TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
16.9.20 09:46

@Onisek vedet dam, ale asi z toho stejne nic nepozname. Vysedky by meli byt mezi 12-13hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
16.9.20 09:50

@Martík97 jo takhle, dává to smysl sledovat jestli poroste HCG. Můj doktor mi nechal udělat HCG jen jednou a podle výsledků mi řekl ano je to v pořádku přijďte na kontrolu příští týden myslím nebo nějak tak a hodnotu jsem neměla teda vůbec vysokou asi jen do 500 a kousek nebo 400 a kousek, to už bych kecala. I test mi ukazoval to stejně co tobě. Zkus se nestresovat a věř i když chápu, že to jde blbě. Ten ultrazvuk to ještě jen nechytil určitě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.9.20 09:54

@2468 snad mate pravdu, ale me dr rekl, ze z jednoho hcg nelze nic urcit. Tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
16.9.20 09:56

@Martík97 já bych to i manželovi jako překvapení řekla, však ať jste na to dva na tu radost i ten stres :hug:, pak se ti to bude o něco lépe zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
16.9.20 10:12

@Martík97 kolikaty jsi tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.9.20 10:18

Zdravím, také se k Vám ráda přidám :)
Dle MS bych měla být 5+2tt, ale k mudr. se chci objednat nejdříve příští týden. Byly jsme těhotný už v srpnu ale bohužel jsem samovolně potratila. Naštěstí vše odešlo samo tak jsem to brala pouze jako zpožděnou ms. Tak teď nechci u doktora plašit dřív, aby se zase něco nepo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.9.20 10:21

@Nexiiie Ahoj taky jsem to tak mela ale v dubnu. :( Teda ležela jsem 2 dny v nemocnici jen mě hlídali. Tak ti držím palce. :) Já už u doktorky byla ale mimčo je o týden mladší než by mělo být podle MS. teď jdu na další kontrolu 23.9.2020. Tak snad bude všechno v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
16.9.20 10:21

@Martík97 tak jsem si to tady ve vlakne nasla, jsi datumove s ovulaci uplne stejne jako ja, ja jsem 4+4 a me teda doktorka pozvala na ultrazvuk az na 5.10.s tim, ze takhle brzy kdybych sla, ze tam nemusi byt nic videt a proto mam dojit at v rijnu, ze uz bude videt i srdicko, Ze se maminky zbytecne stresuji, kdyz neni ultrazvuku tak brzy nic videt… Takze to hod za hlavu, tehotna jsi a hotovo. Jinak HCG v patek ti rekne vic. Ja byla v pondeli jako samoplatce a dnes me brala na gynekologii, vysledek si mam taky volat dnes kolem 13. Hod se do klidu, na ultrazvuk bylo proste zbytecne brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.9.20 10:29

@Megg7 jo snad ano, ja bych taky nesla, ale sla jsem se hlavne poradit kvuli tem implantatum a atb. Taky jsem diabetik a 35+…takze rizikova skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
16.9.20 10:33

@Martík97 opravdu se nestresuj, vim ze je to tezke, sama nad tim taky premyslim, ze az do 5.10.budu mit nervy zda je vse ok… Ale musime myslet pozitivne, bude to dobre. Jinak ja jsem taky 35+ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.9.20 10:35

@lus-s
ježiš to mě moc mrzí :( každopádně také moc držím palečky ať už je vše v pořádku :)
snažím se věřit tomu, že to už dobře dopadne. Ten minulý měsíc to bylo cele divné na testu věčně duch při několikátém dni zpoždění a tentokrát hned krásná dálnice, takže věřím, že to tentokrát klapne.
Příští týden jedeme na pár dní na dovču tak jsme se dohodli, že k doktorovi právě až potom ať už je něco vidět a zbytečně nestraší, že ještě nic nevidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.9.20 10:38

@Nexiiie Taky jsme tendlekrát měla na testu čárky vidět už krásně a ClearBlue mě ukazoval 2-3t. A ne jako v tom dubnu že na testu byl jen duch. Tak ti budu držet palce ať je všechno v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.9.20 10:49

@lus-s je tak to je super, to by nám to už mohlo opravdu klapnout oběma. Také moc držím palce ať je vše v pořádku a napiš pak po kontrole jak jsi dopadla :) já bych nejraději volala na gyndu hned, ale je mi jasné, že to stejně nemá cenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.9.20 10:51

@Nexiiie Děkuju :hug: Jojo určitě dám vědět  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.9.20 11:07

@Megg7 moc dekuju. :hug: Snad alespon to hcg bude odpovidat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie