TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
3.5.10 17:29

Ankar, tak hlavně ať se cysta vstřebá. Máš-li možnost netu do nemocnice, tak si ho poři´d, ať jsme v kontaktu. Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
3.5.10 18:02

ahojky holky,
tak púřemýšlím, jestli nejste spisovatelky…takových příspěvků… :-)
já mám bříško „nafouklé“ jak mičudu a na váze jsem +4kg, takže to nebude asi jen nafouklé, ale prostě přibírám… vždy jsem si musela hrozně držet linii a teď na to holt kašlu a jím 5× denně, takže je to jasné odkud to je… :-)

no počkejte, to snad neplatí, že jaké miminko si pochováš, že pak takové máš - já si chovala neteřinku, ale přijít domu s holkou, to by neprošlo (jasan, že záleží aby to bylo prostě zdravé) ale na kluka se těšíme s manželem a jestli to bude holka, tak potěž pánbůh, neboť manžel už začíná šetřit na motorku a skoro vyrábí praky pro kluka… mu nějak nemohu vysvětlit, že s miminkem si toho první rok moc na hřišti neužije… :-)

tak se držte, odpočívejte, ať srdíčka přibývají a šetřete se, atˇ nekončíte v nemocnicích (Ankar, drž se!!!)
 páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.5.10 18:25

Nando, s motorkou a prakem jsi mě fakt dostala. :lol: nje krásný když se netěšíme samy, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
3.5.10 19:30

Nando a kde je psano, ze holcicka by motorku a prak neuzila…ta nase rozhodne paneky a kocarek u nas lezi ladem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
3.5.10 19:54

téda vy ´jste drbny :lol: než jsem to dočetla tak jsem měla co dělat :wink: jsem ráda že to tu tak jede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
4.5.10 06:42

ahojky

utz- v začátku se dělají jen vnitřní tak se divím,že tobě Medu dělali vnější :think: Ten vnější dělají na screeningu.Já byla u dr. v 6+1tt a srdíčko taky ještě neviděl a to dělal vnitřní a v 7+1tt už bylo hezky.

bříško-z počátku jsem taky byla hodně nafouklá,před týdnem jsem měla nějakou virozu střevní,zvracela jsem 7× za den a trochu srajdila a břicho pryč,teď už zase trošku je, končím 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
4.5.10 07:11

Tracy, ty už si teda daleko :-)
Já internet v nemocnici asi nebudu mít…nejdu tam kvůli té cystě, ale kvůli neustálým křečím a špinění. Cysta prý není tak velká (Dr. říkal, že není zatočená). Já je mívala i dřív a samy se vstřebaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
4.5.10 07:25

ahoj holky, Ankar držím palce do nemocnice, at jsi brzy zpátky a vše je ok!! Osttaním dobré ráno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.5.10 07:54

Taky držím Ankar palce, ať se to tam dá vydržet a vše je v pohodě a rychle Tě v pořádku pustí zpět.
A hezký den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
4.5.10 09:37

Ankar a kde v nemocnici budeš ležet v NJ?já jsem taky okres NJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
4.5.10 10:33

Tracy, ted jsi mě trochu uklidnila, ale stejně nedočkavě čekám…zítra budu mít výsledky HCG a v pondělí zas UZ-

Ankar hlavně se drž a hodně odpočívej!!!

Já jak koukám, kdo je jak daleko, tak si říkám, jak Vám budu závidět, že už máte mimi na světě a já furt budu jak koule ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
4.5.10 11:21

Medu aby si nas nakonec nepredbehla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
4.5.10 11:42

:lol: ne ne to si nemyslím, první jsem rodila úúúplně přesně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
4.5.10 12:11
meduleinka píše: :lol: ne ne to si nemyslím, první jsem rodila úúúplně přesně :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
4.5.10 12:21

já vím, povíme si to v prosinci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...