Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahij holky, rada bych se k vam přidala. Přesne po rice snazeni mam na testu dve carky. Zatim jsem se na gyn neobjednavala. Uzivate nekdo utrogestan?
Mam dva dny zaludek na vode, ale dneska uz krece, bokest hlavy…muze ti byt k tomu? ![]()
@Onisek píše:
Mi teprve 31,manzel 33 ale mudra skoro 70hold tehdy byla jiná doba.ale vzhledem k tomu ze tato lékařka provedla i moji maminku porodem a přivedla mne na svět, jsem ochotna nad jejím názorem zavřít obě oci
Holky, tak já jsem asi nejstarší a už mě asi nikdo netrumfne
Je mi 38 let. Mám už 4 letého synka a na toto těhotenství již čekám 2 roky. Snad bude vše dobré. Jsem 6+6 a na kontrolu jdu příští týdem v úterý. Modlím se, abych slyšela srdíčko.
@Martík97 píše:
Ahij holky, rada bych se k vam přidala. Přesne po rice snazeni mam na testu dve carky. Zatim jsem se na gyn neobjednavala. Uzivate nekdo utrogestan?
Gratulace, ať čárky sílí. Mě byl Ultrogestan doporučen vnitřně 2 tablety ráno a 2 večer.
@Rachell02 no, já jsem ti těsně v patách. Mě je čerstvých 37 a mám už dva kluky. ![]()
@Tvigy buď ráda, mě je opravdu blbě a to celý den!
Jinak holky, mám taky strach. Minulý týden jsem byla u zubaře a dělal mi rtg a já druhý den zjistila, že jsem těhu. Navíc mě příští středu čeká zavedení implantátů. K dr. jsem se zatím objednávat nechtěla, ale budu muset, protože bych po zákroku měla brát atb. ![]()
@Martík97 píše:
Ahoj, já utrogestan prozatím ještě beru, ale jen malinko. 0 0 2
Jinak pokud bereš taky utrogestan, a polykat ho, to bolení a křeče muzes mit od něj. Jinak já jedu 6tt, dnes 5+2 a nic mi není, jen teda jsem se brutálně zalila vodou ![]()
Příspěvek upraven 11.09.20 v 06:53
@Rachell02 píše:
Holky, tak já jsem asi nejstarší a už mě asi nikdo netrumfneJe mi 38 let. Mám už 4 letého synka a na toto těhotenství již čekám 2 roky. Snad bude vše dobré. Jsem 6+6 a na kontrolu jdu příští týdem v úterý. Modlím se, abych slyšela srdíčko.
@Onisek utrogestan beru od včerejška a to 1-0-1 zaváděním, tak od něj to nebude. Já ani nevím, kolik jsem. Zatím čekám až čárky budou pořádně silné než vyrazím k dr.
@Onisek no, máš pravdu, věk není podsatný, ale už vidím, jak se na mě budou v práci koukat. A moji šéfovou odvezou, protože ta to sama nedá!
@Martík97 sefova si najde náhradu, neboj
jinak utrogestan ti řekla dr ze mas nasadit jak najdeš//?
@Onisek šefová se zhroutí, ona je prostě ten typ…
já řešila těhu s dr. asi půl roku a napsal mi ho na prodloužení druhé fáze, protože tu já mám tak 8 dní a brala jsem ho i předtím v těhu. Tak jsem ho měla doma, tak jsem ho pro jistotu nasadila. A k dr. plánuju jít příští středu.
@Martík97 ajo.no ja jsem druheho syna mela taky s utrogestanem, tehdy jsem brala od ovu a s // jsem pokračovala, jinak se to neudrželo. No teď jsem brala utrogestan 3 cykly po sobe, dr po mě chtěla 16-25 brát, pak vysadit.no vzdy jsem mela po vysazení//,max týden spozdeni a odešlo to.no a nakonec jsem se rozhodla mudre zalhat, a proste s pozitivnima testama jsem nevysadila no a prcek se drží. jsem zvědavá jak ji v pondělí vysvetlim, že chci napsat další utrogestan ![]()
@Onisek právě, nechci to riskovat, zvlášť, když konečně po roce mám na testu //. Do té doby ani stínek. A zase nechci hned letět k dr., když vím, že by tam stejně nebylo nic vidět.
A ty už máš děti? A mohu vědět kolik ti je?