Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lemur84 tak to fakt závidím
. Já u první relativně ok, jen únava a šílené rostoucí prsa a relativně brzo i břicho jinak nic a teď? Je mi snad všechno co může 😄. Únava, nálady ale šílený, blbé od žaludku 24×7, zhoršující se hladem, když se najim, tak pak zase že jsem se najedla 😄, v noci se furt budím a chodím čůrat, bolí mě prsa
. Nechápu, ale doufám, že to brzo všechno přejde… Takže nevědět o těhotenství je sen
![]()
Edit: koukám, že jsem vás popletla, jsem střevo.
@Monka00 to ještě může s přehledem přijít
, ale není moc o co stát
řekla bych
@Monka00 píše:
No právě jsem 4tt a kromě citlivosti prsou zatím nic
Neboj, to prijde
Jeste je cas…
@2468 píše:
@Lemur84 tak to fakt závidím. Já u první relativně ok, jen únava a šílené rostoucí prsa a relativně brzo i břicho jinak nic a teď? Je mi snad všechno co může 😄. Únava, nálady ale šílený, blbé od žaludku 24×7, zhoršující se hladem, když se najim, tak pak zase že jsem se najedla 😄, v noci se furt budím a chodím čůrat, bolí mě prsa
![]()
![]()
. Nechápu, ale doufám, že to brzo všechno přejde… Takže nevědět o těhotenství je sen
![]()
Edit: koukám, že jsem vás popletla, jsem střevo.
No ja o nem brzo rozhodne vedet budu, bude mi divne a az si lehnu uz se nezvednu desne me bude bolet kycel, coz nebude asi od kycle ale od zad.Budu mit problemy s chuzi a asi v sestem mesici si kazdej bude myslet ze to mam za par…V sedmem budu tak funet ze se me lidi venku budou ptat jestli je vse v poradku…
Ale tak do 15tt mi bude fakt hodne divne ze nebudi vedet cojist a kdyz nebudu jist bude to horsi…
A u porodu se budu modlit aby prcek nemel pet kilo ![]()
@Lemur84 Super vyhlídky
Mě se většina toho snad netýká, ale těch 5 kilo mi docela hrozí, předchozí měli 4,2, 4,2 a 4,5 ![]()
Ahoj holky, tak ja kromě bolavých prsou( ne nijak hodně) a zimnice taky nic. Ani časté čurání…tedy jen v noci. To chodím tak 3×.
Zdravím všechny nově příchozí ![]()
@Lemur84 ne že bych chtěla třeba zvracet, ale připadám si normálně a ne těhotne. Jinak pracuji v nemocnici, kde polohuji těžké lidi a bojím si abych nepotratila ale zase to ještě nechci říkat ![]()
Ahoj holky,
Mně přesně od 5+0 začalo být špatně po jídle, takže čekám, že co nevidět je tu
.
Taky by se mi nemohlo stát, že bych o těhotenství nevěděla. ![]()
Koukáte na Malé lásky? Já teď koukám, no a mísí se ve mě strach i těšení se ![]()
@fenny píše:
@Lemur84 Super vyhlídkyMě se většina toho snad netýká, ale těch 5 kilo mi docela hrozí, předchozí měli 4,2, 4,2 a 4,5
3,19, 3(ve 36tt), 4,55 ![]()
@Monka00 píše:
@Lemur84 ne že bych chtěla třeba zvracet, ale připadám si normálně a ne těhotne. Jinak pracuji v nemocnici, kde polohuji těžké lidi a bojím si abych nepotratila ale zase to ještě nechci říkat
No to bych se taky bala, ty jo…
@Martík97 zimnici jsem mela o vikendu, ale tu jsem prisuzovala prichazejici ms…Cekala jsem ji v pohndeli. Chlap v den ovulace byl pryc a dva dny pred nic nebylo…Tak jsem to necekala…
@Tvigy píše:
Holky, je tu někdo teď v 8tt, termín kolem 11.5.2021 a jaké máte prosím příznaky?? Já návaly hladu rychle se střídající s pocity těžka a šílená únava
Ahoj, ja nsem dnes 7+2 a krom bolesti prsou a silene chutě na pomerančový džus se cítím jako netehotna.
@Lil Kitkatt me vcera bylo divne rano a vzdy kdyz jsem mela hlad, dnes ok…ale brzy to ocekavam…ze to vypukne ale
doufam ze se mi vyhne…
Na male lasky nekoukam nemame telku.
Na male lasky nekoukam, nevim, me prijde, ze tam tam nedavaji klasicke rodiny…
Tak ja mela prvni 2.94(35tt) a druhe 3,8( taky 35tt) ![]()
A spatne mi bylo ze zacatku, ted je tobuz lepsi.