme za 14 dní. ![]()
@Martík97
A kolikáté dítko čekáš, pokud se mohu zeptat? Já měla jít teď ve čtvrtek na kontrolu, ale kvůli nemoci bohužel nemůžu jít, tak nevím na kdy mě přeobjednají, ale jsem z toho taky nesvá. Ale už nešpiním, tak snad tam příště už bude taky něco vidět. Já mám pocit, že jsme stářím plodu nějak podobně, ne? Já jsem teď 5+3.
Holky, tak mám dnešní první kontrolu taky za sebou… Přesně jak píšete, kontrola bez emocí… Čekala jsem, že se dozvím víc informací!! Čekám svoje první, tak jsem z toho samozřejmě vyplesklá a plná otázek… Na práci se mě neptal, na vitaminy se mě neptal, jen mám přijít 15.10. na další kontrolu - brzy ráno, na lačno, s sebou ranní moč a podepsat papíry se souhlasem na prvotrimestrální screening, který mi udělají asi až za další dva týdny po prvních odběrech… Všechno to nějak trvá… To mi vychází, že na screening půjdu až na přelomu října/listopadu… Takže to musím tajit ještě sakra dlouho. Ani mi vlastně neřekl termín porodu… jen na fotečce mám uvedeno 11.5.2021… jen mi řekl, že tam něco je a je to 1×… Co vy??
@haha_ja cekam treti…ja jsem dnes taky 5+3,ale hcg v patekn j
sem mela 2700,neni divne, ze na utz neni nic videt?
@Tvigy píše:
Holky, tak mám dnešní první kontrolu taky za sebou… Přesně jak píšete, kontrola bez emocí… Čekala jsem, že se dozvím víc informací!! Čekám svoje první, tak jsem z toho samozřejmě vyplesklá a plná otázek… Na práci se mě neptal, na vitaminy se mě neptal, jen mám přijít 15.10. na další kontrolu - brzy ráno, na lačno, s sebou ranní moč a podepsat papíry se souhlasem na prvotrimestrální screening, který mi udělají asi až za další dva týdny po prvních odběrech… Všechno to nějak trvá… To mi vychází, že na screening půjdu až na přelomu října/listopadu… Takže to musím tajit ještě sakra dlouho. Ani mi vlastně neřekl termín porodu… jen na fotečce mám uvedeno 11.5.2021… jen mi řekl, že tam něco je a je to 1×… Co vy??
Tak to jsi se toho ale dozvěděla víc než já
Mě řekla jen za 3 týdny kontrola a odběry
Jsem teď na neschopence po zánětu průdušek do konce měsíce, pak musím do práce. A to delam zástupce v supermarketu
![]()
Ahoj holky, mám 3 děti a neplánovaně čekám čtvrté. Termín mi vychází na 20.5. a k doktorovi se chystám ideálně až po Vánocích.
Ahoj holky tak zítra kontrola snad bude vše v pořádku a uvidíme snad i srdíčko.
@JanickaJa píše:
Ahoj holky tak zítra kontrola snad bude vše v pořádku a uvidíme snad i srdíčko.
Držím palce ![]()
Tak ja se budu stresovat jeste tyden. Zrovna ja tajivy stresař, ale jak mám být v klidu?
No já budu asi stresovat do prvního screeningu, který bude až na přelomu října/listopadu ![]()
@Lil Kitkatt píše:
Bublinková voda nijak zvlášť nevadí.Pozor si dej spíš na plísňové sýry jako hermelín a niva, sushi a vůbec syrové ryby a maso…
To je pro me za trest, miluju tatarak, carpaccio, sushi, nivu na vsechny zpusoby… no jeste 7 mesicu to musim vydrzet. Vlastne kdyz se povede momco zorkojit ![]()
@Martík97 píše:
@Lil Kitkatt nevim jestli jsem nastydla, ted jsem 5+1 dle data oplozeni. Ovulaci mivam vzdy pozdeji…
uplne na zacatku jsem mela zimnici kazdou noc, az jsem sla k doktorce s podezrenim na covid
pobavila se a rekla, ze mi spis udela krevni testy na hladinu ghc ![]()