Poradna duly
Jana Čurdová
Jůůů, holky přišel mi první email z rodina.cz, mám z toho radost, je to pěkné
…Jitunko paráda…díky za radu
. A panu Kulovskému jsem napsala email, jestli by mi mohl poslat výcuc na něj…mám Prahu opravdu daleko. Tak uvidíme co odepíše. Tak pěkné odpoledne těhulky ![]()
Ankar, Jitko, taky jsem se zaregistrovala, ale zas mě to tolik neuchvátilo, že by mi přišlo něco jiného než vám???? ![]()
ahoj, zdravím po delší odmlce:)) zběžně jsem vás dočítala a koukám, že jsme na tom skoro stejně, já sice nezvracím,ale posl.dny je mi blbě už od rána,předtím jen navečer, o únavě ani nemluvím ![]()
Gratuluju všem k průkazkám,já vůbec nevím,kdy ji dostanu.Pozítří mám utz,jestli se
rozběhlo jak mělo:))
ahoj holky,
ja jsem na www.rodinka.cz zaregistrovana nějaké 3-4 dny a každé ráno se na mailík těším…je ožné, že vy, kdo jste např v 5. týdnu ještě nedostáváte tak „zajímavé“ zprávičky, co se ve vás děje…tak vydržte ![]()
jaj, s tím dojížděním ste mě navedly na myšlenku, že to budu mít taky asi zajímavé…sice nejsem z hor, ale z vesničky a do města to mam ke gynekologovi taky pěknej kousek…ale měnit nehodlám, mám vynikajícího doktora a jelikož je to můj příbuzný, tak mám péči 1A…
a s těma nevolnastma neblbněte a buďte rádi, že žádné nemáte..není nic příjemného strávit víkend - jako byl nyní - nevolnostma jen na zahradě, páč se bojíte vyjet dále od domu…
tak se opatrujte, páček
Ahoj holky, můžu se k vám ještě přidat? Mám termín kolem Vánoc, takže když vše dopadne, budeme mít doma malého ježíška ![]()
ahoj Barun,jasně, vítej mezi nás:)) Máš za sebou nějaké kontroly??
Díky za přivítání.
Čekám první dítě a momentálně nejvíc řeším přejídání. Jsem v 6tt a pořád bych se něčím cpala. Jenže když mám prázdný pocit prázdnýho žaludku(což je pořád), tak se dostasvují nevolnosti. No, nechci se vidět koncem druhého měsíce. ![]()
barundo, to nevadí, hlavně že ti chutná ![]()
holky už jste některá něco přibrala?
Ahoj holky už Vás ani nestíhám dočítat
ty nevolnosti jsou už celodení někdy mě už z toho bolí i žaludek. Zatím ne
, ale už si říkám že tomu pomůžu jestli mi nebude lépe, tak se držte ![]()
meduleinka píše:holky už jste některá něco přibrala?Medu já jsem spíš shodila asi 2 kila
Baru vítám tě, už jsi byla na první prohlídce? A jak se cítíš?
Kandake, Verčo kde jste byly? ![]()
Nandi já jsem v začátcích, ale mejlíky se mi moc líbí..jsou sice kraťoučké, ale pěkné ![]()
ahoj holky, zdravím Vás opět všechny a vítám nové těhulky, tak dnes ráno jsem si přečetla sms od mé těhotné švagrové, že ji už v půl 1 ráno praskla voda a leží v porodnici:-).
Jinak musím říct, mně se líbí, co mi chodí mejlem z rodina.cz
je to milý.
Také jsem zjistila, že musím jíst skoro permanentně, i když se ale najím, zdá se mi, že mám pořád chuť na něco. Ale pak mi je od žaludku podivně a… asi tím, že stláskám všechno, co doma najdu a na co mám zrovna chuť…
zatím jsem se nevážila:-)
Ahoj holky ,tak jsem vás konečně dočetla ,vítám nové těhule,meily mi chodí taky ,je to už zajimavější, když se dočtu že miminko už vnímá zvuky ,teplotu ,bolest a jak mu buší srdíčko ,jinak nevolnosti celý den pokračují ,únava ani nemluvím už se nenávidím, že nejsem schopná nic pořádně dělat ,ke všemu se musím přemlouvat ,na váhu nemám odvahu se postavit ,příbrala jsem z hormonu už hodně .
holky podívej te se na to video http://acisej-mimi.blog.cz/0805/embrio je to super