TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
10.5.10 08:17

ahoj holky, zdravím Vás,
Medu neboj, ty jdeš dnes na ultrazvuk, viď? tak se pak ozvi. Určitě se drží, ajk má:-).
také se mi zdá,jako kdybych trochu zadržovala vodu.
v pátek jsme byli na salse a šatičky kolem těla ukázaly bříško:-). Tancovali jsme jen pomalejší písničky, ale ten kouř mi nedělal dobře, asi přestaneme chodit na salsu… Povím vám, být 4 hodiny v zakouřeném prostředí mi vadilo dosti.
krásný den, Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.5.10 11:17

Ahoj hplky,
Jitko já bych tam asi taky nechodila, mě děsně vadí kouř.
Verčo, já mám taky děsný břicho :-)
a dneska UZ holky malej Ferda-jak doktorka říkala nám zas vyrostl a vše vypadá dobře. Ptala jsem se taky na ten vnitřní UZ, ale doktorka mi ho nechtěla udělat, prej při špinění se zvedá riziko potratu a nechce nám ublížit. Ale viděla jsem jak krásně povyrostl! super!
31. jdu na velkou kontrolu, de dostanu pořádnou fotečku! Nejdřív jsem si říkala, že za 3 týdny je to dloho, ale já mezitím jedu na dovolenou, tak to snad uteče.
Omlouvám se, děsně jsem se rozepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
10.5.10 11:24

Meduleinko,
tak to je pěkná zpráva :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.5.10 11:27

Jitko to 100% jen mě mrzí, že takle nebylo vidět srdíčko. Ale doktorce veřim že ví co dělá. Ty jdeš Jitko kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
10.5.10 11:53

já jdu ve středu dopoledne, pak napíšu, zda je už :srdce: nebo zatím jsme pomalejší:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.5.10 12:09

ahoj holky tak jsem byla v pátek na UTZ bobišek měří 3cm byl vidět jak se pěkně hýbe ,podle UTZ mám posunutý termín na 30 .11 .jestli se mi to podaří tak pošlu fotečku .pro průkazku jdu ve čtvrtek.jinak zdravím nové těhule a a držím palce při kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
10.5.10 12:22

Štefi, ahoj, tak to máš jistě radost obrovskou :-D :palec: , mimísek je moc pěkný :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.5.10 12:49

Jo jsem šťastná hlavně ,jak jsem ho viděla se hýbat a být :srdce: srdíčko to bylo krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.5.10 12:54

Štefi, taky moc blahopřeji k úžasným zprávám a ke kontrole :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.5.10 13:03

Ahoj holky to je moc dobre ze to vsem dobre dopadlo,vy se máte mně doktor fotečku ani nenabídnul,tak třeba příště jdu až 1.června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.5.10 13:12

Mokii, mě doktorka říkal, že mi jí dá na kontrole 31.5. i s průkajdou. Tak se těším, ale vždy UZ zastavila aby mi šmoulíka ukázala! :palec:

Holky, říkáte tomu malému uzlíčku nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
10.5.10 13:25

Meduleinko, to je zvláštní, že dostaneš průkazku až 31.5., já ji mám dostat už tuto středu :think: , jestli ten můj doktor moc nepospíchá :roll: . No uvidíme, nechám se překvapit.
Malé/malému zatím říkám: „Bambulko“ :hug: :mavam:
až budeme vědět pohlaví mimíska, tak začneme vymýšlet jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
10.5.10 13:43

Holky tak mi mame 8mm a :srdce: jako zvon :lol: :lol: jinak dle UZ je porad o 3 dny mensi takze termin je 29.12…

Medu ja jdu taky az za 3 tydny a priste i prukazku.. ono neni kam spechat na ty prukazky :wink:

ja mu rikam prcku (kdyz zlobi) a fazolko na dobrou noc :-D , a pohlavi vedet nechci (resp chci to vydrzet) takze mu to zustane asik do konce :lol:

Stefi to uz je poradna zizalka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.5.10 15:00

Ahojte holky, tak se hlásím, že jsem doma z nemocnice. Jeste jsem Vás nečetla…budu mit co delat :-). Vy jste se teda rozjely. Dnes jsem byla na UTZ. Vše dobrý, akorát ta cysta. Snad se to vstřebá. A jdu na to čtení. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.5.10 15:06

jeee ANkar AHOOOJ, hlavně že jsi doma a vše je o.k.

Raveno, tak to je dobrý, ty kontroly nám vycházejí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí