TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
30.4.10 17:41

Meduli já jsem v pořádku:)) dík! holky pěkný víkend ještě jednou, užijte si dnešek, zítra to pojistěte pod třešní at neuschnete :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
30.4.10 19:00

Štefi jsem z okresu NJ…prozatím chci zůstat jakežtakež v anonymitě.
Medu to je super, jsi :palec: . Ještě by bylo dobré to dát na první stránku, do prvního příspěvku od Peťky, protože jinak se v tom asi zase ztratím :lol: . Holky tak pěkný víkend…já se vzdaluju a podívám se na Vás asi až v pondělí. Doma nám nejde net. Takže pěkný sváteční den, plný lásky, oslav a polibků. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.4.10 22:49

ahoj holky, skoro to nestiham cist :) jinak ja jsem teda ze zlina, bylo mi 30 a mame doma skoro 2-letého chlapečka. Zatím je mi celkem dobře, ale jak píšete, musím do sebe pořád něco tlačit, cokoliv :) jo, a co mě teda fakt trápí, tak už skoro 4 dny špiním :( v pondělí jdu na kontrolu k doktorovi, tak jsem zvědavá, co mi řekne… a hlavně, jestli už tam nějakou tu bublinku vůbec uvidí, před týdnem tam ještě nic moc neviděl.. tak zatím dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
1.5.10 09:48

ahoj Danusko, tak se hlavne opatruj, buď v klidu a pak napis, jak si pořídila u dr. Snad bude vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
1.5.10 21:13

Ahoj děvčata,
můžu se přidat do vaší diskuse?
18.4. jsem měla poprvé //, jsem po IVF a podle dostupných internetových tabulek bych měla mít termín 29.12. Zatím sice nemám potvrzené :srdce: ani dutinku, na kontrolu jdu teprve 5.5.
Můžu se zaptat po jaké době vám potvrdili :srdce: ?
Toho 5.5. budu přesně 6+0, tak jsem docela napjatá kolik toho bude vidět.
Díky a přeji dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
1.5.10 22:35

ahoj holky,
tak ja se stala v noci tetkou :dance: :dance:
dnes jsem se byla podivat na tu malou „carodejku“, ktera se rozhodla zit mezi nami jiz o 3tydny drive, ale je to holka nadherna a nic ji nechybi…jak jsem si ji tak chovala, tak jsem svagrove opravdu zavidela, ze uz to ma za sebou…jak bych chtela, aby uz byl prosinec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
2.5.10 00:16

Jane, vítej, zítra tě dopíšu do seznámku…teda asi už dnes. jen máme nějaký hektický víkend.

Nando, blahopřeju, a nikam nespěchej, pak by Tě mrzelo, že sis to bříško neužila.

Peťulo, tak jsem nakonec skončila asi na stejné akci jako Ty :-)

Holky dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.5.10 09:58

Holky, tak mi napadlo, jaký jste vlastně měly důvod pro miminko? Pud, intuice,touha,nebo dítě chtěl partner, nebo zdravotní stav,věk, atd.? krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.5.10 10:48

Ahoj Holky, hezký víkend!
Jane.cz, gratuluji! Asi záleží prý na kvalitě ultrazvuku. Já byla na :srdce: v 6+3 a bylo krásně vidět a dr. říkala, že v 7. týdnu už by být vidět mělo. Ale po diskuzích jsem koukala, že u někoho až v 8… tak asi záleží na kvalitě. Tj. nejspíš vidět bude, a pokud ne, není třeba plašit :dance: . Ale nevím, kdy se pozná, zda jsou 2?
Jitko, na mě tedy sedl věk, chuť, pud a vše. I to, že přítel vypadá dobře a stále, vlastně první pocit že „UŽ JO“, připravenost. Tak jsem zvědavá, zda to tak bude :-D . A u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.5.10 11:04

ahoj Luu19, tak já nějaký ten rok slyšela od mamky a babi:" Podívej se kolik ti je a tvé kamarádky už mají děti a jsou hlavně vdané.", což jsem je musela kolikrát pořádně utít, protože mi rozčilovalo, že nestačí jim říct párktát, že až přijde prostě vhodný čas, začneme se snažit o mimi. Naštěstí pak přestaly remcat a nechali nás být. Rok (od utnutí mé mami a babi) utekl a my došli s partnerem k názoru, že bychom už mohli být nachystaní na miminko. Možná mě ovlivnil i věk, ale hlavně jsem prožívala instinktivně pocit, že chci už dítě, a protože partner vůbec neprotestoval a také již chtěl dítě, byla jsem šťastná jako blecha :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.5.10 11:06

a proč jsem se vlastně ptala? Ráno, když mi přepadlo opět nevolno :-) , měla jsem v obýváku zapnutou reprízu pořadu na čt24 - spektrum - setkání politiků malých stran u tématu rodičovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.5.10 15:42

Meduleinko, tak zítra napiš, zda už na UTZ je vidět :srdce: . pa Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
2.5.10 16:05

ahoj holky

mohu se k vám přidat?

TP dle ms mi vychází na 30.11.,ale miminko je krapítko mladší takže skutečný termín bude asi kolem 2.12-4.12 :lol: U dr. jsem byla už několikrát,mám rizikové těhu,vzhledem k mému předchozímu potratu ve 13tt.Srdíčko už mám potvrzeno a další prohlídku mám příští čtvrtek kdy dostanu průkazku a pak se budu objednávat na screening.Jsem v 10tt a trochu mám strach,protože se blížím do mého kritického týdne.Doma mám téměř 3 letého klučinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
2.5.10 16:31

Ahoj holky!

Jani a Tracy, prosím pošlete mi termín PM a věk, ať vás můžu přidat do seznámku. Dík

Já jdu na UZ zítra a doufám, že budemem mít :srdce: jsem strašně napnutá, tak mi držte palečky.

Jitko, můj syn chtěl sourozence a já už taky byla pro druhé, kdyby to bylo na příteli, nikdy bych se asi nedočkala :-), teď se nemůže dočkat :-D

Jak jste si užili víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
2.5.10 17:20

Medu tak věk 26let a PM 22.2.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...