TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4960
7.5.10 19:58

Medu to NT vyšetření je dobrovolné je to v časnější vyšetření šíjového vazu v kombinaci s biochemickým. Je bezbolestné a bez rizika.Jdu do toho, protože v práci pracuji s infekčním materiálem a s léky a chemikáliemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
7.5.10 21:21

ahoj holky
vy se tedy opravdu rozjíždíte s tím psaním :-)
já se vdávala před 4lety po 9letech „chození“ z lásky. tak nějak sme si říkali, že musíme ten vztah někam posunout a abychom v tom nebyli sami, tak sme uspořádali hnedle 2svatbu s mým bratrem..
takže nás oddali oba páry vedle sebe během 5t minut a stejné roky narození budou mít i naše miminka…doufám, že k čarodějce přibude bratránek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.5.10 23:58

Nandi, týýý jo, dvě svatby na jednou. Tak to máte docela zážitek, co?
Pirri. zkusím se na ten NT screening zeptat, i když teď budu ráda, když bude v ponělí vidět :srdce: snad to i oslavím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
8.5.10 07:30

Bebu, gratuluji k :srdce: . Pěkně jste se rozepaly, šikulky :-) . Mějte krsáný víkend, jedeme k našim na víkend. Užijte si snad hezkého počasí, tady v Plzni to zatím vypadá hezky, tak Vám trochu toho počasíčka posílám i za Vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
8.5.10 08:35

Nandi, mít dvojsvatbu musí být super :palec: A taky bych chtěla mít dítě plus mínus se sestrama.Stačila by i některá z kamarádek, ale skoro všechny už děti maj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
8.5.10 11:41

Verčo, dle MS jsem měla začínat 10.týden,ale otěhotněla jsem také kolem 28.3. takže dle UTZ jsem dnes 6+6,takže končím 7.týden. A mimi bylo velké myslím 8mm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
8.5.10 18:55

Ahoj holky,už jsem tu dlouho nebyla poprvé to byl pokažený net a podruhé mě přepadla nějaká střevní chřipka a ta mě dost vyřídila.Ale koukám ,že se to tu rozrostlo.26.5. jdu na první genetiku tak jsem zvědavá jak to bude probíhat jsem z toho docela nervozní.a na kontrolu k gyndr.jdu až 1.června to asi nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.5.10 16:51

ahoj holky, pomalu a jistě mi ustávají nevolnosti, už ani nejsem tak unavená. Na jednu stranu jsem moc ráda,na druhou mám strech,jestli je vše ok :-( na KO jdu asi až 25.5.,to je za strašně dlouho:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
9.5.10 20:09

Medu tak snad budem slavit ve 2 :wink:
holky je to fakt desny prvni tehu jsme se na kazdy UZ tesila a ted se bojim aby vse bylo jak ma…psychika je svina :twisted: … tenhle viked je mi snad nejhur i kdyz zatim bez :poblion: , ale spis to budou nervy :-( asik z jeziska bude malej nervacek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
9.5.10 21:10

Raven, tak dej hned vědět. Já mám taky docela strach, ale já včera ošklivě spadla a přímo na zadek, rána jak z děla … a ted máme všichni strach. Ale snad to bude dobrý :nevim:
A jak jste si užili víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.5.10 21:11

Meduli určitě to bude dobré, mimísek je už pořádně zavrtaný a drží se pevně neboj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
9.5.10 21:14

vzhledem k tomu, že nekrvácím, si to taky říkám.
Verčo děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
9.5.10 21:21

Medu nevim jak se dostanu k PC ale urco se ovu… hele zadek je vypolstrovnanej :palec: urco to bude dobry, jen chudak mel male zemestreseni :-D

mne tak stve, ze si to vubec neuzivam jako to prvni :( ale snad mi dr vlije trochu opimismu do zil nutne to potrebuji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
10.5.10 08:00

Ahojky holky, tak já zase výkend dtrávila bez netu takže dočítám dočítám :wink: dnes jdu na tu štítnou žlázu a zítra na gin. jsem zvědavá jak to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
10.5.10 08:01

dobré ránko holky, v noci jsem se nějak blbě otočila na břiše a tak mi zabolelo břicho,asi jsem si natáhla nějaký vaz nebo něco :-? Jsem hotová z toho svýho velkýho břicha,jsem jak ve 4.měsíci,jestli zadržuju vodu?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí