Poradna duly
Jana Čurdová
Medu to NT vyšetření je dobrovolné je to v časnější vyšetření šíjového vazu v kombinaci s biochemickým. Je bezbolestné a bez rizika.Jdu do toho, protože v práci pracuji s infekčním materiálem a s léky a chemikáliemi.
ahoj holky
vy se tedy opravdu rozjíždíte s tím psaním ![]()
já se vdávala před 4lety po 9letech „chození“ z lásky. tak nějak sme si říkali, že musíme ten vztah někam posunout a abychom v tom nebyli sami, tak sme uspořádali hnedle 2svatbu s mým bratrem..
takže nás oddali oba páry vedle sebe během 5t minut a stejné roky narození budou mít i naše miminka…doufám, že k čarodějce přibude bratránek ![]()
Nandi, týýý jo, dvě svatby na jednou. Tak to máte docela zážitek, co?
Pirri. zkusím se na ten NT screening zeptat, i když teď budu ráda, když bude v ponělí vidět
snad to i oslavím ![]()
Bebu, gratuluji k
. Pěkně jste se rozepaly, šikulky
. Mějte krsáný víkend, jedeme k našim na víkend. Užijte si snad hezkého počasí, tady v Plzni to zatím vypadá hezky, tak Vám trochu toho počasíčka posílám i za Vámi.
Nandi, mít dvojsvatbu musí být super
A taky bych chtěla mít dítě plus mínus se sestrama.Stačila by i některá z kamarádek, ale skoro všechny už děti maj ![]()
Verčo, dle MS jsem měla začínat 10.týden,ale otěhotněla jsem také kolem 28.3. takže dle UTZ jsem dnes 6+6,takže končím 7.týden. A mimi bylo velké myslím 8mm ![]()
Ahoj holky,už jsem tu dlouho nebyla poprvé to byl pokažený net a podruhé mě přepadla nějaká střevní chřipka a ta mě dost vyřídila.Ale koukám ,že se to tu rozrostlo.26.5. jdu na první genetiku tak jsem zvědavá jak to bude probíhat jsem z toho docela nervozní.a na kontrolu k gyndr.jdu až 1.června to asi nevydržím.
ahoj holky, pomalu a jistě mi ustávají nevolnosti, už ani nejsem tak unavená. Na jednu stranu jsem moc ráda,na druhou mám strech,jestli je vše ok
na KO jdu asi až 25.5.,to je za strašně dlouho:(
Medu tak snad budem slavit ve 2
…
holky je to fakt desny prvni tehu jsme se na kazdy UZ tesila a ted se bojim aby vse bylo jak ma…psychika je svina
… tenhle viked je mi snad nejhur i kdyz zatim bez
, ale spis to budou nervy
asik z jeziska bude malej nervacek ![]()
Raven, tak dej hned vědět. Já mám taky docela strach, ale já včera ošklivě spadla a přímo na zadek, rána jak z děla … a ted máme všichni strach. Ale snad to bude dobrý ![]()
A jak jste si užili víkend?
Meduli určitě to bude dobré, mimísek je už pořádně zavrtaný a drží se pevně neboj:)
vzhledem k tomu, že nekrvácím, si to taky říkám.
Verčo děkuju. ![]()
Medu nevim jak se dostanu k PC ale urco se ovu… hele zadek je vypolstrovnanej
urco to bude dobry, jen chudak mel male zemestreseni ![]()
mne tak stve, ze si to vubec neuzivam jako to prvni
ale snad mi dr vlije trochu opimismu do zil nutne to potrebuji ![]()
Ahojky holky, tak já zase výkend dtrávila bez netu takže dočítám dočítám
dnes jdu na tu štítnou žlázu a zítra na gin. jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
dobré ránko holky, v noci jsem se nějak blbě otočila na břiše a tak mi zabolelo břicho,asi jsem si natáhla nějaký vaz nebo něco
Jsem hotová z toho svýho velkýho břicha,jsem jak ve 4.měsíci,jestli zadržuju vodu?? ![]()