Poradna duly
Jana Čurdová
I já mám bříško jako balon. Mám ho po stimulce po IVF nafouklé a už mi to zůstalo. Jsem 6tt a břicho mám fakt pěkně znát ![]()
Medu zaleží hodně na UTZ, pokud je starší typ, tak rozezná plod později než novější. Mě dělali taky pokaždé vnitřní. Určitě bych se nestrachovala, uvidíš, že to bude v pořádku, jak jsem byla v nemocnici tak tam je mají vymakanější a šlo to vidět nádherně a u gyn. nebylo vidět nic jen tmavou dírku. No a k Dr. jdu za chvilku, tak pak napíšu. Jsem krapet nervózní. Tak páček
koukam do strasich prispevku, tak jste psaly o pohlavi. podle toho, ze mimi vzniklo po sexu 11 den cyklu (tedy asi pred ovulaci), tak by to mohla byt holka.
ja nevim, jestli to jde nejak tusit? a uz ted?
No u mě to nafouklé břicho bude tím nadýmáním, plynatostí a zácpou
Nevíte jak proti tomu bojovat…celkem mě to štve a není to nic příjemného… Jinak mi dr. taky dělal vnitřní a můžu jenom doufat, že budeme mít chlapečka
Hlavně aby bylo všechno v pořádku…
ahoj Meduleinko, zdravím tě i všechny ostatní, já jdu až 12.5. na kontrolu a to říkal doktor, že už srdíčko bude (máme stejné poseldní datum MS), tak až půjdeš příští týden v pondělí na ultrazvuk, tak ti určitě řekne hezkou novinku a sama i
uvidíš:-). Neboj:-) a neměj strach:-), jen mrněti důvěřuj.
Mně lékař pokaždé dělal vnitřní ultrazvuk. tak si příště řekni při vyšetření, že chceš vnitřní UTZ.
JInak, včera jsme se s partnerem vážili:-), abychom oba věděli, kolik přibereme během těho:-), tak já přibrala o 1kg a partner o mnohem víc:-) od posledního vážení:-), prý bude muset omezit papu. a tak to já tedy ne, holky - pořád bych jedla.
Jitko, díky moc, už aby bylo pondělí ![]()
Já mám břicho, jak kdybych přibrala 5 kg a zatím nic
ale zas tolik mě to nevadí. V prvním těhu jsem zhubla během 12týdnu 5 kg. vypadala jsem fakt strašně ![]()
ANkar, držím palečky, hlavně dej vědět
Medu mne si dr pozval na pristi tyden a to by melo byt videt
takze kliiid
a fakt nechapu do 12tt by se mel delat vnitrni… ![]()
Luci mam nafouknute bricho a nemam kam schovat ty speky
a navic 2 tehu je videt drive
) ale vidim to hlavne ja na kalhotach do kterych se uz nevejdu
ostatni si snad nevsimnou nebo si reknou jen ze jsme pribrala ![]()
Ahoj holky
jsem ráda, že jste všechny v pořádku a Ankar musíš na sebe dávat pozor
. Dneska mi je opravdu špatně ráno bylo poprvé
, už se těsím a doufám, že budeme mít to štěstí a koncem 1. trimestru se ta nevolnost vytratí ![]()
Ahojte holky, tak jsem po prohlídce…v kostce…jsem 6+5, tluče nám
, mám cystu na pravém vaječníku a ve středu nastupuju do nemocnice. Budou mě dělat rozbory snad všeho. Jelikož jsem v nemocnici ještě nebyla, tak jsem z toho celá nakřivo, ale zase aspoň budu vědět a můžu být pak klidnější. Žeprý už mi dají ve středu i průkazku.
Přístup doktora a sestřiček 100 a 1…pan primář byl moc příjemný a milý, vše vysvětlil atd. Byl pečlivý a rychlý. Sestřička se mě ptala na spoustu otázek, což předtím se mi nestalo.
Jinak holčičky děku´ji moc moc za podporu…jsem ráda. Mám Vás ráda. Tak se držte. ![]()
Ankar a to budou tu cystu odstranovat? Jinak budeme drzet pesticky!!
O žádné operaci mi neříkali, tak doufám, že ne…že se to vstřebá.
ankar, budes v nemocnici az do konce? nebo jestli se to vstreba driv, treba te pusti domu…
ANkar, dobré i méně dobré zprávy, hlavně, že je péče dobrá a pořádně se o tebe postarají. Budeš tam mít přístup na net? abysme věděli jak Ti je.
Jinak držím palečky, at je vše brzy v pořádku a jdeš domů.