Poradna duly
Jana Čurdová
Medu, je mi to moc a moc líto. Těžko v této chvíli najít slova, která by tě utěšila. Vyplakej se. Držím moc palečky, aby ses brzy vzpamatovala a mohla jít dál.
Medu, je mi to líto. Je to všechno zvláštní, s tou doktorkou a že se na to nepřišlo dřív, to je přece jenom doba a že jsi neměla problémy dřív. Buď silná. Vím, že se to říká lehko, ale vždycky se najde nějaká kapička naděje. POsílám ti hodně síly a lásky. Ať to zvládneš. ![]()
ahoj Meduleinko, tedy právě si dočítám všechny zprávy, které jste během včerejšího dne napsaly:-(, moc mi to mrzí a soucítím s tebou a vyplakej se, nedrž city v sobě.
posílám objetí a
lásku. Opatruj se, napiš co dnešní vyšetření.
pa, Ji
meduleinko,
to je skoda.
je mi te lito.
ale urcite to neni posledni sance! ![]()
Moc vám jšem děkuju!
Vrcím se od doktorky…tak budu vyprávět:
Ráno jsem naběhla k té svojí krvce-ta tam ještě nebyla, tak mi ta původně protivná sestra domluvila doktorku jinou. Dojela jsem tam! Sestřička úžasná hned mě vzala a doktorka báječná. Ještě nám dala šanci!!! Odebrala zase HCG a odpoledne mám volat na výsledek. Chtěla ho porovnat s tím co mi dělalal doktorka ve středu, ale nejde to, protože si nezažádala o přesný hodnoty a výsledky přišly, že HCG je vyšší než 1000.
Holky tak nám držte dalce! mám malinkatou naději!
Medu, držíme, jen co to dá. Ať je to všechno v pořádku. Drž se. ![]()
Meduleinko, tak to je pozitivní zpráva, budu se za tebe a mimi modlit:-)
Medu držíme moc pěstičky.Moc, moc, moc.
Ta tvoje doktorka je teda pěkný lempl ![]()
Hlavně se šetři a odpočívej. ![]()
dnes jsem byla u doktora, tak jsem viděla srdíčko u bambulky, dali mi průkazku, vzali tolik krve a 2.6. mám další návštěvu.
Medu, držíme pěstičky ![]()
Holky kdy,už ta nevolnost přejde,už je toho hodně, na poradnu jdu v pátek tak doufám, že je všechno v pořádku.
Dávejte všechny na sebe pozor a Ankar vítej doma ![]()