Poradna duly
Jana Čurdová
Ankar, taky jsem si přišla praštěná, ale za zdraví a pohodlí to přeci stojí a já jsem furt v tom auttě a pohnout se nemůžu. tak je mám a jsou moc pěkný ![]()
Jituš, těším se na zprávičky
já zavolám asi až v pondělí, kvůli tý protivný sestře
stejně mi řekne, že volám brzy… ![]()
Meduleinko, tak uvidíš, třeba už sestřička bude mít lepší jednání a náladu:-). Ono, dnes gynekologové nechtějí brzo dávat těhotenské průkazky. Moje obě švagrové šly k lékaři až ve 2.měsíci (ale to je 10 let zpět). ty 3 měsíce jsou lékařem brány jako hraniční. s tím nic neuděláme, jen to vydržet. Pro dnešek se loučím, jdu se učit tu penologii. pa
Medu však sestře nemusíš řikat, s čím se objednáváš ne, prostě že se chceš objednat,hmm..
a kdyby byla nepříjemná, tak bych prostě trvala na tom,že se potřebuju objednat a nazdar, nemůže Tě odmítnout!
Ahoj holky, uvažuju jestli se k vám přidat, nechci abych to zakřikla(jsem v tomhle strašně pověrčivá, ale potřebuju to někde vyventilovat
) Takže poslední MS 25.2, u doktora už jsem byla a bylo už vidět
, už mám tříletou holčičku a o druhé jsme se snažili rok a dva měsíce!. Tak tfuj tfuj ať nám to tu všem uteče bez problémů a máme ty prosincové dárečky ![]()
Mini máš pravdu, dík. asi to tak udělám…
Ankar v ĆAčku, jsou bílé a jen cca o 5 cm zvýšené, taak vypadají moooc dobře. Je pravda, že jsem se praštila přez kapsu a vyplázla jsem za ně 1200 ale zase jsou na dlouho, že? Jo jsou to rifle…
ahoj holky,nevím jak vám ale mě je hůř a hůř snad,vždycky odpoledne na mě padne šílená únava a jak mám k tomu trochu hlad tak jsem k nepoužití!!:(( nezvracím ale žaludek na vodě, sotva se vleču..pak mi stačí se chvíli prospat a je mi zas fajn,ale spěte třeba v práci že
břicho mě pobolívá často a „spodek“ taky,jako by mi něco tlačilo na močák,není brzo??? pardon ten román,rozepsala jsem se nějak:))
@ Vercaa: tak to jsme na tom uplne stejne, zaludek jak na vode, po obede usinam v praci u PC…
včera jsem byla na UTZ a konečně bylo vidět ![]()
byla jsem z toho úplně paf… už aby to bylo na světě ![]()
Vercaa píše:
Zítra si jí prohlídnu pořádně než jí koupím a dám vám vědět jestli za to stojí:)
Verco tak co ta knizka?Stoji za to?
Mě včera přišla velká kniha o mateřství a jsem z ní opravdu nadšená…takže tuto bych doporučila, pokud byste některá tápala
Ahoj holky
dneska jdu na UTZ a jsem trošku nervozní jestli tam bude
žaludek pořád na vodě