Poradna duly
Jana Čurdová
@Irisek83
jj ty kyčle jsou katastrofa…tak to je supr že ti to tak dobře dopadlo
, to jsem moc ráda i za tebe. Kočárek už máš koupený?…Já se chci dneska mrknout na nějaký, když to venku vypadá tak slibně s tím počasím… A pokojíček už máš zařízený? Tak ať se ti v práci daří ![]()
@lenlinka píše:
@Irisek83jj ty kyčle jsou katastrofa…tak to je supr že ti to tak dobře dopadlo
, to jsem moc ráda i za tebe. Kočárek už máš koupený?…Já se chci dneska mrknout na nějaký, když to venku vypadá tak slibně s tím počasím… A pokojíček už máš zařízený? Tak ať se ti v práci daří
Jj, taky jsem ráda. Nějakou dietu bych snášela blbě, teď jsme hooodně na sladké. Jinak kočárek už máme… http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…pulse-35692/ barva Pistazie. Sice je to Polák, ale líbí se mi a je praktický
Chtěla jsem Itala, ale má malé kolečka, tak jsme šli do tohoto, v trojkombinaci. Tak dej vědět, až něco vybereš. Pokojíček nemáme, malá bude spávat vedle mě v ložnici, jak to půjde. Dáváme do kupy starý domek, letos chtěl přítel zvedat střechu a udělat podkroví, ale zatím se nic neděje. Tak uvidíme, ale je to otázka času
A vy na Hvozdné jak? Máte nový domek? A jak ty snášíš těhotenství? Vše ok?
@Irisek83 Jj pekny kocarek…ja chci asik taky polaky Camarelo…vyjde to asi stejne cenove jak ten tvuj…ale musime pro nej teprv zajet…ja jak se male narodi tak budu u nasich a pak se nastehujem za pritelem na tu Hvozdnou..to je szarsi domek…letos chce jeste delat strechu…a aspon si nas mamka uzije nez se prestehujem…pomuze mi co bude treba a budem aspon vsichni pospolu na Vánoce
Ted mi teprv prijde ze se to obrati a uz to nebude prochazka ruzovym sadem…v pondeli jsem byla ve meste a jak jsem jela domu tak se mi cosi udelalo nevolno…ale zvladla jsem to…jinak pater me boli…ta zatez prsou a briska nj…ale jinak vse ok…
@lenlinka píše:
@Irisek83 Jj pekny kocarek…ja chci asik taky polaky Camarelo…vyjde to asi stejne cenove jak ten tvuj…ale musime pro nej teprv zajet…ja jak se male narodi tak budu u nasich a pak se nastehujem za pritelem na tu Hvozdnou..to je szarsi domek…letos chce jeste delat strechu…a aspon si nas mamka uzije nez se prestehujem…pomuze mi co bude treba a budem aspon vsichni pospolu na VánoceTed mi teprv prijde ze se to obrati a uz to nebude prochazka ruzovym sadem…v pondeli jsem byla ve meste a jak jsem jela domu tak se mi cosi udelalo nevolno…ale zvladla jsem to…jinak pater me boli…ta zatez prsou a briska nj…ale jinak vse ok…
Pěkný kočárek. A v jaké barevné kombinaci ho chceš? Tak sleduji, že s bydlením to máme podobné Dneska jsem byla na kontrole a neměřili nás, takže za tři týdny při velkém ULZ. A to jsem se těšila, že se dozvím, jak jsem velicí. Dnes jsem jen dostala injekci, pač mám sk. A-. A pořád máte překvápko, co máš v bříšku?
@Irisek83 Chci bud svetle zelenkavy-svitivy nebo modry svetly…ale to uz necham na mem pritelovy
Ja jdu na kontrolu 15.9.budou pry nejake odbery
… Tez nevim kolik male vazi nebo jak je velike. Jj mame prekvapko v brisku..pro nas je podstatne ze je zdrave…
Bydleni ano, mame podobne. Mno a az bude strecha tak teprve pojedem pro ten kocarek. ![]()
@lenlinka píše:
@Irisek83 Chci bud svetle zelenkavy-svitivy nebo modry svetly…ale to uz necham na mem pritelovyJa jdu na kontrolu 15.9.budou pry nejake odbery
… Tez nevim kolik male vazi nebo jak je velike. Jj mame prekvapko v brisku..pro nas je podstatne ze je zdrave…
Bydleni ano, mame podobne. Mno a az bude strecha tak teprve pojedem pro ten kocarek.
Jistě že, hlavně ať je miminko zdravé. To já pohlaví chtěla vědět
A u nás kočárek taky vybral můj, já jen malinko pozměnila barvu… ![]()
@Irisek83 jeee bobatko
je krasna…skoda ze nam se 3D nepovedlo…
ale tak za chvilku to utece a bude venku
muj chtel abych kocarek vybrala sama… a barvu necham na nej..
hezky vikend
Jojo, už jen dva měsíce… Letí to
Fotku mi taky doktorka udělala až na podruhé. Já chtěla památku, i když za 200 Kč. Je to už měsíc. A víš co, já kočárku prošla řadu, už jsem na to neměla nervy. Tak když mi můj řekl, že viděl tento a je super (prý se hodně bere), tak jsem ho šla občíhnout a bylo to ![]()
Jinak díky, víkend mi končí dneska. Měla jsem dovču a příští týden končím úplně.
@Irisek83 Letí..pokud by to šlo tak bych si u doktora též nechala udělat ještě jednu fotku..ale tak když to nevyjde tak nebude no..co už.. Kočárků jsem též prošla dost..ale měly malé ty korbičky a já chci velkou..a k tomu mě nebavilo už chodit samotné po obchodech. Takže půjdeš na pár dní na neschopenku a pak na mateřskou? nebo už zrovna na mateřskou? Já se už těším až nastoupím na mateřskou a budu moct kdykoliv někam jít…i když už ted se zadýchávám..ale využiju toho.. Už aby to bylo ![]()
Jj, zkus to. Doktor ti určitě vyjide vstříc. Je to pěkná památka
V práci končím 11.9. a budu dobírat dovču - mám ještě 13 dní. A na MD nastupuju 1.10. Na neschopenku bych nešla, v práci to pořád jde. Jen to ranní vstávání je už horší. V noci se budím
a pak nemůžu vstát. Jak ty? Spíš v klidu? A s tím zadýcháváním jsem na tom stejně ![]()
A jaké ty máš vůbec vybrané jména na prcka? A půjdeš někam na kurz? Já původně chtěla, ale na konec jsem se na to vyprdla. Budu študovat na netu. ![]()
@Irisek83 Zkusím
Tak to máš super že máš ještě dovču a pěkně ti to vyjde..
Tak je pravda že já celkem dost hodin spím..dnes je výjimka..už jsem od 8 vzhůru. Už nemůžu ani spát na boku..už se učím spát na zádech
A jinak jak kdy spím..včera a dneska mě pálila ta žáha tak se moc spát nedalo..ale jinak spím.. zatím.. Mno není to jisté ale asik Daniel a Vanesa. Ale ještě to chceme s mojim znovu probrat.. Na kurzu už jsem byla..ale hlavně kvuli mojemu aby jsme spolu trávili aspon tak čas, když ho moc není. Jinak si myslím že co se tam probíralo není na škodu a nemůžu říct že bych měla nějak extra zkušenosti ale dětí mi prošlo rukama už hodně..a cca vím co a jak.. Pro některé maminky to bylo extra důležité..já to brala tak že se něco nového dozvím..Ani knížky nekupuji..mám přece moji mamku a ta mi poradí..a kdyby něco tak je plno nějakých organizací třeba baby nekky club kde ti poradí když si nevíš rady! Jinak si myslím že každá matka pak ví sama co a jak, a ty sestřičky po porodu určo poradí a pomůžou
A ty máš jaké jméno pro mimi?..asik jsem to někde přehlédla.
@lenlinka píše:
@Irisek83 ZkusímTak to máš super že máš ještě dovču a pěkně ti to vyjde..
Tak je pravda že já celkem dost hodin spím..dnes je výjimka..už jsem od 8 vzhůru. Už nemůžu ani spát na boku..už se učím spát na zádech
A jinak jak kdy spím..včera a dneska mě pálila ta žáha tak se moc spát nedalo..ale jinak spím.. zatím.. Mno není to jisté ale asik Daniel a Vanesa. Ale ještě to chceme s mojim znovu probrat.. Na kurzu už jsem byla..ale hlavně kvuli mojemu aby jsme spolu trávili aspon tak čas, když ho moc není. Jinak si myslím že co se tam probíralo není na škodu a nemůžu říct že bych měla nějak extra zkušenosti ale dětí mi prošlo rukama už hodně..a cca vím co a jak.. Pro některé maminky to bylo extra důležité..já to brala tak že se něco nového dozvím..Ani knížky nekupuji..mám přece moji mamku a ta mi poradí..a kdyby něco tak je plno nějakých organizací třeba baby nekky club kde ti poradí když si nevíš rady! Jinak si myslím že každá matka pak ví sama co a jak, a ty sestřičky po porodu určo poradí a pomůžou
A ty máš jaké jméno pro mimi?..asik jsem to někde přehlédla.
No já právě chtěla do Nekky, už jsem to měla i domluvené, ale nějak se mi nechtělo. Tohle byl předporodní kurz, skrz dýchání atd, ale každý mi ríká, že mi to PA v porodnici řekne. A že na žádný porod nejde připravit. Tak jak budu doma, pustím si něco na netu a hotovo. Jména jsou pěkné
, já třeba na kluka nemám. No budeme muset něco vybrat, člověk nikdy neví…i když kluk v růžovém by byl mazec
A pochopila jsem dobře, že s tvojím nebydlíš? A asi jsi ani nebydlela? A kolik ti je, jestli to není tajné ![]()
@Irisek83 Jj tam jsem byla v tom předporodním kurzu.. Ale jak říkají ostatní v porodnici ti to řeknou co a jak.Tak jména jsme víceméně vybírali s mojim společně.. Tak v růžovém bodíčku může být i kluk..
Tak bydlím u našich, než muj udělá tu střechu…jinak jezdí za námi…bydleli jsme spolu ale u něho bych byla pořád sama a k tomu ta střecha, tak jsem ted u našich a na jaře, možná dřív by jsme šly z5 k mojemu
Jinak je mi 25. A tobě je kolik?..