TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
10.5.10 15:23

Děvčátka, dobrý, hurá, samé dobré zprávy a návraty domů! :potlesk:
Já jdu ve středu, snad už i průkazka, je to po měsíci dlouhém, tak jsem zvědaváááá 8-o
Tak ať se daří! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.5.10 15:26

Tak teď budeme držet palce vám :-) hlavně ať jsou všechny kontroly v pořádku.
Holky já už přibrala kilo! a to mám v „normálním“ životě děsnej problém přibrat!

Jo a pohlaví si asi nechám říct, nevydržela bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
10.5.10 16:01

Ankar, ahoj :dance: tak jseš ještě doma nebo půjdeš do práce? Snad tě nechali doma. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
10.5.10 16:43

ahoj Ankar,vítej zpátky :mavam:
holky jsem nějak zmatená kdy se dělají ty testy na genetiku - ted začínám 9.týden dle velikosti fazolky,podle mens jsem asi už 11., chodí se ve 12.podle mens?? Já jsem objednaná na 24.5.,nebude pozdě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.5.10 16:56

verco tam te snad posle doktor ne?mne vypsal zadanku a rekl ze si tam mam zavolat a objednat se a oni me objednali na 26.5. jsem na to zvedava.Holky myslite ze tam se mnou muze byt muj pritel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.5.10 17:03

Tak dobrýýý počteníčko :-) :palec: .
Fotečky jsou super. :-)
Ještě chci napsat, že mě dostal doktor, když řekl, že neberou vlastně, že je žena těhotná do 10.tt…to mě tak trochu zarazilo…připadá mi (to říct) takové urážlivé. Asi si to moc beru. Jsem teď cíťa, to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
10.5.10 17:06

Nevím 100% a zeptala bych se přímo tam, kam půjdeš - ale myslím že určitě může. A prej to snad i natáčejí (ten UTZ) a dají Ti pak CD.
Teď ve středu jdu ke svojí Dr., tak když mě nepošle, taky se na to zeptám. Snad 12 - 14 tt by se to mělo dělat? A myslíte to samý, ten NT screening?
Nazdarek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
10.5.10 17:09

Mokii ty jsi 9+2 podle mens vid? Neříkal ti podle utz přesně jak dlouho jsi těhu? Mě řekl že jsem 6+4, podle velikosti fazolky…
Luu jj asi ten samý, screening v prvním trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
10.5.10 18:40

ahojky holky,
tak to je paráda, když si člověk počte po vašich kontrolách, že je vše ok. já jdu zítra, tak jsem zvědavá..u ns to Dr opravdu neuspěchává a dává průkazku a zve do poradny opravdu až po 12. týdnu.
takže, pokud zítra bude vše ok, tak příště už do poradny :-)
jinak, já mám 4kg na sobě a bříško jak v půlce těhotenství…uf, manžel mi říká kyselina, tak snad se už zklidním…
jinak nevolnosti trochu ustupují ale naopak se přidává bolest hlavy, ale to je vám děs.. jak ste na tom vy?
mějte se, pacek

ps. mrknete na www.odlitek.cz - prijde mi to jako super napad, pripadne bezva darek.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.5.10 19:04

4kg, Nandi, to je fakt dobrý a já se raduju z jednoho :-) ale to břicho!

Já mám pocit, že vykvetu, už zas špiním… :-( jakmile mám víc pohybu nebo něco víc doma dělám, trochu stresu a je to zas tady… Ale už aspoň nejsem tak vyplašená, zase si přidám ascorutin a snad to bude v pohodě.

No a jak je to s tím screeningem, to nevím. Snad budu za tři týdny moudřejší i já.

už aby to malé kopalo, člověka to přeci jen uklidní. Ale stejně to letí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
10.5.10 19:30

Ankar taky tě vítám doma. Holky já mám kontrolu zítra tak jsem zvědavá :nevim: jinak mám nahoře taky kilo :-( snad to nepůjde tak rychle pořád u malé jsem měla za celé těhu 12 kg a bohatě stačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
10.5.10 19:32

Holky to jsem ráda že s tím břichem nejsem sama!! Nikde jsem nepřbrala jen v tom břichu,fakt 4.měsíc… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
10.5.10 19:33

medu k tomu kopání, od soboty mám pocit že když si lehnu a trošku víc na břicho tak malé cítím docela dost je to cítit. Normálně na břiše nespím ale teď se mi občas stává že když už nevím jak tak spím i na břiše :nevim: a to je pak mrňe pěkně nevrlé i když se mu nedivím asi by se mi taky nelíbilo kdyby se na mě někdo válel :mrgreen: a když jsem se ptala známe tak ta mi řekla že od 10 tt je možné pohyby lehounce cítit i v sedě :nevim: ale u malé jsem jí cítila také už od 12 tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
10.5.10 19:33

Medu treba budeme i rodit stejne :-D hlavne na nej davej pozor a nozky nahoru a setrit se…
tedy mne to zas tak neleti..bych uz brala tak 20tt :lol:

Ankar ahooj!

ja tedy moc nezeru, ale pohybu malo neb , hodne spim, ale pribrat fakt nemuzu, jsem ted pribrala 3 kila po ty revizi (no hold necim se zajist smutek musi :oops: ) mne ty nozky za chvili neunesou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
10.5.10 19:38

holky, ten odlitek je bezva, před týdnem mi přišel domů, objednala jsem ho švagrové, jak porodila Kubíka, až půjdeme jí dát o víkendu dárečky, dostane i ten odlitek:-). je to fakt prima, krabice velká:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí