Poradna duly
Jana Čurdová
Meduli já jsem v pořádku:)) dík! holky pěkný víkend ještě jednou, užijte si dnešek, zítra to pojistěte pod třešní at neuschnete ![]()
Štefi jsem z okresu NJ…prozatím chci zůstat jakežtakež v anonymitě.
Medu to je super, jsi
. Ještě by bylo dobré to dát na první stránku, do prvního příspěvku od Peťky, protože jinak se v tom asi zase ztratím
. Holky tak pěkný víkend…já se vzdaluju a podívám se na Vás asi až v pondělí. Doma nám nejde net. Takže pěkný sváteční den, plný lásky, oslav a polibků. ![]()
ahoj holky, skoro to nestiham cist
jinak ja jsem teda ze zlina, bylo mi 30 a mame doma skoro 2-letého chlapečka. Zatím je mi celkem dobře, ale jak píšete, musím do sebe pořád něco tlačit, cokoliv
jo, a co mě teda fakt trápí, tak už skoro 4 dny špiním
v pondělí jdu na kontrolu k doktorovi, tak jsem zvědavá, co mi řekne… a hlavně, jestli už tam nějakou tu bublinku vůbec uvidí, před týdnem tam ještě nic moc neviděl.. tak zatím dobrou ![]()
ahoj Danusko, tak se hlavne opatruj, buď v klidu a pak napis, jak si pořídila u dr. Snad bude vše dobré.
Ahoj děvčata,
můžu se přidat do vaší diskuse?
18.4. jsem měla poprvé //, jsem po IVF a podle dostupných internetových tabulek bych měla mít termín 29.12. Zatím sice nemám potvrzené
ani dutinku, na kontrolu jdu teprve 5.5.
Můžu se zaptat po jaké době vám potvrdili
?
Toho 5.5. budu přesně 6+0, tak jsem docela napjatá kolik toho bude vidět.
Díky a přeji dobrou noc ![]()
ahoj holky,
tak ja se stala v noci tetkou
![]()
dnes jsem se byla podivat na tu malou „carodejku“, ktera se rozhodla zit mezi nami jiz o 3tydny drive, ale je to holka nadherna a nic ji nechybi…jak jsem si ji tak chovala, tak jsem svagrove opravdu zavidela, ze uz to ma za sebou…jak bych chtela, aby uz byl prosinec ![]()
Jane, vítej, zítra tě dopíšu do seznámku…teda asi už dnes. jen máme nějaký hektický víkend.
Nando, blahopřeju, a nikam nespěchej, pak by Tě mrzelo, že sis to bříško neužila.
Peťulo, tak jsem nakonec skončila asi na stejné akci jako Ty ![]()
Holky dobrou
Holky, tak mi napadlo, jaký jste vlastně měly důvod pro miminko? Pud, intuice,touha,nebo dítě chtěl partner, nebo zdravotní stav,věk, atd.? krásný víkend
Ahoj Holky, hezký víkend!
Jane.cz, gratuluji! Asi záleží prý na kvalitě ultrazvuku. Já byla na
v 6+3 a bylo krásně vidět a dr. říkala, že v 7. týdnu už by být vidět mělo. Ale po diskuzích jsem koukala, že u někoho až v 8… tak asi záleží na kvalitě. Tj. nejspíš vidět bude, a pokud ne, není třeba plašit
. Ale nevím, kdy se pozná, zda jsou 2?
Jitko, na mě tedy sedl věk, chuť, pud a vše. I to, že přítel vypadá dobře a stále, vlastně první pocit že „UŽ JO“, připravenost. Tak jsem zvědavá, zda to tak bude
. A u Vás?
ahoj Luu19, tak já nějaký ten rok slyšela od mamky a babi:" Podívej se kolik ti je a tvé kamarádky už mají děti a jsou hlavně vdané.", což jsem je musela kolikrát pořádně utít, protože mi rozčilovalo, že nestačí jim říct párktát, že až přijde prostě vhodný čas, začneme se snažit o mimi. Naštěstí pak přestaly remcat a nechali nás být. Rok (od utnutí mé mami a babi) utekl a my došli s partnerem k názoru, že bychom už mohli být nachystaní na miminko. Možná mě ovlivnil i věk, ale hlavně jsem prožívala instinktivně pocit, že chci už dítě, a protože partner vůbec neprotestoval a také již chtěl dítě, byla jsem šťastná jako blecha
.
a proč jsem se vlastně ptala? Ráno, když mi přepadlo opět nevolno
, měla jsem v obýváku zapnutou reprízu pořadu na čt24 - spektrum - setkání politiků malých stran u tématu rodičovství.
ahoj holky
mohu se k vám přidat?
TP dle ms mi vychází na 30.11.,ale miminko je krapítko mladší takže skutečný termín bude asi kolem 2.12-4.12
U dr. jsem byla už několikrát,mám rizikové těhu,vzhledem k mému předchozímu potratu ve 13tt.Srdíčko už mám potvrzeno a další prohlídku mám příští čtvrtek kdy dostanu průkazku a pak se budu objednávat na screening.Jsem v 10tt a trochu mám strach,protože se blížím do mého kritického týdne.Doma mám téměř 3 letého klučinu.
Ahoj holky!
Jani a Tracy, prosím pošlete mi termín PM a věk, ať vás můžu přidat do seznámku. Dík
Já jdu na UZ zítra a doufám, že budemem mít
jsem strašně napnutá, tak mi držte palečky.
Jitko, můj syn chtěl sourozence a já už taky byla pro druhé, kdyby to bylo na příteli, nikdy bych se asi nedočkala
, teď se nemůže dočkat ![]()
Jak jste si užili víkend?