TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
26.4.10 21:35

Ahoj, gratuluji ke všem kontrolám!!
Ankar nevím, nevím, jestli bys neměla taky radši zůstat doma. Když je to 50na50.Já také pracuji v kanceláři a jsem na nemocenské. Holky vykašlete se na všechno, nejdůležitější je teď to miminko. Mně doktor říkal, že v dnešní době je těhotenství čím dál větší zázrak, tak se k tomu tak stavme a opatrujme sebe i miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
26.4.10 21:42

Lusindo moooc pěkně napsaný a úplnej souhlas :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.4.10 06:44

Lusi díky, ale nenapsla mi ji…tak mi připadá blbé se u něho doprošovat ať mi napíše PN. Pak tam jdu za 14 dní. Doktora mám od sebe 20 km, takže jen tak tam asi nepojedu. Vím, že by to tak asi mělo být. Díky za podporu holky.
Kam jela Ravena na dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
27.4.10 08:54

Ahooooj holky!!!
tak jak těhulíte?

Ankar-kam jela Ravena nevím, taky jsem se jí ptala, ale už asi nestihla odpovědět.
To fakt jezdíš takle daleko? aspoň autem? Já si kvůli těhu změnila gynekologa. Neumím si představit, žee bych v prosinci jezdila každej tejden s břichem tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
27.4.10 08:55

Ankar já si o nemocenskou normálně řekla, doktor se mě na práci neptal a bez problémů mi ji napsal. (Já teda dělám težší fyzickou práci+ noční směny). Hlavně se co nejvíc šetři, a kdyby něco hned k doktorovi a zalehnout :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
27.4.10 09:14

Hezký den holky, zaregistrovaly jste se na tom webu rodina.cz ? chodí mi každý den e-mail s info o těhotenství, kolikátý den a jaké změny v těle probíhají, moc pěkné:-).
Mně je dneska v práci pěkně šoufl, pracovní shon, tak nevím, zda-li to pak 12.5. neřeknu na gyndě, protože to běhání na wc mi unavuje. Jak vám dneska je? pa, J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
27.4.10 09:26

Jitko fakt ti to chodí denně? no možná to zkusím, ale většinu toho stejně najdu někde na netu, když mám chut něco si přečíst.
Koupili jste si někdo nějakou knížku?
Já po nich dost koukala, ale nic jsem zatím nevybrala… asi zůstanu u toho netu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.4.10 09:28

No gynekolog je sice daleko, ale je vyhlášený, je i porodník. U nás…jsme malé městečko a stojí to tady za prd…ale snad splaším někoho kdo mě tam v listopadu a prosinci odveze :-). No jsem sama zvědavá. Tak daleko jsem ještě nepřemýšlela.

Uvidím jak mi bude za těch 14 dní a kdyžtak si nechám vypsat neschopenku. Zatím mi není špatně od žaludku, takže v tady tom to je zatím v pohodě, ale jestli jsem podle doktora v 4-5tt, tak si ještě asi počkám :-).

Normálně holky…možná to bude znít blbě, ale ten pocit, že je Vám špatně, Vám i závidím…aspoň víte, že vše je tak jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.4.10 09:29

Jituš a můžu si tp dát i když pořádně nevím v kterém jsem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
27.4.10 09:44

Ankar, doktor mi řekl, že až 12.5. přijdu, že mi těhotenskou průkazku napíše, ani jsem neprotestovala… poslední MS jsem měla 20.3.
Doktor přeci musí sám poznat - ve kterém týdnu jseš.

Meduleinko, chodí mi mejl každý den od rodina.cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.4.10 10:15

No u mě je to dost složité…poslední MS 28.2…doktor řekl po 1.kontrole, že to vypadá že jsem otěhotněla v den kdy jsem měla dostat MS, tak říkal že to vidíé na 2-2,5…teď by to bylo 3,5 tt… no a pak podle velikosti dutinky co holky psaly, takse mi to nezdá a říkám si že musím být tak 4,5tt…no takže řekl, že vše se rozhodne a dozví až na další kontrole, jestli bude srdeční akce…jsem z toho volaká změtěná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
27.4.10 11:16

Ankar, hlavně nestresuj, bude to v pohodě!!!
Já jsem si taky myslela, že bych to mohla zvládnout, konec konců bych se tam odvezla sama, ale bydlím už v horách a občas je fakt problém. Né dostat se od tud, ale zas domů :-) v říjnu, když napadl ten šílený sníh, jsem jela normálně 15ti minutovou cestu hodinu a půl. :-D
Jitko, tak jsem se zkusila zaregistrovat a uvidím zítra co mi přijde :-) je to fakt pěkný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
27.4.10 11:24

Ankar, klidně si mohla otěhotnět v tu dobu.
když jsem si byla popovídat s Ing.kulovaným, který určuje vhodné datum početí pro životaschopný plod podle datumu tvého narození, povídal právě i o tomto. Určitě Vám to, holky, něco říká -jméno Kulovaný a astrologie, Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.4.10 12:31

Jé Jituš tak to je super, to jméno teda neznám, napiš o tom víc, zní to zajímavě :-)!

Ty se s ním znáš osobně?

A ok, už nestresuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
27.4.10 12:59

Ing. Kulovaný působí v Praze, vždy v pátek má poradnu odpoledne až do večera. Návštava trvá půl hodiny, dle tvého datumu narození, hodiny a nejlépe i místa bydliště ti vypočítá vždy 2 dny v měsíci, které jseš plodná dle Luny. http://www.astromedicina.cz/…a/clanky.htm, telefon 604875002.
například posílám tento odkaz
Je to velice sympatický starší pán, který tě nejen dokáže podpořit, ale prostě ví, co ti má říct.
Zaplatíš 200,–-kč za obrovský kalendář, do kterého vpisuje datumy, dokonce když cheš kluka či holku, tak ti přesně vypočítá i hodinu a ten 1 den ze dvou.
Pomohl mnoha párům, o nichž lékaři řekli, že jsou neplodní, a přesto tito lidé přivedli zdravé dítě na svět.
Byla jsem u něj tuším v lednu. Na netu funguje sice nějaká kalkulačka dle astrologie na výpočet životaschopného plodu, ale úplně nesedí datumy, proto jsem se chtěla přesvědčit, zda mi dá stejné datumy - jaké jsem našla na netu :wink: (nevím už kde jsem to našla).
Jedu na výjezd, tak se na Vás juknu až večer.
pa Ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital