Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
vítám nové těhulky ![]()
já už druhý týden ležím, předminulý týden jsem byla v nemocnici, protože jsem krvácela a teď mi doktor našel hematom 5×2 cm. Takže mám absolutní klid na lůžku a taky ho dodržuju, protože se dost bojím.
Všem co jdou k dr. držím palce!
Lusi: Sestra taky měla hematom a všechno dobře dopadlo
To ležení na lůžku ti nezávidím ![]()
Děkuji. No zvlášť tento víkend, když bylo tak krásně to byla děsná otrava…
Lusi, držím pěstičky ať to zvládneš a vše dopadne dobře
.
Piri…paráda, tak jen ať se daří dál ![]()
teda Luci držím pěstičky ale určitě budete o.k … mi jsme pořád venku takže na pc nemáme ani čas
a k tomu sexu co jste si psali, tak mě dr řekla hned že ho v prvním trimestru moc nedoporučují právě kvůli možnostem potratů. a navíc se zakazuje ženský orgazmus kvůli stahování dělohy
to mám od dr já ![]()
Lusindo já jsem u prvního těhu měla taky hematom (ve 12tt), ležela jsem pár dní a vstřebal se
Tak ať se ho taky brzy zbavíš ![]()
ahoj holky, Ankar myslela jsem na tebe celou dobu, volala si dr.? Dnes jsem byla na vyšetření - sono, tak mi doktor dal fotečku 1cm velké dutinky s uhlízděným vajíčkem + žloutkový vak. Říkal mi, že další prohlídka je 12.5. a napíše mi TP. JInak mi to nedalo a ptala jsem se sestřičky a doktora na špinění, povídali, stejné důvody jaké uváděly holky viz výš (a na sex mi upozorňovali, že opravdu opatrně a nejlépe bez orgasmu, kvůli stahům dělohy
).
takže na sebe musíme být opatrné, holky. pa J.
ahoj ja mam denska taky dobre zpravy prcek je tam kde ma byt
zatim tedy jen dutinka s zl. vackem a dr rikal, ze uz vidi se rysovat struktury…vidi to tak 4+5 coz jsme myslela, ze bude vic dalsi UZ za 14 dni a to uz budemem hledat srdicko (alespon doufam)
lusi tak snad brzy hematom zmizi!
Jitko tak to je bezva! ale priste si ho necham vytisknout!
dal fotku jen do karty, ale tam opravdu moc videt nebylo… ja si pockam na srdickovu:-)
Ahoj Holky a nové holky-vítam!!!
tak já byla dnes u Dr. dostala jsem Ascorutin 6× denně a PN. Na kontrolu mám jít 3.5.- v pondělí a hned i a UZ tak doufám, že tam bude
pokud bude vše v pořádku, dostanu průkajdu ![]()
Trochu mě uklidnili a já si teď budu užívat doma
dostala jsem PN a neomezené vycházky
ahoj Meduleinko, tak to mám radost, já na Vás myslela. Tak hlavně klídek a odpočívejte:-).
Ahoj holky,
tak koukam,ze dnes byl kontrolovy den ![]()
Ja byla tez dnes na KO,mame srdicko a prukajdu a jelikoz mi je zle,tak jsem taky na PN,ale pocitam,ze az preklenem 3mesice,ze bych sla pracovat.
Vsem gratuluji k dobrym kontrolam a snad to v poradku doklepeme az do prosince. ![]()
Jitu děkuji i z Tvého UZ mám radost. jak asi dopadla Ankar???
Lusindo držím palečky, at to zvládnete a brzy jdeš zas na procházku
ležení by mě asi zabilo.
Medu (muzu zkratkovat vid
)alepson si odpocines
a tu KO 3 ti budu zavidet
fakt uz takhle brzy prukajdu? ja minule dostala az nekdy po 10tt…
Jinak super, ze vsechny KO zatim dobre a fazolky se drzi!
ty jo mne je dneska na ![]()