Poradna duly
Jana Čurdová
to jo, chuděra ![]()
jinak se krásně rozrůstáme (14) a Peťulo, dík žes to dala do úvodu.
medul, presne to me taky napada, ze ani po 12tt neni vyhrano. a pokud vydrzime az do porodu, tak ani potom nic neni jistota. a asi uz to tak bude odted naporad, to je na tom to nejhorsi. a nebo taky to nejlepsi
nekdy si neumim vybrat. ![]()
Medu to je jasné až dáš do kupy zbyte dám ho tam
jen teď nějak nezvládám psát… protože jsem pořád unavená a v 8 večer už chrápu ![]()
Peťulo, to je v pohodě! Je jasné, že Ti malá dává zabrat a do toho těhu… šílený. Já si občas muchnu po obědě, teda hlavně když mě začíná bolet hlava. Ale stejně večer usínám jako špalek ![]()
Luciendo, máš pravdu, ale přeci jen, když se to narodí a je to v pořádku…to je největší štěstí na světě ![]()
meduleinka píše:
Luciendo, máš pravdu, ale přeci jen, když se to narodí a je to v pořádku…to je největší štěstí na světě
a také… pěkný dáreček pod stromeček ![]()
Jitko, hlavně u nás, co? jestli to příjde o den dřív, tak je to jasný
ale zas bych nechtěla Štědrý den strávit v nemocnici. Mě by se líbil Nový rok, 1.1.2011 je nádhernej datum narození, ne?
![]()
zdravim
vespolek hlasim se z Usti (nedalo mi to na vas nenakouknout):-) jsme na dovolene u segry
ma 9ti mesicniho nespavyho rostaka ![]()
vsem gratuluju k uspesnym kontrolam a vitam nove prichozi prosincatka ![]()
jinak vek 30, PM 21.3. TP +- 26.12.
jedna priserka uz doma
tak se opatrujte!
holky vy jste se rozepsaly
, zjistila jsem, že jsem tady asi nejmladší
. Jituš tak snad to bude dobré, doktor říkal, že pokud jssem těhotná poprvé, tak ty změny v těle mnohem mnohem víc prožíváme. Když si to pročítám tak chci odpovědět na to a na tamto a nakonec vše zapomenu, takže se omlouvám ![]()
ahoj holky, tak me jeste napadlo k tomu seznamu, dyz uz se vytvayri, jesstli tam nezadat, z jake casti republiky jsme…tedy podle toho jak kdo chce zustat v anonymite…tak treba kraj, mesto, obec? at si kazdy zvoli, co vy na to?
Jitka Hr. píše:
Holky, tak už se mé švagrovce právě narodil Kubík:-).Přítele měla u porodu a prý ji moc pomáhal. Tak te´d vymyslet, co jí dát originálního „do kouta“ .-), nemáte nějaké nápady? díky.
az ted me neco napadlo, ze treba satek na noseni miminka? je tak napul pro maminku a napul pro mimi (protoze miminku je barva a vzor asi dost jedno)
Nando- pokud se Ti do toho chce to celé předělávat, pusť se do toho.
já si myslím, že města nejsou zas tak důležitá. Hlavní bude abysme se podpořily až to bude přicházet a uvidíme jak budou těhulky ubývat a miminka přibývat ![]()
Raveno, moc si to užijte, i když s nespavcem nevim nevim ![]()
ANkar, že jsi nejmladší neřeš, na tom nezáleží. Já Ti mám pocit, že ted, po šesti letech to těhu prožívám trochu víc a víc se bojím. Prvně jsem byla prostě štastná a komplikace jsem si nepřipouštěla.
Jitko já udělala takovej balíček z věcí, které se budou hodit. Kamarádka koupila děsně drahej kolotoč a byl nad postýlkou jednou, neujal se. Ale do porodnice budoucí tchýně své snaše přinesla naušnice, ale pro maminku. A to jsem fakt ocenila, na maminky, které to všechno vytrpěly se prostě zapomíná a věci dostávají miminka. ![]()
tk děkuji, je sice fakt že mi malá zabrat dává ale ne tolik jako mimi v bříšku
u malé jsem taky pořád byla unavená ale to je asi tak jediné co mají mé 2 těhu společného
jinak s těma městama je to dobrý nápad
třeba zjistíme že jsme kousek od sebe
je tu někdo z okolí Jablonce?? Liberce??? ![]()
jinak k tomu TP 1.1 je opravdu krásne ale pokud na to příjde tak já mám TP dle utz 12.12 taky hezké a pokud mě nechají přenášet těch 10 dní tak 22.12 je také nádherné. I když u Lucinky jsem rodila přesně na termín =) pomalu i na čas ![]()