Poradna duly
Jana Čurdová
Raveno, klidně zkrtakuj ![]()
já první průkazku dostala až po 12 tt. tak jsem mile překvapená ![]()
já už chci aby bylo 3. protože se konečně dočkám prvního Uz a zárověn se dozvím, jestli je vše o.k.
Ahojte holky,
tak ráno jsem volala doktorovi, že prý mám hned přijet. Dal mi Utrogestan 3× denně. Řekl, že je to tak 50 na 50, že mám přijít za 14 dní na kontrolu, že už by měl být vidět plod a
. Ráno jsem dostala celkem silné křeče (jako při MS). Doktor mi nakázal klidový režim. Do práce normálně budu chodit, dělám v kanclu.
Dutinka se zvětšila na 7mm…říkal, že tak je to správně, že má každý den narůst 1mm. Byla jsem tak vyplašená, ale už jsem klidnější, dávám si oraz a kromě úklidu doma nebudu dělat nic.
Jituško, tak gratuluji a díky za optání. Gratuluji též všem ostatním. A ať nám to čekání holky rychle uteče. ![]()
ahoj Ankar, tak jsem ráda, že si se už i ty ozvala:-). Tak hlavně odpočívat, nic nedělat. To tě nenechal doma? To neznamená, že když si v kanceláři, že tam máš klid.
Já dnes musela trošku stěhovat lehký nábytek, stůl k pc a skříňky,umýt okna, protože nám dávali nová okna, takže binec. Sice jsem též uklidila v kanceláři, ale občas mi pobolíval podbřišek. Tak jsem pak radši s prací zvolnila, než jsem se vrhla na kancelářinu. Dr. se ptal, kde pracuji, ale každou chvilku přijdu domů psychicky vyčerpaná, že …
no nic, kdyby bylo hůř, možná bych se ho zeptala, co s tím (pokud se mi nebude zhrošovat to zvracení, tak bych to asi normáně vydržela, uvidím).
pa
ahoj holky, tak moje předsevzetí, že půjdu k doktorovi až později, nevydrželo.. dnes jsem tam byla, těhotná teda jsem, ale víc mi řekne stejně až příští týden.. takže jsem na tom stejně, jak kdybych tam vůbec nechodila, no dobře mi tak ![]()
Viděla jsem, že řešíte dovolenku, my začátkem června jedem do Turecka, doufám, že bude vše ok..jinak vítám taky nové maminky a všechny fazolky, držte se! ![]()
ahoj všchny,
tak to jsou dnes ale dobré samé zpravy, jen tak dál ![]()
Ne nenechal. V práci se tam nervy jsou, ale nedokážu si představit, že bych byla od rána do večera doma. V práci to mnohme rychleji utíká.
Nandi Neměla si mít dneska taky kontrolu?
no já jsem docela ráda, že jsem doma. Už pro ten klid, který v práci rozhodně nemám.
Ankar-držím palečky, at je všechno o.k.
Holky opatrujte se všechny, zvlášt ted v prvním trimestru je to nejdůležitější…!!!!! ![]()
ahoj holky, já sama osobně bych byla doma radši, než v práci, kde je skoro na denním pořádku stres, který mi nedělá moc dobře.
@ Ankar: ne, ne, byla jsem minulý týden a jdu až 11.5.
já raději do p ráce ještě chodit hodlám a možná i pro to, že o víkendu mi bylo hrozně a dnešní oběd v kantýně, byl jediný, který jsem po dlouhé době udržela…
a hlavně musím říct, že i když mám stresovou práci, tak ted si z toho nedělám nic…
Ahoj, tak my jsme s bobuláčem taky dneska dostali průkazku ![]()
A máme i novou fotečku. Velikost bobulky 2cm.
Všem držíme pěstičky, hlavně Ankar. Bych se vykašlala pro jistotu i na ten úklid doma ![]()
Mějte se krásně dámy ![]()
Nando...já taky 11.5…tak to je super…s prací to budu mít asi stejně
Medu …děkuji ![]()
Příspěvek upraven 26.04.10 v 20:04
Piripi…děkuji…já si myslím, že s úklidem to nebude tak žhavé
.
Tak honem fotečku nám ukaž…jsme zvědavé…a blahopřeji ![]()
holky jdu se do nedele rozloucit! tak se opatrujte
neuklizejte, nenervujte se
) nestoji to za to!
kukám holky že tu řwšíte klid a být doma
sice jsem doma na mateřské ale klid určitě nemám a to mám klidový režim také
ale utíká mi to taky rychleji naž malé.. asi protože mám ty dny zabyté péčí o Lucinku ![]()
Raveno, moc si to užijte! doufám, že aspoň nějaká pěkná dovča Tě čeká???
budeme se na Tebe těšit ![]()