TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
25.4.10 18:00

Ankar segra spinila prvni 3 mesice…ja u prvniho vubec a ted v dobe ocekavane MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.4.10 18:03

Ankar, jsme na tom úplně stejně. Jsem vyděšená strašně moc. začala jsem špinit včera po sexu, tak doufám, že to je z toho a zejtra běžím k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.4.10 18:12

meduleinka ted jsme nekde o tom cetla, ze pry po sexu to je caste, kvuli prokrveni cipku, ci ze muze prasknout zilka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.4.10 18:14

Raveno, já doufám že to kvůli tomu bude, ale stejně ten strach je strašnej.

Já i četla že by se člověk neměl vystavovat vysokým teplotám a mi odjíždíme za 3 týdny na dovolenou… tak snad budeme o.k. jen asi plánovaný vyvalování na pláži asi nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.4.10 18:18

taky bych vyvadela strachy (ja tedy do KO tatinkovi zakazala :oops: ) jsem po tom potratu desna hysterka :-(
na tu dovcu bych se zeptala dr…ono se toho dost navymysli mezi lidmi :-)
mi mame zaplacenou dovcu v cervenci nastesti jen v CR… mne tedy ted vyssi teploty nedelaji moc dobre hapruje mi tlak a omdlivam… no doufam, ze mi bude dobre a budu moci s nima odjet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.4.10 18:22

mě se ta dovolená rušit nechce, je plánovaná už od Vánoc a snad ještě tam nebude takové vedro. máme v plánu chodit po výletech, ale to díky unavě nehrozí…

Raven a co Viky? jak jí je? Dáda už je o hooodně lepší, spánek mu moc pomohl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
25.4.10 18:25

Medu tak dej v pondeli vedet jak si dopadla. Ja teda budu v pondeli volat. Mam strach. Nevim z ceho by to mohlo byt. Vcera jsem jakztakz mela klidny den, az na to, ze jsem sem tam nosila tezke veci, ale to mi propada blbost aby to bylo z toho. Nevim, tak nejak me malilinko uklidnuje to, ze to byva celkem caste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.4.10 18:28

Ankar taky se snažím uklidnit, večer červená krev… ráno špinění a pak dobrý a já blbka ještě začala uklízet a špinění se vrátilo :-(
Dám vědět, já u Dr. ještě vůbec nebyla, tak doufám, že to bude o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.4.10 18:29

ja bych ji nerusila bych poslal jen tatina s Vikouskem :-) ale oplakala bych to…
Ja spis myslela aby jsi se pro jistotu jen zeptala dr, ale myslim, ze pokud budes vse OK tak ti rekne, ze tehu nejni nemoc a ze mas delat vse u ceho ti bude dobre:-)

Viky uz je Ok od pulnoci ji horecka uz nevylezala,takze nejaka 24hodinova virozka…dneska jsme ji vzali i na hodku ven…tak uvidime, ted je u babicky neb rano musim k dr a slecna vstava ruzne klidne i pred osmou a to bych nestihla, u nas je takovej blbej system ze se rano musis napsat na papirek :( super to bylo v Gyncentru objednani pres net mi fakt vyhovovalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.4.10 18:36

Raveno to je fajn, že jste o.k. Dáda ještě dnes 37, tak byl raději doma, ráno ho vezmu pro jistotu k doktorce a pak poběžím já. Vubec nevím jak dlouho tam budu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
25.4.10 18:38

Tak u me krev žádná naštěstí nebyla, ale spíš mám takový jiný výtok…ne bílý, ale žlutohnědobílý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.4.10 18:46

meduleinka jsme to proste riskli s tim, ze at se alespon ukaze kdyby neco kdyz mame v utery rano odjizdet.. at tam nedorazime a nelehne s horeckama..
ale palvani zitra radsi vynechame, preci jen je to velka zatez…
u naseho dr je to na dlouho :( porad narvano a zensky uz stepujou pred 7 u dveri aby se zapsaly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.4.10 18:48

to by mě asi zabilo, nesnáším čekání v čekárně… tak jsem zvědavá jaká ta nová doktorka bude…
hlavně aby bylo všechno v pořádku. Ty jdeš zítra i na UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.4.10 18:49

on ma UZ dr tak doufam, ze se podiva :lol: pokud vim neposila na testy a rovnou kouka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
25.4.10 23:01

Ahoj všechny zdravím, zítra jdeme s bobulkou na druhý UZV, tak se moc těším. Plánovaný termín máme 1.12 a podle pravidelného :poblion: věřím, že bobulka v klidu vegetí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí