TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
30.8.20 21:50

Ahoj, termín mi vychází na přelom dubna a května, tak doufám že se můžu k vám přidat :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.20 22:56

Ja mela OVU 22.8. tak jsem jeste radsi netestovala, asi je brzo. Teprv zaciname zkouset, ale bylo by to fajn, kdyby to vyslo, doma uz mame dvoletaka

• Citovat
  • Upravit
1001
31.8.20 00:08

Ahoj, TP mi vychazi konec dubna nebo zacatek kvetna. Tak se rada pridam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
31.8.20 10:51

Ahoj, já se k vám přidám. Mám doma 11 měsíčního chlapečka a v sobotu jsem měla na testu dvě čárky. TP podle kalkulačky 2.5. Tak uvidíme, příští týden budu volat dr. Tak snad bude vše v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.20 14:20

Já se k Vám možná přidám. :) zatím ale anonym. Tak nějak přítel ne stihnul vylézt a byl 22.8 do mě a já si schválně zjistila jestli ovuluju a ano ovulovala jsem tak je možné že se asi podařilo o naše spolecne první. On má už 12leteho syna a já 10letou dceru :lol: z předchozích vztazích. A to zrovna děláme přípravu na svatbu tak asi budu mít brisko :lol: :lol: zjistila jsem termín přes internet "termín porodu dle data soulože či ovulace " A vychází 16.5 kdy má týden potom přítel narozeniny 36let :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.20 14:28
@Anonymní píše:
Ja mela OVU 22.8. tak jsem jeste radsi netestovala, asi je brzo. Teprv zaciname zkouset, ale bylo by to fajn, kdyby to vyslo, doma uz mame dvoletaka

Ano na testování je brzy taky jsem ovulovala 22.8 :) testovat budu koncem září :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
415
31.8.20 14:30

Ahoj holky,
ráda se přidám, mně vychází přelom duben/květen, dnes bych měla být cca 6+6, ale k doktorce jdu na potvrzení srdíčka až 9.9. tak jsem šíleně nervózní už teď. Poprvé bohužel v prosinci zamlklé, tak snad nám to dobře dopadne a spolu tady vydržíme až do toho května :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
31.8.20 16:27

@Ida11
Ahoj, taky se cítíš tak šíleně unavená? Už mám 6 letou dceru, ale nepamatuji si, že bych byla takhle vyřízena. Dneska bych měla být podle poslední Ms 6+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
31.8.20 17:45

Holky, můžu se zeptat těch co už mají //? Kolikátý den po ovu/souloži jste testovali? U syna mi vyšel už 9tý den, tak se chci rak orientačně zeptat jak to máte vy, jelikož do ms asi nevydržím :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
31.8.20 18:02

Ahoj holky, taky bych se ráda přidala. Mám den před MS, na testu slabá čárka, tak snad :) TP by vycházel na 12.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
31.8.20 18:03

@Ppkm mě vyšla slaba carka 10. den. Předtím u syna taky 10.den, proto jsem to tak zkoušela i teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 18:35

@Ppkm já měla pozitivní ovulační test 16 DC, den nato jsem už nezkoušela, takže třeba byl pozitivní i den na to a ovulace ještě o den déle, zkoušela jsem testy tak od 11 dne od pozitivního ovulační ho testu a nic, 29 DC jsem měla trošku růžové špinění, 30 DC ráno test negativní, odpoledne nejspíš trošku pozitivní, ale pochybná značka, moc jsem tomu už nevěřila, den na to měla přijít menstruace, nedalo mi to a ráno jsem si udělala poslední test, co jsem měla doma a vyšla mi skoro hned čárka, zatím hodně slabá. MS mešká třetí den, zítra koupím další test, jestli už je čárka silnější, ale podle všeho to dlouho trvalo, než došlo k zahnízdění, dle pravděpodobně implantačního krvácení. U prvního jsem měla cykly 27 - 35 dní a slabě pozitivní test až 36 DC.

• Citovat
  • Upravit
2
31.8.20 19:19
@Ppkm píše:
Holky, můžu se zeptat těch co už mají //? Kolikátý den po ovu/souloži jste testovali? U syna mi vyšel už 9tý den, tak se chci rak orientačně zeptat jak to máte vy, jelikož do ms asi nevydržím :mrgreen: :cert:

Já testovala 10 den po ovulaci a čárka moc krásná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
31.8.20 19:28

Ahoj, snad bude všechno v pořádku a dotáhneme to do zdárného konce s termínem, podle poslední ms, 1.5.2021. Bylo by to třetí dítko :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
31.8.20 19:36

@2468 unavená jsem na mé poměry dost a navíc mám celodenní nevolnosti - na večer horší. A ty prsa vypadají hrozně :D nějak mi změnily tvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí