Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@magraata tak to máme skoro stejně mě to podle aplikace vychází na 13.5 ja uz na kontrole byla máme miminko pres viď je to naše první.22.8 jedem znovu a to už na srdíčko tak snad tam bude. Jinak uz me občas začínají nevolnosti ale zatím jsem nezvracela.
@JanickaJa píše:
@magraata tak to máme skoro stejně mě to podle aplikace vychází na 13.5 ja uz na kontrole byla máme miminko pres viď je to naše první.22.8 jedem znovu a to už na srdíčko tak snad tam bude. Jinak uz me občas začínají nevolnosti ale zatím jsem nezvracela.
Já mám termín podle aplikace 12.5. a taky jdu 22.8. na kontrolu srdíčka. Poprvé na kontrole jsem byla v úterý a už bylo něco vidět ☺️ tak snad bude všechno v pořádku
Příspěvek upraven 13.09.20 v 12:04
@Vikkull tak to máš fajn že už bylo srdíčko ja doufám že u nás také bude ![]()
@JanickaJa píše:
@Vikkull tak to máš fajn že už bylo srdíčko ja doufám že u nás také bude
Srdíčko ještě nebylo, na to bylo moc brzy, to až toho 22. 🙂 asi jsem se špatně vyjádřila ☺️
@Vikkull
To spíš já blbě pochopila
Já také už viděl takovou malou tecicku.Jsme zvědavá uz na další ale i trochu strach ale to máme vsechny
@JanickaJa píše:
@Vikkull
To spíš já blbě pochopilaJá také už viděl takovou malou tecicku.Jsme zvědavá uz na další ale i trochu strach ale to máme vsechny
To je pravda, strach je. Hlavně po dvou letech snažení nevím, jestli bych unesla další zklamání. Ale věřím, že bude vše ok a v květnu budeme rodina 🙂
@Vikkull přesně tak my to take neměli jednoduché. Hlavne musíme věřit že to dobře dopadne ![]()
@NeonN píše:
A je tajna? Taky jsem raději za komunikaci přes FB, ale zas nemusí kde kdo vědět, že čekáme
Uz jo, tak prijd ![]()
@Terezkaaaaaa
Zatím vidím skupinu jako verejnou, zkus hodit odkaz raději.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Ikdyz si nejsem těhotenstvím vůbec jistá. Co myslíte, je tam duch? Dneska první den zpoždění
A takhle vypadá test
Co víc, od čtvrtka slaboucce krvácím. Máte s tím někdo zkušenost? Myslela jsem že je to menstruace, ale je to opravdu velmi slabé.
Hoj holky, za chvíli me ceka prvni prohlídka, jsem zvědavá co bude videt.dnes jsem dle ms 5+5.poslu vam sem pak fotku, jestli na ni teda bude aspoň něco ![]()