Poradna duly
Jana Čurdová
Peťulo, koukala jsem, že jsi ze Smržovky, je to tak? Já jsem čerstvě Jablonecká ( odstěhovala jsem se za přítelem a nihoho krom jeho rodiny tady neznám) Ale původně jsem z Turnova, což není tak daleko, že?
Peťulo, na druhé stánce je aktualizace, hoď to tam, prosím. Dík
Medu jsem a jsem ráda že je tu někdo tak blízko, třeba budeme rodit spolu
a kde v jbc bydlíš?
Peťulo Na Žižkáči, ale mám auto a tak se kdykoli přesunu kamkoli ![]()
taky kouknu na ordinaci a přítelík zatím přijde z práce ![]()
mi jsme taky pojízdné, a ke které doktorce chodíš? teoreticky bychom se mohli za těch 14 dnů až půjdu k dr sejít ![]()
Ahoj holky, koukala jsem, že se buduje společný seznámek… tak jestli chcete, tak si mne tam taky přidejte… ![]()
Ms (Monika), z Prahy, 30 let, poslední ms 5.3., TP 10.12, doma už mám rok a půl letého Pepíčka…
snad je to všechno…
Mějte se krásně a držím všem palečky…
Peťulo sejít bysme se určitě mohly. Já chodím k Dr. Čížkové a Ty?
ahojky,
jak vidim, do seznamu to neni potreba dodavat…seznamka pres mesta se tu rozjela ![]()
ja jsem z vesnice mezi Kladnem a Berounem…do Prahy dojizdim do zamestnani k nasemu vlajkovemu letovemu prepravci
pokud jste nekdo z okoli, budu rada za info…
krasny den vam vsem, ja jedu na prezuti gum a technickou s autikem.
pa
ahojky holky, moc děkuji za milé nápady:-). Pokusím se podívat v Plzni po nějakých dárečkách, které mi zaujmou koupit švagrovce:-). Všechny Vás zdravím.
to jo je to docela náhoda že medu bydlí tak blízko
Já chodím k dr Macharáčkové do města tak až pojedu tak dám vědět a něco vykoumáme ![]()
Teda jsem na ten dnešek zvědavá, jsem u dobrovolných hasičů a pořádáme čarodejnice tak uvidíme jak to letos půjde zmáknout
chystáte se někam na slet ?? ![]()
Tak to budeš mít pěkný, je to nějaká oficiální akce? my asi klasika, k přítelík. rodičům a pak na přehradu na ohňostroj
Ale malej jde k tatínkovi, tak to letos bude smutnější
zase si trochu odpočineme.
A kdy jdeš na kontrolu? Já v pondělí, tak jsem zvědavá a už se nemůžu dočkat, doufám, že bude vidět ![]()
já jdu až 12 takže za "dlouho "
je to každoroční akce nás hasičů už je to taková tradice ![]()
Meduleinko, ty jdeš v po na ultrazvuk? tak to jsem zvědavá, zda budeš mít
, držím palce, já jdu až 12.5., to by prý mělo být, dle doktora, tak se nechám překvapit.
Bývala jsem též dobrovolná hasička:-), dnes jedeme k našim k ohni:-)