TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
28.4.10 13:16

tak nemusíte psát věk:-), jen mi to napadlo, chtěla jsem vědět kolik Vám je:-).
 Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.4.10 13:18

Mě je 25 let :-) a zbytek má Medu v SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.4.10 13:19

vidím, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.4.10 13:21

Holky berete někdo vitamíny Omega 3-6-9?…dnes jsem si to koupila…ze své iniciativy a lékárnice mi řekla ať nemám přerostlé dítě…tak nevím. Co všechno berete za prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.4.10 13:21

meduleinka jo jsem na PN ,byla jsem už před UP neumím si představit že bych měla chodit teď do práce ,jsem fakt pořád unavená a ten žaludek nic moc ,snažím se pořád hodně odpočívat není pořád vyhráno ještě se to může nějak zvrtnout .nemyslím na to ,ale raději ten osud nepokouším a nezvedám nic těžkého a snažím se dostat co nejvíce vitamínu a minerálu do těla .mám výhodu že mi rodina moc pomáhá a hlídaji mě, abych nic těžkého nedělala .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.4.10 13:23

já si koupila baby plán a přítelík mi koupil Centrum materna( udělal mi radost) tak to střídám.
Koukal na mě a prej mi ještě koupí nějaký mazadlo na břicho a prsa ;-) blázen, jako kdybych měla příští týden rodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.4.10 13:25

štefi, to je fajn, podpora rodiny je super. Já si nemyslela, že to bude přítel tak prožívat a ted mě nenechá nic dělat :-) hlavně na sebe dávej pozor. A jak vnímají „děti“ :lol: budoucí přírůstek do rodiny :-) nebo už to neřeší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
28.4.10 13:27

holky, právě včera jsem řešila nějaký vitamínek pro těhule. Kamarádka pracuje v Lékárně a tak jsem ji zaúkolovala, že bych ráda nějaký ten vitamínek, že úplně moc pestrou stravu nemám, i když se snažím. Beru jen Femibion 800, od 12. týdne se má brát Femibion 400. Říkala mi, a´t nic jiného neberu, že to prý úplně stačí, když beru Femibion 800. tak nevím. Abysme prý nebyly předávkované vitamínkama, ono někdy je to pak horší než lepší… tak s mírou :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.4.10 13:30

Já beru kyselinu listovou pak magnezko ,zinek ,a potom přírodní vitamíny v ovoci a zelenině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.4.10 13:31

A jo no mě doktor napsal Acidum Folicum…je to hlavně na kys. listovou, pak Jodid, a ted jsem si koupila tu Omega, ale budu ji opravdu brat hodne malo…max. 2-3 tab. za tyden…no a pak mam predepsany ten Utrogestan(ale to neni vitamín :-P )A jinak nic…snažím se jíst hodně mléčné výrobky, ovoce, zeleninu a sem tam luštěniny(ty teď míň, protože mám teď pořád naduté břicho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.4.10 13:41

jo dcera se těší moc ,je už v období, kdy by mohla mít svoje, ale tím že studuje a chce jít dál na výšku ,tak říkala, že si to bude vychutnávat na nečisto u sourozence ,syn to nějak neřeší,ale vím že se těší ,jen to nechce dát na jevo, ale zajímá ho každá moje kontrola a jak se citím .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.4.10 13:45

hlasim se do klubu

ahoj holky,
hlasim se k vam do klubu :)
to jsem rada, ze jsem vas nasla! posledni menstruace 16.3., doktor mi tehotenstvi potvrdil, dokonce nasel na ultrazvuku malou cernou tecku, ktera by mohla byt ‚to ono‘. jsem poprve tehotna, vystrasena ze vseho, asi typicke. aby vsechno bylo jak ma. ted mam porad strachy (snad neopodstatnene), ze kazde pichnuti v podbrisku (asi mirne horsi traveni, rika rozum) muze znamenat konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.4.10 13:51

Ahoj Luciendo, vítám tě :kytka: . tak to vypadá, že krásně rozrůstáme :-). Podle doktora jsi kterém týdnu? A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
28.4.10 13:58

Ahoj holky :mavam:
Taky se ráda k vám přidám. 29.3. jsem měla poslední MS a podle výpočtu bych měla mít TP někdy poslední týden v roce, ale marně doufám, že to bude až v lednu :lol: Je to moje první mimi. Zítra jdu k doktorovi…řekl mi ať přijdu hned po vynechání MS. Jsem taky ze všeho vyhukaná a hlavně si říkám, ať prcka donosím a je všechno v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.4.10 14:02

s doktorem jsme se o tom zatim moc nepobavili, v pondeli jdu znova, tak to proberem vic. v utery jsem mela ukonceny sesty tyden, takze ted v sedmem?
citim se dobre. je mi trochu blivno, ale zatim v pohode. strasne mi vyrostly prsa, z mych Acek mam seriozni C (manzel se nezlobi :-D ) akorat jsem asi typicka vyjukana, nevim, co muzu a co ne.
muze se treba v tehotenstvi zyrtec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital