TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
28.4.10 14:06

kdy to budete brat natolik jiste, ze to reknete potencialnim babickam a dedeckum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.4.10 14:24

Nevím o Zyrteku přesně, asi ti řekne doktor, ale nemělo by se brát nic…vím že už jedna diskuze na toto téma byla a holky většinou radily nebrat žádné prášky a raději se domluvit s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
28.4.10 14:25

ahojky holky, zdravím nové těhulky:-). My jsme to našim rodičům řekli hned, protože minule jsme nic neřekli, a pak jsem jim psala, že ležím na GPK se spont.potratem. Takže radši to ví a více mě nechávají odpočívat, ale zase na druhou stranu - pořád slyším abych nedělala to, abych netancovala, nejlépe abych se vůbec nehnula… mají strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
28.4.10 14:33

Já bych jim to chtěla říct, až bude slyšet srdíčko.
Ale jsem zvědavá co mi doktor řekne zítra, i když nic neuvidí, tak to nevadí…jsou to pro mě samé nové věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
28.4.10 14:41

Ahoj Holky,
prosím k Vám, po delší odmlce. Štefi to je paráda, ještě jedno miminko „na mazlení“ . Znám jednu rodinku s podobnými odstupy a vypadají všichni děsně spokojeně.
Já jím jen listovku (kyselina listová, taková bílo-zelená krabička), a tak jednou za týden jodid, jinak nic.. moc se mi do těch chemických vitamínů nechce.
Na kontrolu jdu až 12.5. a to bych měla dostat i průkazku, teď je to 14 dní od posl. kontroly a zdá se mi to nějak dlouho :think: . Ale snad to není ničemu na škodu. Pracuju pořád, ale ta únava a blivno mě taky provází.
Tak jestli můžu k Vám do tabulky, tak posl. MS 2.3., TP (podle mě) 5.12. a je mi 31 a je to „první pokus“, takže taky na všechno valím oči 8-o :mrgreen:
Tak jen ať nám to dobře dopadne! Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
28.4.10 14:49

Holky moc děkuju za přivítání… Jsem na tom podobně jako štefi… Jsem po 1 ivf… Et byl 17.3. takže podle poslední MS bych měla dneska být přesně 8+0 jenže minulý týden to mudr podle UZ změnila tak jsem 6+4 byly vidět 2 gestační váčky ale zatím žádné srdíčko takže uvidím na kontrole pozítří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
28.4.10 14:50

štefi koukám na tvůj podpisek ty jsi byla na ET pár dní přede mnou chtěla jsem se zeptat jestli už jsi na UZ měla srdíčko nebo ne??? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
28.4.10 14:56

Holky, tak už se mé švagrovce právě narodil Kubík:-).Přítele měla u porodu a prý ji moc pomáhal. Tak te´d vymyslet, co jí dát originálního „do kouta“ .-), nemáte nějaké nápady? díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.4.10 15:25

mablah, jak jsem byla na UTZ ,tak tam ještě srdíčko nevyděl ,ale to je tím že nemá ten kvalitnější UTZ ,celkem mě to zarazilo ,že na to, že je to CAR, tak nemá lepší UTZ ,7.5 jdu znovu na UTZ a tam by mělo být všechno vidět doufám ,tak ty čekáš dvojčata ,já jsem se toho taky bála, proto že mi zaváděli 3 embria, ale příroda rozhodla že mám jedno co jsme chtěli .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.4.10 15:31

Jitko ,tak švagrové gratuluji ,neboj i mi se dočkáme v prosinci budeme mít krásné vánoce .pod stromečkem miminka holky znáte lepší dáreček pod stromečkem já teda ne ani auto a nic movitého nepřekoná ten krásny pocit co budeme prožívat,jo vítám nové těhulky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
28.4.10 16:10

ahoj holky:) vítám nově příchozí, krásně se nám to rozrůstá!! tabulka je super nápad, už se pomaloučku strácím kdo jak na tom je:)
Mě bude 30 v září, PM 5.3., TP dle ms 12.12., měla bych být dnes podle UTZ 7+3, také je toprvní mimčo,tak jsem ze všeho trošku vyjukaná:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
28.4.10 18:40

Já budu štastná jako blecha pokud v pátek uvidím srdíčka 2…Napřed jsem se toho taky bála ale od ET si je přeju nechceme jedináčka ale po zkušenostech z ivf si nejsem jistá že bych chtěla vše absolvovat znova… Snad se štěstíčko usměje :mrgreen:

štefi OVE píše:
mablah, jak jsem byla na UTZ ,tak tam ještě srdíčko nevyděl ,ale to je tím že nemá ten kvalitnější UTZ ,celkem mě to zarazilo ,že na to, že je to CAR, tak nemá lepší UTZ ,7.5 jdu znovu na UTZ a tam by mělo být všechno vidět doufám ,tak ty čekáš dvojčata ,já jsem se toho taky bála, proto že mi zaváděli 3 embria, ale příroda rozhodla že mám jedno co jsme chtěli .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.4.10 19:21

Ahojte holky, tak ve zkratce dnešní mini příběh.
Víte jak jsem psala, že mám bolesti? Bolesti sílily, jednou jsem sebou málem sekla, tak jsem se po 2 dnech rozhodla jet do nemocnice (do jiného města). Pan doktor mě vyšetřil, řekl, že je to v pořádku, že možná proto, že jsem poprvé těhotná, tak jsem víc citlivější a bolí to. Udělal mi ultrazvuk a vše popsal…už jsem viděla prďolku malou a máme :srdce: :dance: . Holky ani nevíte jak se mi ulevilo. Doktor si se mnou o všem povykládal, poradil. Byl mladý a měl skvělý přístup. Tak se rozhoduji, že od svého gynekologa přejdu k jinému. Ten můj mi až tak moc toho neřekne. Řekl, že jsem 5+5 tt, což je pro mě taky novinka, protože ten můj mi říkal že jsem tak 3tt. No prostě co dodat…člověk aby se v tom vyznal sám, když v tom mají hokej i doktoři. Jsem moc ráda, že jsem narazila na tak super doktora a hlavně že máme :srdce: . Moc se mi ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.4.10 19:23

Jituš švagrové gratuluji. :kytka: Ale dáreček, nevím nevím…
Mablah určitě budou dvě, uvidíš :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
28.4.10 19:35

Ankar: gratuluji k :srdce: :dance: Teda přístup tvéo lékaře je skutečně zajímavý, být tebou neváhám a jdu jinam,jde o tebe a o mimčo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí