TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
10.9.20 18:16

Ahoj holky

Ahij holky, rada bych se k vam přidala. Přesne po rice snazeni mam na testu dve carky. Zatim jsem se na gyn neobjednavala. Uzivate nekdo utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
10.9.20 18:18

A jeste

Mam dva dny zaludek na vode, ale dneska uz krece, bokest hlavy…muze ti byt k tomu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.9.20 19:15
@Onisek píše:
Mi teprve 31,manzel 33 ale mudra skoro 70 :roll: hold tehdy byla jiná doba.ale vzhledem k tomu ze tato lékařka provedla i moji maminku porodem a přivedla mne na svět, jsem ochotna nad jejím názorem zavřít obě oci :lol:

Holky, tak já jsem asi nejstarší a už mě asi nikdo netrumfne :-) Je mi 38 let. Mám už 4 letého synka a na toto těhotenství již čekám 2 roky. Snad bude vše dobré. Jsem 6+6 a na kontrolu jdu příští týdem v úterý. Modlím se, abych slyšela srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.9.20 19:16
@Martík97 píše:
Ahij holky, rada bych se k vam přidala. Přesne po rice snazeni mam na testu dve carky. Zatim jsem se na gyn neobjednavala. Uzivate nekdo utrogestan?

Gratulace, ať čárky sílí. Mě byl Ultrogestan doporučen vnitřně 2 tablety ráno a 2 večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
10.9.20 20:33

Holky, já 5+4 a zatím stále bezpříznaková… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.9.20 06:18

@Rachell02 no, já jsem ti těsně v patách. Mě je čerstvých 37 a mám už dva kluky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.9.20 06:21

@Tvigy buď ráda, mě je opravdu blbě a to celý den!

Jinak holky, mám taky strach. Minulý týden jsem byla u zubaře a dělal mi rtg a já druhý den zjistila, že jsem těhu. Navíc mě příští středu čeká zavedení implantátů. K dr. jsem se zatím objednávat nechtěla, ale budu muset, protože bych po zákroku měla brát atb. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.9.20 06:47
@Martík97 píše:

Ahoj, já utrogestan prozatím ještě beru, ale jen malinko. 0 0 2
Jinak pokud bereš taky utrogestan, a polykat ho, to bolení a křeče muzes mit od něj. Jinak já jedu 6tt, dnes 5+2 a nic mi není, jen teda jsem se brutálně zalila vodou :zed:

Příspěvek upraven 11.09.20 v 06:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.9.20 06:49
@Rachell02 píše:
Holky, tak já jsem asi nejstarší a už mě asi nikdo netrumfne :-) Je mi 38 let. Mám už 4 letého synka a na toto těhotenství již čekám 2 roky. Snad bude vše dobré. Jsem 6+6 a na kontrolu jdu příští týdem v úterý. Modlím se, abych slyšela srdíčko.
:lol: věk je jen číslo, podle mne čím je žena zralejsi, tím víc si mateřství uzije :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.9.20 07:01

@Onisek utrogestan beru od včerejška a to 1-0-1 zaváděním, tak od něj to nebude. Já ani nevím, kolik jsem. Zatím čekám až čárky budou pořádně silné než vyrazím k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.9.20 07:02

@Onisek no, máš pravdu, věk není podsatný, ale už vidím, jak se na mě budou v práci koukat. A moji šéfovou odvezou, protože ta to sama nedá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.9.20 07:19

@Martík97 sefova si najde náhradu, neboj :hug: jinak utrogestan ti řekla dr ze mas nasadit jak najdeš//?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.9.20 07:38

@Onisek šefová se zhroutí, ona je prostě ten typ…

já řešila těhu s dr. asi půl roku a napsal mi ho na prodloužení druhé fáze, protože tu já mám tak 8 dní a brala jsem ho i předtím v těhu. Tak jsem ho měla doma, tak jsem ho pro jistotu nasadila. A k dr. plánuju jít příští středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.9.20 07:46

@Martík97 ajo.no ja jsem druheho syna mela taky s utrogestanem, tehdy jsem brala od ovu a s // jsem pokračovala, jinak se to neudrželo. No teď jsem brala utrogestan 3 cykly po sobe, dr po mě chtěla 16-25 brát, pak vysadit.no vzdy jsem mela po vysazení//,max týden spozdeni a odešlo to.no a nakonec jsem se rozhodla mudre zalhat, a proste s pozitivnima testama jsem nevysadila no a prcek se drží. jsem zvědavá jak ji v pondělí vysvetlim, že chci napsat další utrogestan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.9.20 08:23

@Onisek právě, nechci to riskovat, zvlášť, když konečně po roce mám na testu //. Do té doby ani stínek. A zase nechci hned letět k dr., když vím, že by tam stejně nebylo nic vidět.

A ty už máš děti? A mohu vědět kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí