Poradna duly
Jana Čurdová
Peťuli, zaktualizuj nám zase seznámek, děkuju!
Teď jsem tam přidala Lenku. ![]()
jejda ta naše malá treperenda mi dává sodu
furt něco mektá a když se jí chci zeptat tak mi řekne mami ticho ![]()
Ahoj holky, vrátila jsem se od dr a podle UTZ mám posunutý TP až na 26.12.Měla jsem ovulaci až 23.den cyklu. Takže jestli někdo ve vašem okolí počítá plodné a neplodné dny,tak asi takhle ![]()
Jinak mimi bylo,
taky,takže spokojenost veliká.
bebu blahopřeji k
tak já mám dle utz TP 12.12 a ten taky beru v potaz je mi jasné že rodit dle PM je hloupé ![]()
Bebu gratuluju k utz! Já budu rodit asi podobně jako ty, dle dr. jsem otěhotněla asi kolem 28.3.,podle ms už bych měla být v 10.týdnu. V jakém týdnu jsi podle utz, řekl ti něco přesně? Kolik měří mimísek?:))
jééé Bebu, blahopřeji k
já jdu v pondělí, tak snad bude vidět
já jdu ve středu tak jsem zvědavá, třeba už bude průkajda a mimísek utz ![]()
Petul, tak to držíme pěsti at už máš taky průkajdu
My jdeme příští týden s bobulkou na NT - vyš. na genetické vady, které se dělá už od 11 týdne a není tam takový risk jako u amniocentézy a pod. tak se těším, že bobuláča zase uvidíme ![]()
Jinak na nevolnosti pomáhalo hrozno a taky jsem do sebe cpala lipo na doplnění cukrů a super byla vychlazená cola po troškách. Jinak u nás jsou nevolnosti na ústupu, už nebliju a jen se mi párkrát za den zhoupne žaludek ![]()
Medu ja jdu taky v po ![]()
Tak ja poprve rodila nedoknceny 37tt…coz bych ted klido brala zas
mmch termin jsem mela taky 26 dle PM
![]()
Raveno, já rodila úplně přesně 40+0 jsem zvědavá jaký to bue tentokrát, přijde, že tohle těhotenství je úplně jiný
Taky jsem byla u prvního na amniocentéze, nevíte jaká je třeba pravděpodobnost, že bych musela zase?
Ahoj holky
já teda poslední dobou ujíždím na studené cole, musím to omezit
holky budete koukat na ducha? to ja asik nedam bych vybrecela reku hormony jsou svina
a jsem s Bibi sama doma tatin sel za odmenu na pifko…musim ho verejne pochvalit je na mne moc hodnej posila mne spat, uklizi za mne… ![]()