TP květen 2021

• Fotoalbum (96)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
31.8.20 20:05

@Vaal Děkuji, takže do ms nevydržím :mrgreen: Takže ještě 6 dní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teď zrovna ležím a dost mě bolí v pravém podbřišku až mi to v jednu chvíli bodalo do zad, ale to je asi blbost, aby se něco dělo tak brzy. Spíš se začínám moc pozorovat :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
31.8.20 20:10
@Anonymní píše:
@Ppkm já měla pozitivní ovulační test 16 DC, den nato jsem už nezkoušela, takže třeba byl pozitivní i den na to a ovulace ještě o den déle, zkoušela jsem testy tak od 11 dne od pozitivního ovulační ho testu a nic, 29 DC jsem měla trošku růžové špinění, 30 DC ráno test negativní, odpoledne nejspíš trošku pozitivní, ale pochybná značka, moc jsem tomu už nevěřila, den na to měla přijít menstruace, nedalo mi to a ráno jsem si udělala poslední test, co jsem měla doma a vyšla mi skoro hned čárka, zatím hodně slabá. MS mešká třetí den, zítra koupím další test, jestli už je čárka silnější, ale podle všeho to dlouho trvalo, než došlo k zahnízdění, dle pravděpodobně implantačního krvácení. U prvního jsem měla cykly 27 - 35 dní a slabě pozitivní test až 36 DC.

Ty jo, tak držím palečky ať sílí. Já mám krátké cykly. Celkem pravidelné. Většinou 26, občas 27 dnů. A ovulku vždy poznám podle hlenu, bývá 11 den, tak uvidíme, jestli je to pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
31.8.20 20:14

@Ida11 Tak je to dobrý :lol:. Ne dělám si srandu. Mám to stejný, ale ta únava mě zničí. Dneska jsem neudělala nic a jen ležela :think:. No, musíme to přečkat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
31.8.20 22:13

@2468 Víš, já si říkám, že vydržím všechno. Hlavně aby byl tentokrát šťastný konec. Spíš mám strach, aby mi ty příznaky nevymizely, ale musím věřit, že tentokrát už to bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
1.9.20 06:54

@Ida11 určitě to tentokrát bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.9.20 07:20

@Bacaga taky mi termín kalkulačka podle MS vypočítala na 1.5.2021 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
1.9.20 08:01

Tak já zatím bez příznaků, měla bych být 5+2, ale po porodu mám šíleně nepravidelné cykly, takže kdo ví. Unavenější sice jsem, ale projeví se to většinou až večer, kdy jsem uumz v 8 zralá na postel. První těhotenství jsem hodně zvracela a vyčerpaná jsem byla celou dobu až do konce, tak snad to teď bude lepší.

• Citovat
  • Upravit
98
1.9.20 14:59

Já dvě // 12.8. na testu, opravdu silné čárky a MS měla být 16.8., do teď nedorazila, doktor potvrdil těhu, a termínek máme 23.4.2021 :srdce: teď jen aby bylo všechno v pořádku, pro jistotu zavádím Utrogestan…přidala jsem se protože TP duben 2021 tady není, tak snad to nevadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.9.20 15:14

@Nika_koci a už máte i srdíčko? Já jdu na kontrolu až 9.9. - cca 2 týdny zpátky jsem byla na pohotovosti s krvácením, ale viděl jenom gestační váček, naštěstí se to udrželo - no toho 9.9. bych měla být už 8.tt tak věřím, že vše bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.9.20 15:21

@Ida11 poprvé jsem byla u doktora 17.8. a byl jen váček a včera jsem byla taky, ale srdíčko ještě vidět nebylo, doktorka sice gratulovala, ale objednala mě na 22.9. na další kontrolu, teď to vychází, že jsem cca 6+3tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.9.20 15:29

@Nika_koci až za 3 týdny? Ale určitě to bude v pohodě, četla jsem tady, že některým se objevilo srdíčko až v 9.tt - hlavně že roste tak, jak má, že velikost odpovídá. Nám se povedlo druhé, první jsem bohužel měla zamlklé v 6.tt . Tak jsem z toho nervózní už teď a to jdu až za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.9.20 15:32

@Ida11 tak to máme stejné, já měla první pře dvěma lety taky zamlklé v 6 tt, tak doufám, že teď už to bude v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.9.20 15:34

@Nika_koci podívej, posílám Ti super článek. Myslím, že z toho kvanta, co se na internetu napsalo, asi fakt nejlepší. Napodruhé je šance až 80%, že bude vše ok. Dokonce i moje doktorka mi říkala, že ta děloha i tělo si prostě na to miminko musí zvyknout. :srdce:

http://m.bartak-alexandr.webnode.cz/…i-potraceji/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.9.20 15:36

@Ida11 jéé děkuju moc :hug: snažím se tomu věřit co nejvíc, docela sázím i na ten utrogestan tak sna bude všechno v pohodě a budem co nevidět ty naše uzlíčky držet v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.9.20 15:38

@Nika_koci já jsem taky nafasovala utroš - beru 2 kuličky večer a moc věřím tomu, že bude vše dobré a určitě v této skupině vydržíme až do porodu :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí