TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
29.4.10 08:52

4 dny? chuděra:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.4.10 10:46

to jo, chuděra :-(

jinak se krásně rozrůstáme (14) a Peťulo, dík žes to dala do úvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.4.10 11:40

medul, presne to me taky napada, ze ani po 12tt neni vyhrano. a pokud vydrzime az do porodu, tak ani potom nic neni jistota. a asi uz to tak bude odted naporad, to je na tom to nejhorsi. a nebo taky to nejlepsi :mrgreen: nekdy si neumim vybrat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
29.4.10 12:03

Medu to je jasné až dáš do kupy zbyte dám ho tam :wink: jen teď nějak nezvládám psát… protože jsem pořád unavená a v 8 večer už chrápu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.4.10 12:10

Peťulo, to je v pohodě! Je jasné, že Ti malá dává zabrat a do toho těhu… šílený. Já si občas muchnu po obědě, teda hlavně když mě začíná bolet hlava. Ale stejně večer usínám jako špalek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.4.10 12:12

Luciendo, máš pravdu, ale přeci jen, když se to narodí a je to v pořádku…to je největší štěstí na světě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.4.10 14:28
souhlasím:
meduleinka píše:
Luciendo, máš pravdu, ale přeci jen, když se to narodí a je to v pořádku…to je největší štěstí na světě :-)

a také… pěkný dáreček pod stromeček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.4.10 14:33

Jitko, hlavně u nás, co? jestli to příjde o den dřív, tak je to jasný :-D ale zas bych nechtěla Štědrý den strávit v nemocnici. Mě by se líbil Nový rok, 1.1.2011 je nádhernej datum narození, ne? :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.4.10 15:54

zdravim :-)vespolek hlasim se z Usti (nedalo mi to na vas nenakouknout):-) jsme na dovolene u segry :-) ma 9ti mesicniho nespavyho rostaka :-)
vsem gratuluju k uspesnym kontrolam a vitam nove prichozi prosincatka :-)

jinak vek 30, PM 21.3. TP +- 26.12. :-) jedna priserka uz doma

tak se opatrujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.4.10 15:56

:-) holky vy jste se rozepsaly :-), zjistila jsem, že jsem tady asi nejmladší :oops: . Jituš tak snad to bude dobré, doktor říkal, že pokud jssem těhotná poprvé, tak ty změny v těle mnohem mnohem víc prožíváme. Když si to pročítám tak chci odpovědět na to a na tamto a nakonec vše zapomenu, takže se omlouvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
29.4.10 17:03

ahoj holky, tak me jeste napadlo k tomu seznamu, dyz uz se vytvayri, jesstli tam nezadat, z jake casti republiky jsme…tedy podle toho jak kdo chce zustat v anonymite…tak treba kraj, mesto, obec? at si kazdy zvoli, co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.4.10 17:18
Jitka Hr. píše:
Holky, tak už se mé švagrovce právě narodil Kubík:-).Přítele měla u porodu a prý ji moc pomáhal. Tak te´d vymyslet, co jí dát originálního „do kouta“ .-), nemáte nějaké nápady? díky.

az ted me neco napadlo, ze treba satek na noseni miminka? je tak napul pro maminku a napul pro mimi (protoze miminku je barva a vzor asi dost jedno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.4.10 18:22

Nando- pokud se Ti do toho chce to celé předělávat, pusť se do toho. :-D já si myslím, že města nejsou zas tak důležitá. Hlavní bude abysme se podpořily až to bude přicházet a uvidíme jak budou těhulky ubývat a miminka přibývat :-)

Raveno, moc si to užijte, i když s nespavcem nevim nevim :-)

ANkar, že jsi nejmladší neřeš, na tom nezáleží. Já Ti mám pocit, že ted, po šesti letech to těhu prožívám trochu víc a víc se bojím. Prvně jsem byla prostě štastná a komplikace jsem si nepřipouštěla.

Jitko já udělala takovej balíček z věcí, které se budou hodit. Kamarádka koupila děsně drahej kolotoč a byl nad postýlkou jednou, neujal se. Ale do porodnice budoucí tchýně své snaše přinesla naušnice, ale pro maminku. A to jsem fakt ocenila, na maminky, které to všechno vytrpěly se prostě zapomíná a věci dostávají miminka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
29.4.10 19:53

tk děkuji, je sice fakt že mi malá zabrat dává ale ne tolik jako mimi v bříšku :wink: u malé jsem taky pořád byla unavená ale to je asi tak jediné co mají mé 2 těhu společného :-) jinak s těma městama je to dobrý nápad :palec: třeba zjistíme že jsme kousek od sebe :dance: je tu někdo z okolí Jablonce?? Liberce??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
29.4.10 19:54

jinak k tomu TP 1.1 je opravdu krásne ale pokud na to příjde tak já mám TP dle utz 12.12 taky hezké a pokud mě nechají přenášet těch 10 dní tak 22.12 je také nádherné. I když u Lucinky jsem rodila přesně na termín =) pomalu i na čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí