Poradna duly
Jana Čurdová
Ankar segra spinila prvni 3 mesice…ja u prvniho vubec a ted v dobe ocekavane MS…
Ankar, jsme na tom úplně stejně. Jsem vyděšená strašně moc. začala jsem špinit včera po sexu, tak doufám, že to je z toho a zejtra běžím k doktorce.
meduleinka ted jsme nekde o tom cetla, ze pry po sexu to je caste, kvuli prokrveni cipku, ci ze muze prasknout zilka…
Raveno, já doufám že to kvůli tomu bude, ale stejně ten strach je strašnej.
Já i četla že by se člověk neměl vystavovat vysokým teplotám a mi odjíždíme za 3 týdny na dovolenou… tak snad budeme o.k. jen asi plánovaný vyvalování na pláži asi nebude ![]()
taky bych vyvadela strachy (ja tedy do KO tatinkovi zakazala
) jsem po tom potratu desna hysterka ![]()
na tu dovcu bych se zeptala dr…ono se toho dost navymysli mezi lidmi ![]()
mi mame zaplacenou dovcu v cervenci nastesti jen v CR… mne tedy ted vyssi teploty nedelaji moc dobre hapruje mi tlak a omdlivam… no doufam, ze mi bude dobre a budu moci s nima odjet..
mě se ta dovolená rušit nechce, je plánovaná už od Vánoc a snad ještě tam nebude takové vedro. máme v plánu chodit po výletech, ale to díky unavě nehrozí…
Raven a co Viky? jak jí je? Dáda už je o hooodně lepší, spánek mu moc pomohl ![]()
Medu tak dej v pondeli vedet jak si dopadla. Ja teda budu v pondeli volat. Mam strach. Nevim z ceho by to mohlo byt. Vcera jsem jakztakz mela klidny den, az na to, ze jsem sem tam nosila tezke veci, ale to mi propada blbost aby to bylo z toho. Nevim, tak nejak me malilinko uklidnuje to, ze to byva celkem caste.
Ankar taky se snažím uklidnit, večer červená krev… ráno špinění a pak dobrý a já blbka ještě začala uklízet a špinění se vrátilo ![]()
Dám vědět, já u Dr. ještě vůbec nebyla, tak doufám, že to bude o.k.
ja bych ji nerusila bych poslal jen tatina s Vikouskem
ale oplakala bych to…
Ja spis myslela aby jsi se pro jistotu jen zeptala dr, ale myslim, ze pokud budes vse OK tak ti rekne, ze tehu nejni nemoc a ze mas delat vse u ceho ti bude dobre:-)
Viky uz je Ok od pulnoci ji horecka uz nevylezala,takze nejaka 24hodinova virozka…dneska jsme ji vzali i na hodku ven…tak uvidime, ted je u babicky neb rano musim k dr a slecna vstava ruzne klidne i pred osmou a to bych nestihla, u nas je takovej blbej system ze se rano musis napsat na papirek
super to bylo v Gyncentru objednani pres net mi fakt vyhovovalo!
Raveno to je fajn, že jste o.k. Dáda ještě dnes 37, tak byl raději doma, ráno ho vezmu pro jistotu k doktorce a pak poběžím já. Vubec nevím jak dlouho tam budu ![]()
Tak u me krev žádná naštěstí nebyla, ale spíš mám takový jiný výtok…ne bílý, ale žlutohnědobílý.
meduleinka jsme to proste riskli s tim, ze at se alespon ukaze kdyby neco kdyz mame v utery rano odjizdet.. at tam nedorazime a nelehne s horeckama..
ale palvani zitra radsi vynechame, preci jen je to velka zatez…
u naseho dr je to na dlouho
porad narvano a zensky uz stepujou pred 7 u dveri aby se zapsaly ![]()
to by mě asi zabilo, nesnáším čekání v čekárně… tak jsem zvědavá jaká ta nová doktorka bude…
hlavně aby bylo všechno v pořádku. Ty jdeš zítra i na UZ?
on ma UZ dr tak doufam, ze se podiva
pokud vim neposila na testy a rovnou kouka ![]()
Ahoj všechny zdravím, zítra jdeme s bobulkou na druhý UZV, tak se moc těším. Plánovaný termín máme 1.12 a podle pravidelného
věřím, že bobulka v klidu vegetí ![]()