Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj štefi OVE a MABLAH
, vítám Vás a napište něco víc o sobě
díky za odkaz, juknu.
Odkazek je nádherný…díky
a mablah vítám tě
. Tak v kterém týdnu jsi?
Holky nevím jestli jste viděly už tento odkaz, ale je také moc zajímavý http://galenus.cz/…-8-tyden.php
Ahojky holky,
Mablah vítám!!!! ![]()
Ankar- díky za super stránky.
napadlo mě, co udělat seznam všech v prosinci rodících???? pokud byste chtěly, pošlete mi to třeba SZ a já to sem pak napíšu. Začínám se ztrácet v tom kdo kdy a jak…
a nechce se mi to pořád znova a znova pročítat.
ahoj Meduleinko, dobrý nám, nedávno jsem to počítala, vyšlo mi, že nás je nějakých 19, pokud jsem se dobře orientovala ve všech jménech:-).
Posílám ti údaj do mejlíků, i když my dvě máme stejný termín:-)).
Jitko jsem v 7+2 tt mám po úspěšném umělém oplodnění .přírodní cestou už to nešlo měla jsem málo hormonu ,ale umělé se povedlo na poprvé .I když už mám dvě děti připadám si, jako bych byla těhotná poprvé, hůř to snáším a více si toho cením že toho mojeho mišanka čekám .bude to asi tím že jsem už straší a to tělo si hůř zvyká na změny v těle .Ale co bych pro miminko neudělala musím to vydržet .Jinak já mám termín 5.12.ale budu rodit asi dříve jdu na císařský řez .Je to ještě daleko tak to moc zatím neřeším .jsem zatím v péči dr který mi dělal umělé ale 7.5 jdu k němu na posledy na UTZ a když bude vše v pořádku tak jdu už ke svojemu Dr a tam dostanu i průkazku .
ahoj Meduljenko je to dobrý nápad napsat seznam ,kdy má kdo termín ,aspoň budeme mít přehled ,poslala jsem ti můj termín ![]()
Holky, zatím, to píšu do svého příspěvku na tuhle stránku-viz níže a pak do překopíruju někam, kde to bude dobře vidět.
Nebo poprosím zakladatelku aby to dala do úvodu ![]()
štefi, tak to máš taky složitý co? a jsi na PN? z váhy si nic nedělej, hlavně aby bylo vše o.k. ![]()
Holky a kolik Vám je? mně 31. poslední ms 20.3., očekávaný termín dle kalkulačky na netu 25.12., ale gynekolog bude mít možná jiný názor na termín:-).
mám tam psát i věk?
pro nás bude asi nejjednoduší termín dle PM, ne?
mě je 27, teda za 3 týdny ![]()