Poradna duly
Jana Čurdová
holky, na tomto odkaze jsou rady k těho nahrané, můžete si je uložit: http://leteckaposta.cz/167391427 že mi to nenapadlo hnedka:-).
docela jsem si početla a zaujalo mě to
teď ale řeším čím jde dolů lihová fixka.. Lucka si kreslila na monitor než jsem přišla ze záchodu
už máme taky tu střevajznu ![]()
ptala jsem se mého partnera „experta přes pc“, co na ty obrázky krslené lihovým fixem, a prý - koupit nový monitor ![]()
holky, psala mi Ankar sms z nemocnice, tak leží,lékaři ji hlídají. Snad bude všechno dobré a brzy ji pustí ![]()
Jitko díky moc a pozdravuj kdyžtak ANkar! ![]()
Rady dobré, jen jsem teda zvědavá potom na to pečení kváskového chleba apod. Vím že bílou mouku a pečivo by se nemělo aspoň rok! To jsem zvědavá, jak ubránit před piškotkama od tchánů apod.. no ale to je až za dlouuuho ![]()
nový monitor není potřeba =) pomohl odlakovač a monitor žije
a to mi radili alkohol ale doma mám jen rum ![]()
no holky, můj chlap je ze zvětšujících prsou úplně urvanej ![]()
Jitko, rady jsou super, já ted asi potřebuju ty na nízkej tlak. Takže mooocinky děkuju!
Jooo a Ankar pozdravuj, hlavně at je v pořádku.
Tchýně mi vyprávěla, jak to bylo strašný…žádný UZ, jen poslech ozev a pár krevních odběrů. Můžem bejt rády, že máme takovou péči, a ještě bysme na UZ byly nejraději 2× týdně abychom měly klid, co??? ![]()
holky ještě mě tak napadá, jak to máte doma? jste vdané? nevdané?
Já jsem šťastně rozvedená a mám báječnýho přítele (i ty chyby co má přežiju
)
ahoj holky, dobré ráno všem.
Medulinko já jsem svobodná, svatbu bych ráda ale přítel zatím moc nechce, tak to nebudu nijak hrotit:)
ahoj holkym zdravím Vás všechny, pozdravy jsem Ankar vyřídila:-).
Jinak, jsem svobodná a ve své podstatě bych se ani vdávat nemusela, partner ale říká, že on chce se oženit, kort - když čekáme mimi. Tak zatím jsme u debaty, tak uvidíme. Každopádně to nepotřebuji, asi tak:-). Naše rodiny do nás pořád hučí, ale odolávám. Jak to tak vypadá, jsem už jediná, která má jiný názor.
Holky, Ankar Vás všechny zdraví,, vypadá to, že si ji prý nechají jetě přes víkend v nemocnici. Zatím nemá žádné výsledky z vyšetření.
Ahoj holky,
tak já byla včera na kontrole, hematom se téměř vytratil, takže už pomalu můžu začít fungovat ![]()
Mimčo má 2,5 cm, krásně už se tam drobet mrskalo.
Jinak je mi přes den furt zle, ale nezvracím. Zajímavý je, že ale večer po desátej ať sním cokoliv, tak je mi dobře ![]()
Jitko docela s tebou souhlasím. Já se dřív chtěla hodně vdávat, ale teď nějak mi na tom přestává záležet, důležitější pro mě je, že mám fungující perfektní vztah, že čekám mimčo,na tom papíru mi až tak nezáleží, ikdyž bych ho chtěla, neříkám, že ně:)
Lusindo gratuluju ke kontrole!!Páni ty už máš velkýho prcka:)
Ahoj, tak koukám, že nejsem jediná. Napřed mi to vrtalo hlavou, že se nevezmeme, když spolu žijem, že to přítele ani nenapadne a spíš má z toho srandičky. A teď, najednou, pomýšlí na svatbu a rodiče taky by rádi. A ve mně už se to změnilo, já už bych si uměla představit se nevzít a spokojeně žít i tak. Na druhou stranu, to dítě je taková společná akce, a jmenovat se jinak než vlastní potomek..
.
Lusindo, skvělý že se vytratil, zloduch!! ![]()