Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martík97 Tezko rict a teplotu nemas? Ja jsem taky od ctvrtka nachlazena.Mam rymu, mela jsem i mirne zvysenou teplotu 2 dny, v noci obcas pokaslavam a hlava me take poboliva a jsem 5+3.Ja jsem trochu nesva z toho koronaviru kolem, mam strach, at to moje nachlazeni je jen nachlazeni a ne covid a at se viroza neprenese na plod. U syna jsem byla take nemocna takhle brzy a pak mu zjistili po porodu srdecni vadu, tak mam obavy.
@haha_ja nevím, ale kamarádka mi psala, že měla zimnice celý první trimestr. Já byla na utz a zvětšil se vášek o 4mm, ale stále tam v něm nic není vidět…mám přijít příští úterý. Takže opět nervy…ach jo, mám strach
Holky, tak mě čeká za 2 hod první prohlídka na gyndě… Dle mých výpočtů začínám 8. týden… Začínám být dost vyklepaná…
První dítě v pozdním věku, no
![]()
Hojky ženy. Dnešní gynda byla super. Mega mic mě to pitesilo. Prďolka je maličký, prý asi 5tt, je na správném místě, kde má být a na UZ bylo krásně vidět, jak mu bije srdíčko.
Ahojky, tak jsem dnes byla na UTZ, jsem 7+2, bylo slyšet i srdíčko. Jen tam mám i hematom, tak se musím šetřit a napsala mi Ascorutin a Duphaston. Další kontrola za 4 týdny. ![]()
@Martík97 Ahoj, buď v klidu, na jedněch stránkách, kde je těhotenství týden po týdnu jsem našla info, že žloutkový váček je nejdřív vidět od gestačního stáří 5+3, tak za týden tam určitě už něco bude =) Já jsem tam zase měla jen ten žloutkový a už by tam dle ms mělo být taky víc. Jdu teď ve čtvrtek po 14 dnech, tak snad nám to dobře dopadne ![]()
Ahoj holky
, rada bych se k vam pridala. S pritelem se snazime od kvetna kdy se nam zadarilo, ale bohuzel to byl sp
. Ted se nam to povedlo zase a jsem 4+5. Zacala jsem trosku spinit a tak beru utrogestan. Na prohlidku se chystam az pristi tyden at je tam neco videt
![]()
Holky já vám tak závidím ty fotecky z ultrazvuku
Já měla dnes první kontrolu… Bylo to takové bez emocí
chápu že toho mají lékaři plně kecky a těhotných za den tam má spoustu, ale takový ledový přístup jsem asi nečekala
Jediné co jsem se dozvěděla, že jsme 5+6 a srdíčko už bije. Ale fotecku jsem nedostala a bylo mi hloupé si o ní říct, nebrali mi ani krev, neporadili mi žádné vitamíny, na práci se neptal.
Takže aspoň vím, že tam je
Kontrola a odběry za 3 týdny ![]()
@Vlastula.P Mám 3 děti, čekám 4. a fotku z UZ nemám ani jednu
Vzniklo to tak, že mi ji v prvním těhotenství nikdo nenabídl, já si o ni taky neřekla a u těch dalších už bylo nefér, aby ji měli, když první nemá
Času dost, příště si o ni řekneš a aspoň už bude víc vidět ![]()
@Vlastula.P píše:
Holky já vám tak závidím ty fotecky z ultrazvuku![]()
![]()
Já měla dnes první kontrolu… Bylo to takové bez emocí
chápu že toho mají lékaři plně kecky a těhotných za den tam má spoustu, ale takový ledový přístup jsem asi nečekala
Jediné co jsem se dozvěděla, že jsme 5+6 a srdíčko už bije. Ale fotecku jsem nedostala a bylo mi hloupé si o ní říct, nebrali mi ani krev, neporadili mi žádné vitamíny, na práci se neptal.
Takže aspoň vím, že tam je
Kontrola a odběry za 3 týdny
Mě taky nebral krev, na práci se neptal. Vitamíny prý můžu, ale nemusím, ditko si ze me veme co potrebuje. Ja teda jedu listovku a omegu 3. Asi se pořádně na mě vrhne toho 9.10.,prý budeme vidět víc. Aj tak byl milý a pohodový. Těším se.