TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
22.4.10 12:25

ahoj holky, jsem na chvíli v práci, než odjedu.
Dani knížka je krásná!! jsou tam fotky jak se vajíčko vyvíjí snad týden po týdnu…za 300 je uplně úžasná:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.4.10 14:16

Holky, tak jsem po první kontrole a prvním ultrazvuku. Šla vidět pouze dutinka. Na další kontrolu mám jít až za 14 dní a prý se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
22.4.10 17:20

@Ankar: na 1. UTZ jsem měla taky jen dutinku…a těch 14dní čekání až bude z buněk už něco víc mi dalo zabrat, ale zato jsem předevčírem již viděla srdicko a to me fakt dostalo…tak at ti to rychle utece, ja jdu na utz za 3 nedele…
dnes jsem si koupila lizatka se zazvorem v lekarne, jsou dobra, jen ne uplne ucinna…ale uvidime :-) preci ty nevolnosti musi nekdy prestat.., ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.4.10 18:12

holky blahopřeji k UZ

mě je dnes takj zle, že nejsem schopná vůbec ničeho…
takže zas lezu do pelechu, pááá a držte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1617
22.4.10 20:15

Ahoj holky tak UTZ dopadl dobře začínající srdeční akce a další UTZ za tři týdny :) dlouhá doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
22.4.10 20:46

Ahoj Holky vy píšete jak divé, sotva vás dočíst :-D
Já jsem pohlcená prací, takže jsem i trochu chvílema na to břicho a pocity zapomněla - docela změna. A kdykoli si to uvědomím, polije mě štěstí. Tak doufám, že nebudeme mít větších trablí a pěkně si to užijeme…
Gratuluji k novým :srdce: a UTZ!
Já už vstupuji do 8. týdne, tak to zas tak pomalu neutíká… to už jsou vlastně dva měsíce!!??? 8-o
Papa a držte se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
23.4.10 06:58

Nanda

Nandi, diky, tak trochu me to uklidnilo…jsem z toho takova nervozni a myslim na to. Vcera po te kontrole jako by mi doposud aspon male priznaky skoncili a necim nic, tak z toho jsem taky paf.
Pan doktor mi mackal bricho jako by se nechumelilo, delal Vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
23.4.10 07:00

Tem co uz vi o akci :srdce: od prvni kontroly moc gratuluji. Ono je to velka radost a uleva, ze nemusite cekat 14 dni. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
23.4.10 07:02

Tím pádem se přesunuju úplně na konec prosince. Holky od kdy Vám začalo být špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
23.4.10 15:56

ANKAR, už máš po UZ? a bylo vidět :srdce: ???

já pořád čekám, asi tam zavolám příští týden, chtěla jsem jít dneska, ale přišlo mi to moc brzy a nechtěla jsem poslouchat tu šílenou sestru.
Ale zle mi je.....to vám povím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
23.4.10 16:50

@Ankar: no, me zacalo byt spatne cca 3 dny pred ocekavanou MS (takze sjem malem uronila slzu, ze zase nic), no a od te doby je mi porad spatne…hur a hur.
jo a na kontrole me taky „prohmataval“ jakoby se nechumelilo, pritom rikal…pokud si budete uzivat tak hlavne opatrne… jeste mi rekl, ze mam otocenou delohu a musim spat na brise a se i milovat na brise…vzhledem k tomu, ze mam brisko nafoukle a bolave, tak na brise to opravdu nejde…takze me cekaji nejake cviky a jeho „zakrok“ pri otaceni delohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
23.4.10 18:57

hezky patecni vecer jdu Vas jen pozdravit :-)
v po se chystam k dr na UZ je sice brzy, ale na tyden odjizdim tak radsi chci aby se dr juknul :-) vim, ze kontorala nic nezaruci,ale proste potrebuju slyset, ze je vse jak ma byt… dle mych poctu to bude tak 5+1 dle MS (ale osobne si myslim ze prcek je starsi alespon tak o 3-4 dny :lol: )
tedy dneska mne tak pichlo v na leve strane az se mi zatmelo pred ocima…tak snad je to dobry znameni :palec:
medulienko taky mi nejni nejlip (ale jsem vlastne rada alespon z toho mam naivni pocit, ze dokud mi je blbe tak se snad prcek drzi :-) jsem mirne paranoidni po lednovem nezdaru :oops: )a zacinam byt unavena…tehu s Viky jsme dokazala spat i ve stoje :lol:
holky pali vas zaha? mne uz 14 dni a to jsme predtim vubec neznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
23.4.10 19:03

Ravčo :-D
můžeš dát v pondělí vědět co už bylo vidět???
Já bych měla být na tom podobně a pořád řeším jestli už jít k Dr. nebo ještě ne.
Jinak držím palečky a to všem žáha mě nepálí, ale furt se zvedá žaludek a jsem děsně nafouklá, fakt jako těhotná… :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
23.4.10 20:07

Ahojky holky konečně jsem se sem dostala, jsem uplně hotová a pořád bych jen spala. Ale taky je krásné počasí tak jsem s malou pořádpryč a když příjdeme tak jdeme obě do hajan :wink: a co vy jak je?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
23.4.10 21:56

Meduleinka jasne napisu odjizdime az v utery rano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí