Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, jsem na chvíli v práci, než odjedu.
Dani knížka je krásná!! jsou tam fotky jak se vajíčko vyvíjí snad týden po týdnu…za 300 je uplně úžasná:))))
Holky, tak jsem po první kontrole a prvním ultrazvuku. Šla vidět pouze dutinka. Na další kontrolu mám jít až za 14 dní a prý se uvidí.
@Ankar: na 1. UTZ jsem měla taky jen dutinku…a těch 14dní čekání až bude z buněk už něco víc mi dalo zabrat, ale zato jsem předevčírem již viděla srdicko a to me fakt dostalo…tak at ti to rychle utece, ja jdu na utz za 3 nedele…
dnes jsem si koupila lizatka se zazvorem v lekarne, jsou dobra, jen ne uplne ucinna…ale uvidime
preci ty nevolnosti musi nekdy prestat.., ne?
holky blahopřeji k UZ
mě je dnes takj zle, že nejsem schopná vůbec ničeho…
takže zas lezu do pelechu, pááá a držte se ![]()
Ahoj holky tak UTZ dopadl dobře začínající srdeční akce a další UTZ za tři týdny
dlouhá doba
Ahoj Holky vy píšete jak divé, sotva vás dočíst ![]()
Já jsem pohlcená prací, takže jsem i trochu chvílema na to břicho a pocity zapomněla - docela změna. A kdykoli si to uvědomím, polije mě štěstí. Tak doufám, že nebudeme mít větších trablí a pěkně si to užijeme…
Gratuluji k novým
a UTZ!
Já už vstupuji do 8. týdne, tak to zas tak pomalu neutíká… to už jsou vlastně dva měsíce!!??? ![]()
Papa a držte se! ![]()
Nandi, diky, tak trochu me to uklidnilo…jsem z toho takova nervozni a myslim na to. Vcera po te kontrole jako by mi doposud aspon male priznaky skoncili a necim nic, tak z toho jsem taky paf.
Pan doktor mi mackal bricho jako by se nechumelilo, delal Vám to taky?
Tem co uz vi o akci
od prvni kontroly moc gratuluji. Ono je to velka radost a uleva, ze nemusite cekat 14 dni.
![]()
Tím pádem se přesunuju úplně na konec prosince. Holky od kdy Vám začalo být špatně?
ANKAR, už máš po UZ? a bylo vidět
???
já pořád čekám, asi tam zavolám příští týden, chtěla jsem jít dneska, ale přišlo mi to moc brzy a nechtěla jsem poslouchat tu šílenou sestru.
Ale zle mi je.....to vám povím ![]()
@Ankar: no, me zacalo byt spatne cca 3 dny pred ocekavanou MS (takze sjem malem uronila slzu, ze zase nic), no a od te doby je mi porad spatne…hur a hur.
jo a na kontrole me taky „prohmataval“ jakoby se nechumelilo, pritom rikal…pokud si budete uzivat tak hlavne opatrne… jeste mi rekl, ze mam otocenou delohu a musim spat na brise a se i milovat na brise…vzhledem k tomu, ze mam brisko nafoukle a bolave, tak na brise to opravdu nejde…takze me cekaji nejake cviky a jeho „zakrok“ pri otaceni delohy…
hezky patecni vecer jdu Vas jen pozdravit ![]()
v po se chystam k dr na UZ je sice brzy, ale na tyden odjizdim tak radsi chci aby se dr juknul
vim, ze kontorala nic nezaruci,ale proste potrebuju slyset, ze je vse jak ma byt… dle mych poctu to bude tak 5+1 dle MS (ale osobne si myslim ze prcek je starsi alespon tak o 3-4 dny
)
tedy dneska mne tak pichlo v na leve strane az se mi zatmelo pred ocima…tak snad je to dobry znameni ![]()
medulienko taky mi nejni nejlip (ale jsem vlastne rada alespon z toho mam naivni pocit, ze dokud mi je blbe tak se snad prcek drzi
jsem mirne paranoidni po lednovem nezdaru
)a zacinam byt unavena…tehu s Viky jsme dokazala spat i ve stoje ![]()
holky pali vas zaha? mne uz 14 dni a to jsme predtim vubec neznala
Ravčo ![]()
můžeš dát v pondělí vědět co už bylo vidět???
Já bych měla být na tom podobně a pořád řeším jestli už jít k Dr. nebo ještě ne.
Jinak držím palečky a to všem žáha mě nepálí, ale furt se zvedá žaludek a jsem děsně nafouklá, fakt jako těhotná…
![]()
Ahojky holky konečně jsem se sem dostala, jsem uplně hotová a pořád bych jen spala. Ale taky je krásné počasí tak jsem s malou pořádpryč a když příjdeme tak jdeme obě do hajan
a co vy jak je?? ![]()