Poradna duly
Jana Čurdová
Ankar, tak hlavně ať se cysta vstřebá. Máš-li možnost netu do nemocnice, tak si ho poři´d, ať jsme v kontaktu. Ji
ahojky holky,
tak púřemýšlím, jestli nejste spisovatelky…takových příspěvků… ![]()
já mám bříško „nafouklé“ jak mičudu a na váze jsem +4kg, takže to nebude asi jen nafouklé, ale prostě přibírám… vždy jsem si musela hrozně držet linii a teď na to holt kašlu a jím 5× denně, takže je to jasné odkud to je… ![]()
no počkejte, to snad neplatí, že jaké miminko si pochováš, že pak takové máš - já si chovala neteřinku, ale přijít domu s holkou, to by neprošlo (jasan, že záleží aby to bylo prostě zdravé) ale na kluka se těšíme s manželem a jestli to bude holka, tak potěž pánbůh, neboť manžel už začíná šetřit na motorku a skoro vyrábí praky pro kluka… mu nějak nemohu vysvětlit, že s miminkem si toho první rok moc na hřišti neužije… ![]()
tak se držte, odpočívejte, ať srdíčka přibývají a šetřete se, atˇ nekončíte v nemocnicích (Ankar, drž se!!!)
páček
Nando, s motorkou a prakem jsi mě fakt dostala.
nje krásný když se netěšíme samy, co?
Nando a kde je psano, ze holcicka by motorku a prak neuzila…ta nase rozhodne paneky a kocarek u nas lezi ladem ![]()
téda vy ´jste drbny
než jsem to dočetla tak jsem měla co dělat
jsem ráda že to tu tak jede ![]()
ahojky
utz- v začátku se dělají jen vnitřní tak se divím,že tobě Medu dělali vnější
Ten vnější dělají na screeningu.Já byla u dr. v 6+1tt a srdíčko taky ještě neviděl a to dělal vnitřní a v 7+1tt už bylo hezky.
bříško-z počátku jsem taky byla hodně nafouklá,před týdnem jsem měla nějakou virozu střevní,zvracela jsem 7× za den a trochu srajdila a břicho pryč,teď už zase trošku je, končím 10tt
Tracy, ty už si teda daleko
…
Já internet v nemocnici asi nebudu mít…nejdu tam kvůli té cystě, ale kvůli neustálým křečím a špinění. Cysta prý není tak velká (Dr. říkal, že není zatočená). Já je mívala i dřív a samy se vstřebaly.
ahoj holky, Ankar držím palce do nemocnice, at jsi brzy zpátky a vše je ok!! Osttaním dobré ráno:)
Taky držím Ankar palce, ať se to tam dá vydržet a vše je v pohodě a rychle Tě v pořádku pustí zpět.
A hezký den všem ![]()
Ankar a kde v nemocnici budeš ležet v NJ?já jsem taky okres NJ
Tracy, ted jsi mě trochu uklidnila, ale stejně nedočkavě čekám…zítra budu mít výsledky HCG a v pondělí zas UZ-
Ankar hlavně se drž a hodně odpočívej!!!
Já jak koukám, kdo je jak daleko, tak si říkám, jak Vám budu závidět, že už máte mimi na světě a já furt budu jak koule ![]()
meduleinka píše:ne ne to si nemyslím, první jsem rodila úúúplně přesně