Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky:) držím všem palce na ultrazvuk:) je to fakt krása vidět
, mám už fotku tak se na ní každou chvíli dívám:))
Jinak já jsem z Olomouce, teda za měsíc budu, až se přestěhujeme:)
Vercco,
já pocházím z Olomouce, bydleli jsme tam, pak jsme se ale přestehovali k rodičům mojí mamky k Sušici. A když jsem šla studovat do Plzně, rovnou jsem tu už zůstala:-).
tak jak zjišťuju tak bydlíte všichni na opačném konci
, ale nevadí aspoň s Váma můžu být ve spojení přes net
. Jinak jak vidím, tak to vypadá, že dneska budeme mít co dočinění s ohněm všechny…i já jdu k našim opékat
…budeme dělat pstruha
to já rád ![]()
ahojky,
tak technickou mam za sebou, auto je pro me i miminko bezpecne ![]()
jo jo, holky, jen dnes opatrne s tema burtama, klobasama a vsema dobrutkama z ohne…je to tezke, tak at to v sobe udrzite ![]()
ja si ted koupila bramburky, je to hnus, ja vim, ale takova chut me prepadla, ze jsem musela zajet do kramku a jedny slaninove si koupit… .-)
to máš dobrý, Nando, já stláskám všechno dohromady a je mi to jedno. Když mě vidí partner, tak jen kroutí hlavou:-). Teď jsem právě po obědě a to jsem od rána pořád ujídala to a to, a přesto veliký hlad stále…
Tak lehce popíšu můj mix jídel během asi hodiny:
Půl litru mlíka, pak jsem snědla sekanou (fakt dost velký kus), pak na to mi přítel udělal vajíčka, pa do toho trocha sladkého a bylo vymalováno…to bylo pozdě večer a o dnešku radši nemluvím. Ráno jsem si stoupla na váhu a kilo a půl dole…toš to je něco!
Holky tak já tento týden mám pro změnu chuť na zeleninu a ovoce pořád!! Minulý týden to byly dorty, brambůrky, samý příšernosti ze kterých mi bylo blbě:))
Pěkný víkend přeji!!!! paaaa
jéé to jsem ráda že je tu i jiná hasička než jen já =D víceméně tomu pak nikdo nerozumí.. a pořád dokola posloucháš a proč jsi u hasičů když jsi ženská atd =D jinak ještě k tomu vedu kroužek mladých hasičátek
spíš puberťáčků ![]()
Ahoj holky ,tak já bydlím v Ostravě ,jeden den jsem tu nebyla a vy jste se rozepsali teda,jinak z tou únavou vám můžu poradit co mi začalo pomáhat ,už před otěhotnění jsem pila vodu v, které jsem měla magnetickou tyčinku ,jak jsem otěhotněla, tak jsem měla strach ji pít,ale známa ,která to prodává mi řekla ,že je to pro mně a mininko úplně super ,čistí to střeva a celé tělo ,tak jsem to začala zase pít a únava je celkem pryč.i zácpa kterou jsem začala mít.tak se koukněte na net je o tom napsané na co to je.Nikomu to nevnucuji jen dávám radu ,co mi pomohlo ,jinak na upalováni čarodějnic jdu taky s kámoškou ,tak už se těším, jak si dám ten jedovatou klobásku ![]()
Štefi, tak aspon nekdo z MS kraje
…sice bydlim daleko od Ostravy, ale i tak
…o tycinkach vim, pouziva ji kamaradka…i ruzne sperky a srdicka a moc ji to pomaha a je s tim spokojena…taky jsem mela strach a rikala, ze to muzou i tehotne…teda jen tycinku a podlozku.
Ankar fak mi to pomáhá, já jsem nebyla schopná vůbec nic dělat ,pořád brutálně unavená, až mi to lezlo na nervy ,trochu únavu mám ,ale na to žádný lék není jsme přece jen těhotné ale je to už aspoň v normě a můžu celkem fungovat.Ty bydlíš kde ,nějak jsem to asi přehlédla .
holky, zas je pěkné že je nám blbě a máme chutě, víme totíž PROČ a to mě vždy uklidní…říkám si pro to malé… Přinám se, že brambůrky mě přepadly minulý týden, celej sáček lehl
ale teď mám chutě…že pak vypadám jak v 5. měsíci
čočka, zelí, cibulka, ředkvičky, květák...... hrůza. Ale dneska to buřtíky jistěj.
Zítra moc nepísmenkujte, nebudu tady, tak at nemám pět stránek na dočítání, ju
![]()
dělám si srandu ![]()
jedeme si vybrat prstýnky na svatbu ![]()
Tak se mějte a dávejte dneska na sebe pozor ![]()
HOLKY JSME TAKLE VŠECHNY A SPRÁVNĚ????
KDYŽTAK PÍSNĚTE!!!
Jitka Hr. 31 let PM 20.3. TP 25.12.
štefi OVE PM 27.2. TP 5. 12.
danuska01 PM 22.3. TP 27.12.
Meduleinka 27 let PM 20.3. TP 25.12.
ANkar 25 let PM 28.2. TP 27.12.
Peťula 23 let PM 26.2 TP 3.12
Via PM 29.3. TP 5.1.
Lusinda99 29 let PM 5.3. TP 8.12.
Nanda 29 let PM 2.3. TP 6.12.
Kandake 30 let PM 5.3. TP 8.12.