TP listopad 2014 Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
3.9.14 18:38
@lenlinka píše:
@Irisek83 Jj tam jsem byla v tom předporodním kurzu.. Ale jak říkají ostatní v porodnici ti to řeknou co a jak.Tak jména jsme víceméně vybírali s mojim společně.. Tak v růžovém bodíčku může být i kluk.. ;-) Tak bydlím u našich, než muj udělá tu střechu…jinak jezdí za námi…bydleli jsme spolu ale u něho bych byla pořád sama a k tomu ta střecha, tak jsem ted u našich a na jaře, možná dřív by jsme šly z5 k mojemu :hug: Jinak je mi 25. A tobě je kolik?..

Jj, v růžovém bodíčku možná jo, ale co šatičky? :lol: :lol: :lol: Co myslíš? :mrgreen: Tak to asi s tvojím moc nejsi, co? On maká, ty u vašich. Tak hlavně aby jste měli vše brzo udělané a byli bzro spolem. Mě je 31 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
3.9.14 19:29

@Irisek83 Tak v růžových šatičkách asi ne :-D To by opravdu už nebylo hezké :-) Mno moc spolu nejsme..ale i kdybych tam ted bydlela a nebo až tam budu bydlet, tak či tak bude s námi večer a o víkendu..má toho hodně a vždycky měl..a ted se snaží se o nás postarat skrz dům. Má toho hold moc. Ale už se těším až spolu budem všichni tři..už se na mimi opravdu těšíme oba. A časem třeba budem řešit svatbu..at je to se vším všudy. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.9.14 11:36
@lenlinka píše:
@Irisek83 Tak v růžových šatičkách asi ne :-D To by opravdu už nebylo hezké :-) Mno moc spolu nejsme..ale i kdybych tam ted bydlela a nebo až tam budu bydlet, tak či tak bude s námi večer a o víkendu..má toho hodně a vždycky měl..a ted se snaží se o nás postarat skrz dům. Má toho hold moc. Ale už se těším až spolu budem všichni tři..už se na mimi opravdu těšíme oba. A časem třeba budem řešit svatbu..at je to se vším všudy. ;-)

Jj, bylo by to hoodně divné :-)

:palec: Věřím, že se těšíš. A tvůj je šikula, že se tak stará. A mimi bylo plánované? Nás se na svatbu každý ptá, ale já to nijak neřeším. S bříškem jsem se vdávat nechtěla a pokud svatba bude, tak v létě. Víš jak, já pořád čekám na diamant :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.9.14 12:22

@Irisek83 Jj je šikovný…plánované nebylo, ale chtěné ano..Jak se říká: " Neplánované věci jsou vždycky nejlepší. " ;-)A dítě je na druhou stranu dar… A na celý život. U nás se též ptají kdy se veznem… s mojim jsme též nechtěli svatbu když jsem těhotná…chci si to užít, když už… Diamant určo přijde ;-) A to ti schvaluji že čekáš na diamant :palec: A jak jste dlouho s přítelem? A u vás bylo plánované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.9.14 19:48
@lenlinka píše:
@Irisek83 Jj je šikovný…plánované nebylo, ale chtěné ano..Jak se říká: " Neplánované věci jsou vždycky nejlepší. " ;-)A dítě je na druhou stranu dar… A na celý život. U nás se též ptají kdy se veznem… s mojim jsme též nechtěli svatbu když jsem těhotná…chci si to užít, když už… Diamant určo přijde ;-) A to ti schvaluji že čekáš na diamant :palec: A jak jste dlouho s přítelem? A u vás bylo plánované?

Přesně, též bych si ji chtěla užít…když už, no ne? :pankac: A s tím diamantem nevím no, to říkám špíš lidem, co jsou zvědaví, víš jak :dance: My jsem spolu skoro 8 let a mimi jsem chtěla, ale drahý měl pořád čas. No a když už se rozhodl i on, tak se to povedlo hned :* Asi to tak mělo být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.9.14 20:01

@Irisek83 Samozřejmě, když už..a hlavně je to den těch dvou co se berou. Pochopila jsem to s tím diamantem ;-) Ale tak přát si to člověk též může :-) To je krásné 8 let…to je tak akorát už na mimi… Jj ti chlapi vždycky mají čas :-) U nás si myslím že to taky tak mělo být :-) My jsme spolu 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
5.9.14 12:00
@lenlinka píše:
@Irisek83 Samozřejmě, když už..a hlavně je to den těch dvou co se berou. Pochopila jsem to s tím diamantem ;-) Ale tak přát si to člověk též může :-) To je krásné 8 let…to je tak akorát už na mimi… Jj ti chlapi vždycky mají čas :-) U nás si myslím že to taky tak mělo být :-) My jsme spolu 5 let.

Jj, nic se neděje jen tak a vše má svůj čas. Tak to beru já. :srdce: Taky jste spolu dlouho :kytka: A máš recht, chlapi mají čas na všechno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.9.14 15:22

@Irisek83 Přesně, vše má svůj čas ;-) A utíká ten čas, taky jsem tomu nechtěla věřit že už je to tolik let… Tak užívej víkendu, bude krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
6.9.14 20:34

Děkuji, ty taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
20.9.14 19:55

Ahojky, jak je? Já byla včera v poradně a malá vážá 1910 g a jsme hlavičkou dolů :potlesk:. Já mám na hoře 10 kg. Jak ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.9.14 22:04

@Irisek83 Ahoj…ja byla min. tyden na gynde a zjistil mi doktor ze mi tvrdne bricho tak jsem nafasovala prasky a mam hodne odpocivat…hlavickou je tez dolu..tak doufejme ze to tak zustane…a blahopreji ze je pekne hlavickou dolu mala :kytka:..jinak ja pribrala 7kg..neni to moc ale jsme v norme..a mimi ma 1381g :pankac:.Dostali jsme i zelezo…na chudokrevnost..pry pro jistotu… Doufam ze u tebe je vse bez problemu ;-) Uz si prepiram veci pro male a chystam bagl radsi uz pomalu do porodnice…a jeste musim zajit na matriku a pak do prace zanest papir o ukonceni neschopenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.9.14 16:21

Tak snad tvrdnuti nic neznena a bude vše ok až do konce. Mimi bude asi drobek, co? Ale jsme o dva týdny, to dělá hodně. Uz se nám to ale krátí, co ;-). Já byla zanést dneska do práce papír na mateřskou, od 1. uz začínám. Jinak u me vše ok, jen mi v noci začínají brnet ruce. Prý to bude od krční páteře…malou cítím hodně a jsem za to rada. Kupodivu se ani nestresuji z porodu. To ale určitě přijde…
Věci na malou uz taky peru. Jednu várku uz mam i vyžehlenou, dneska doschla další, tak zítra budu opět zehlit. Tak doma se zatim faaakt nenudim. Drž se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.9.14 11:49

@Irisek83 Doufam ze to bude ok…ale i tak jsem opatrnejsi…jj budeme mit drobecka… :srdce: Krati se nam to pekne rychle.. :) ja uz zacinam materskou od 27.9. chtela jsem ji co nejdriv..skrz kamaradku..ktera se mi vdava 4.10. a jdu ji za svedkyni…a abych se dala za ten tyden do gala vlasy..nejaka ta kosmetika..nehtiky a muzu svedcit :dance:..tez jsem rada ze se prcek hybe..aspon clovek vi ze tam je a ze je vse v poradku..me se stava ze jdu o pul noci spat a ve 3 se vzbudim a citim ze mam hlad :P sranda. Zatim se taky nestresuju z porodu..ale v prubehu to na me urcite dolehne…ale vzdy myslim na to az drobecka uvidim… Tak ja kazdy den min. umyvam nadobi a vcera jsem tez zehlila a cekaji me tam jeste min. tri varky normalniho obleceni.. a sem tam varim.. cca je nas v dome 5..takze mam porad co delat ;) takze tady nuda taky nehrozi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.9.14 19:32

Tak jistě že, svědkyně musí být kočka :-) My se jdeme zase ve čtvrtek fotit, tak snad se fotečky povedou :-)Tak za ty prachy…
Oblečky jsem dneska dožehlila, stejně tak i povlečení do postýlky. A už to mám za sebou :-)Pomalu začnu balit tašku do porodnice, ať se nemusím stresovat, kdyby náhodou. A jinak… já sice v noci nejím, ale dneska jsem byla co hodinu vzhůru, to brnění ruk je hrozné. Snad dneska bude líp :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.9.14 21:34

@Irisek83 Mno budu se snazit vypadat…ale nejkrasnejsi musi byt samozrejmne nevesta… jee fotit jsem se tez chtela..ale muj nechtel…ale neco malo uz mam domluvene.. Fotecky se vam urcite povedou.. ;) Tez se nechci pak zbytecne stresovat kvuli tasce do porodnice…Kdyz se ti ty ruce nezlepsi tak si zavolej doktorovy..co na to atd.. Tak ti prejem s mrnouskem dobrou noc a aby te ruce nezlobily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí