Poradna duly
Jana Čurdová
@Kac267 právě že když ho zatáhnu tak mi začne být šoufle
jako u druhého vyskočilo také celkem rychle, ale tak moc tedy ne
@stiskoch to jo, i když moje švagrová je teď těhotná a ani těch 50kg snad nemá, je v 18tt a není na ní vidět téměř nic. ![]()
@stiskoch Mně s dvojčaty taky rychle rostlo. Tak aby tam nebyly taky dvě. ![]()
@WojKa @stiskoch No jo holky, každá to máme jinak
A nic nenaděláme.
Nosit volnější oblečení. Doufám, že to utajím aspoň do 12tt.
@Kariss já konkrétně nemůžu říct. Moc se nedá srovnávat těhotenství s jedním a dvěma dětmi. ![]()
teda baby, vy jste se tu rozjely
![]()
@Kamča 92 … ty jsi ale poctivka
. Nám vyšlo hned druhé IUI a po pěti týdnech plod nerostl, jen minimálně , po dalším týdnu to stejné a navíc se zpomalovala srdeční akce,tak mudr. řekla,že je to ZT a mám počkat, jestli to odejde samo. Aspoň že ten CAR je tak super, že mě hned poslali na různý vyšetření,ale nic se nikde neprokázalo. Prý blbá náhoda
.
Jste tu některá,která čekáte první mimi? Já včera byla na HCG a 14.den po IUI 264, sestřička říkala,že je to akorát. Myslíte, že bych měla jít zítra znovu,abych mohla porovnat nárůst?
@WojKa ty máš dvojčátka? Tý jo, i já bych je moooc chtěla. Četla jsem, že při dvojčatech je mnohem vyšší HCG a já ho mám v normálu,tak asi nic ![]()
@VeroNika666 Já čekám první mimi
Já jsem chodila teď na HCG jednou týdně. Ten rozptyl je strašně velký, u každého jinak. Zkus vydržet ten týden. Ale pokud nevydržíš, tak si zajdi ![]()
@Kac267 Už jsem se lekla,že tu jsou jen zkušené maminy
. Já jsem dost nervózní po té špatné zkušenosti, takže možná zítra zaběhnu ještě na kontrolu HCG, k mudr. jdu až 1.3.,ale aspoň něco bych se z toho HCG mohla dozvědět a být trošku víc v klidu. Prý se má zvedat za 48 hodin dvojnásobně,když je všechno jak má být
.
@VeroNika666 Taky jsem prodělala ZT, takže tě chápu. Jsem šíleně nervózní před každou kontrolou. Jsem po IVF a chodím teda zatím na kontrolu každý týden. Teď jsme byli v pondělí a už jsem vidělala i 3mm prcka. Příští týden jdu v úterý a už jsem zase taky nervózní, už jdu ale jen na UTZ, krev už mi brat nebudou. Ty ale chodíš teda s velkýma rozestupama, to bych měla problém vydržet.
Kdyby jste chtěli, je vytvořena skupinka na heslo TP 11/2019.
Nevim kdo ji zakládal, ale Ja uz tam jsem ![]()
@Kac267 No právě, nejdřív čekám dva týdny , jestli se to povedlo a pak další tři týdny, jestli je srdíčko
. Nikdo ti nic neřekne, jen čekáš a čekáš a po šílených pěti týdnech ti řeknou,že se to pokazilo
. Hrůza, mám noční můry z toho,že se to stane znovu. Teď se bojím ZT nebo MT
, už začínám být hysterka ![]()
@VeroNika666 jojo, jak roste HCG při dvojčatech netuším, jen vím, jak roste břicho! ![]()