Poradna duly
Jana Čurdová
@lenlinka píše:
@Irisek83 Jj tam jsem byla v tom předporodním kurzu.. Ale jak říkají ostatní v porodnici ti to řeknou co a jak.Tak jména jsme víceméně vybírali s mojim společně.. Tak v růžovém bodíčku může být i kluk..Tak bydlím u našich, než muj udělá tu střechu…jinak jezdí za námi…bydleli jsme spolu ale u něho bych byla pořád sama a k tomu ta střecha, tak jsem ted u našich a na jaře, možná dřív by jsme šly z5 k mojemu
Jinak je mi 25. A tobě je kolik?..
Jj, v růžovém bodíčku možná jo, ale co šatičky?
Co myslíš?
Tak to asi s tvojím moc nejsi, co? On maká, ty u vašich. Tak hlavně aby jste měli vše brzo udělané a byli bzro spolem. Mě je 31 ![]()
@Irisek83 Tak v růžových šatičkách asi ne
To by opravdu už nebylo hezké
Mno moc spolu nejsme..ale i kdybych tam ted bydlela a nebo až tam budu bydlet, tak či tak bude s námi večer a o víkendu..má toho hodně a vždycky měl..a ted se snaží se o nás postarat skrz dům. Má toho hold moc. Ale už se těším až spolu budem všichni tři..už se na mimi opravdu těšíme oba. A časem třeba budem řešit svatbu..at je to se vším všudy. ![]()
@lenlinka píše:
@Irisek83 Tak v růžových šatičkách asi neTo by opravdu už nebylo hezké
Mno moc spolu nejsme..ale i kdybych tam ted bydlela a nebo až tam budu bydlet, tak či tak bude s námi večer a o víkendu..má toho hodně a vždycky měl..a ted se snaží se o nás postarat skrz dům. Má toho hold moc. Ale už se těším až spolu budem všichni tři..už se na mimi opravdu těšíme oba. A časem třeba budem řešit svatbu..at je to se vším všudy.
Jj, bylo by to hoodně divné ![]()
Věřím, že se těšíš. A tvůj je šikula, že se tak stará. A mimi bylo plánované? Nás se na svatbu každý ptá, ale já to nijak neřeším. S bříškem jsem se vdávat nechtěla a pokud svatba bude, tak v létě. Víš jak, já pořád čekám na diamant
![]()
@Irisek83 Jj je šikovný…plánované nebylo, ale chtěné ano..Jak se říká: " Neplánované věci jsou vždycky nejlepší. "
A dítě je na druhou stranu dar… A na celý život. U nás se též ptají kdy se veznem… s mojim jsme též nechtěli svatbu když jsem těhotná…chci si to užít, když už… Diamant určo přijde
A to ti schvaluji že čekáš na diamant
A jak jste dlouho s přítelem? A u vás bylo plánované?
@lenlinka píše:
@Irisek83 Jj je šikovný…plánované nebylo, ale chtěné ano..Jak se říká: " Neplánované věci jsou vždycky nejlepší. "A dítě je na druhou stranu dar… A na celý život. U nás se též ptají kdy se veznem… s mojim jsme též nechtěli svatbu když jsem těhotná…chci si to užít, když už… Diamant určo přijde
A to ti schvaluji že čekáš na diamant
A jak jste dlouho s přítelem? A u vás bylo plánované?
Přesně, též bych si ji chtěla užít…když už, no ne?
A s tím diamantem nevím no, to říkám špíš lidem, co jsou zvědaví, víš jak
My jsem spolu skoro 8 let a mimi jsem chtěla, ale drahý měl pořád čas. No a když už se rozhodl i on, tak se to povedlo hned
Asi to tak mělo být ![]()
@Irisek83 Samozřejmě, když už..a hlavně je to den těch dvou co se berou. Pochopila jsem to s tím diamantem
Ale tak přát si to člověk též může
To je krásné 8 let…to je tak akorát už na mimi… Jj ti chlapi vždycky mají čas
U nás si myslím že to taky tak mělo být
My jsme spolu 5 let.
@lenlinka píše:
@Irisek83 Samozřejmě, když už..a hlavně je to den těch dvou co se berou. Pochopila jsem to s tím diamantemAle tak přát si to člověk též může
To je krásné 8 let…to je tak akorát už na mimi… Jj ti chlapi vždycky mají čas
U nás si myslím že to taky tak mělo být
My jsme spolu 5 let.
Jj, nic se neděje jen tak a vše má svůj čas. Tak to beru já.
Taky jste spolu dlouho
A máš recht, chlapi mají čas na všechno… ![]()
@Irisek83 Přesně, vše má svůj čas
A utíká ten čas, taky jsem tomu nechtěla věřit že už je to tolik let… Tak užívej víkendu, bude krásně ![]()
Ahojky, jak je? Já byla včera v poradně a malá vážá 1910 g a jsme hlavičkou dolů
. Já mám na hoře 10 kg. Jak ty? ![]()
@Irisek83 Ahoj…ja byla min. tyden na gynde a zjistil mi doktor ze mi tvrdne bricho tak jsem nafasovala prasky a mam hodne odpocivat…hlavickou je tez dolu..tak doufejme ze to tak zustane…a blahopreji ze je pekne hlavickou dolu mala
..jinak ja pribrala 7kg..neni to moc ale jsme v norme..a mimi ma 1381g
.Dostali jsme i zelezo…na chudokrevnost..pry pro jistotu… Doufam ze u tebe je vse bez problemu
Uz si prepiram veci pro male a chystam bagl radsi uz pomalu do porodnice…a jeste musim zajit na matriku a pak do prace zanest papir o ukonceni neschopenky…
Tak snad tvrdnuti nic neznena a bude vše ok až do konce. Mimi bude asi drobek, co? Ale jsme o dva týdny, to dělá hodně. Uz se nám to ale krátí, co
. Já byla zanést dneska do práce papír na mateřskou, od 1. uz začínám. Jinak u me vše ok, jen mi v noci začínají brnet ruce. Prý to bude od krční páteře…malou cítím hodně a jsem za to rada. Kupodivu se ani nestresuji z porodu. To ale určitě přijde…
Věci na malou uz taky peru. Jednu várku uz mam i vyžehlenou, dneska doschla další, tak zítra budu opět zehlit. Tak doma se zatim faaakt nenudim. Drž se ![]()
@Irisek83 Doufam ze to bude ok…ale i tak jsem opatrnejsi…jj budeme mit drobecka…
Krati se nam to pekne rychle..
ja uz zacinam materskou od 27.9. chtela jsem ji co nejdriv..skrz kamaradku..ktera se mi vdava 4.10. a jdu ji za svedkyni…a abych se dala za ten tyden do gala vlasy..nejaka ta kosmetika..nehtiky a muzu svedcit
..tez jsem rada ze se prcek hybe..aspon clovek vi ze tam je a ze je vse v poradku..me se stava ze jdu o pul noci spat a ve 3 se vzbudim a citim ze mam hlad
sranda. Zatim se taky nestresuju z porodu..ale v prubehu to na me urcite dolehne…ale vzdy myslim na to az drobecka uvidim… Tak ja kazdy den min. umyvam nadobi a vcera jsem tez zehlila a cekaji me tam jeste min. tri varky normalniho obleceni.. a sem tam varim.. cca je nas v dome 5..takze mam porad co delat
takze tady nuda taky nehrozi ![]()
Tak jistě že, svědkyně musí být kočka
My se jdeme zase ve čtvrtek fotit, tak snad se fotečky povedou
Tak za ty prachy…
Oblečky jsem dneska dožehlila, stejně tak i povlečení do postýlky. A už to mám za sebou
Pomalu začnu balit tašku do porodnice, ať se nemusím stresovat, kdyby náhodou. A jinak… já sice v noci nejím, ale dneska jsem byla co hodinu vzhůru, to brnění ruk je hrozné. Snad dneska bude líp ![]()
@Irisek83 Mno budu se snazit vypadat…ale nejkrasnejsi musi byt samozrejmne nevesta… jee fotit jsem se tez chtela..ale muj nechtel…ale neco malo uz mam domluvene.. Fotecky se vam urcite povedou..
Tez se nechci pak zbytecne stresovat kvuli tasce do porodnice…Kdyz se ti ty ruce nezlepsi tak si zavolej doktorovy..co na to atd.. Tak ti prejem s mrnouskem dobrou noc a aby te ruce nezlobily ![]()