TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
25.4.10 23:22

Ahoj holky,

vítám nové těhulky :mavam:

já už druhý týden ležím, předminulý týden jsem byla v nemocnici, protože jsem krvácela a teď mi doktor našel hematom 5×2 cm. Takže mám absolutní klid na lůžku a taky ho dodržuju, protože se dost bojím.

Všem co jdou k dr. držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
25.4.10 23:30

Lusi: Sestra taky měla hematom a všechno dobře dopadlo :hug: To ležení na lůžku ti nezávidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
25.4.10 23:37

Děkuji. No zvlášť tento víkend, když bylo tak krásně to byla děsná otrava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.4.10 07:40

Lusi, držím pěstičky ať to zvládneš a vše dopadne dobře :palec: .
Piri…paráda, tak jen ať se daří dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
26.4.10 07:43

teda Luci držím pěstičky ale určitě budete o.k … mi jsme pořád venku takže na pc nemáme ani čas :oops: a k tomu sexu co jste si psali, tak mě dr řekla hned že ho v prvním trimestru moc nedoporučují právě kvůli možnostem potratů. a navíc se zakazuje ženský orgazmus kvůli stahování dělohy :nevim: to mám od dr já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.4.10 09:37

Lusindo já jsem u prvního těhu měla taky hematom (ve 12tt), ležela jsem pár dní a vstřebal se :wink: Tak ať se ho taky brzy zbavíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
26.4.10 11:40

ahoj holky, Ankar myslela jsem na tebe celou dobu, volala si dr.? Dnes jsem byla na vyšetření - sono, tak mi doktor dal fotečku 1cm velké dutinky s uhlízděným vajíčkem + žloutkový vak. Říkal mi, že další prohlídka je 12.5. a napíše mi TP. JInak mi to nedalo a ptala jsem se sestřičky a doktora na špinění, povídali, stejné důvody jaké uváděly holky viz výš (a na sex mi upozorňovali, že opravdu opatrně a nejlépe bez orgasmu, kvůli stahům dělohy :oops: ).
takže na sebe musíme být opatrné, holky. pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
26.4.10 12:39

ahoj ja mam denska taky dobre zpravy prcek je tam kde ma byt :-)zatim tedy jen dutinka s zl. vackem a dr rikal, ze uz vidi se rysovat struktury…vidi to tak 4+5 coz jsme myslela, ze bude vic dalsi UZ za 14 dni a to uz budemem hledat srdicko (alespon doufam)

lusi tak snad brzy hematom zmizi!

Jitko tak to je bezva! ale priste si ho necham vytisknout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
26.4.10 13:02

Raven, dostala jsem fotku dutinky:-)), tobě dr. nedal foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
26.4.10 13:12

dal fotku jen do karty, ale tam opravdu moc videt nebylo… ja si pockam na srdickovu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
26.4.10 14:18

Ahoj Holky a nové holky-vítam!!!

tak já byla dnes u Dr. dostala jsem Ascorutin 6× denně a PN. Na kontrolu mám jít 3.5.- v pondělí a hned i a UZ tak doufám, že tam bude :srdce: pokud bude vše v pořádku, dostanu průkajdu :-)
Trochu mě uklidnili a já si teď budu užívat doma :-) dostala jsem PN a neomezené vycházky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
26.4.10 14:36

ahoj Meduleinko, tak to mám radost, já na Vás myslela. Tak hlavně klídek a odpočívejte:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
26.4.10 14:44

Ahoj holky,
tak koukam,ze dnes byl kontrolovy den :-)

Ja byla tez dnes na KO,mame srdicko a prukajdu a jelikoz mi je zle,tak jsem taky na PN,ale pocitam,ze az preklenem 3mesice,ze bych sla pracovat.

Vsem gratuluji k dobrym kontrolam a snad to v poradku doklepeme az do prosince. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
26.4.10 14:54

Jitu děkuji i z Tvého UZ mám radost. jak asi dopadla Ankar???
Lusindo držím palečky, at to zvládnete a brzy jdeš zas na procházku :-) ležení by mě asi zabilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
26.4.10 15:11

Medu (muzu zkratkovat vid :wink: )alepson si odpocines :-) a tu KO 3 ti budu zavidet :palec: fakt uz takhle brzy prukajdu? ja minule dostala az nekdy po 10tt…

Jinak super, ze vsechny KO zatim dobre a fazolky se drzi!
ty jo mne je dneska na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital