TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
6.5.10 11:40

netuším, moje soukromá adresa je opravdu hrabcovajitka@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
6.5.10 12:02

Ahoj holky,
já jdu na kontrolu dnes. Bojím se, ale snad bude vše O.K., začínám desátý týden. Nechám si udělat obrázek.

Jitko, poslala jsem ti mail, mně to šlo. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
6.5.10 12:27

Lucindo, ahoj, neboj, určitě bude vše dobré:-). a komu jsem už poslala soubor rad v těhotenství, tak se omlouvám za čmáranice okolo, ráda si kreslím:-), pa, Lucindo - pak napiš po prohlídce.pa, Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.5.10 12:43

Ahojík holky,

Lusindo pak dej vědět jak si dopadla.
Závidím všem co je trochu líp. Já včera dostala vlčáčka na hlídáníé a byla jsem totálně k.o. taky jsem ráda, že jsem doma. V práci už to vědí, radost nebyla, ale hlavně, že já šťastná jsem, co?

Holky víte co jsem dneska našla? UZ z mého prvního těhu. byla jsem na něm 10+3 a nádhera!! tak si ještě nějakej tejden počkám a budu mít druhej!!!
Prohrabala jsem celej vzpomínkovej kufřík a měla jsem uplně slzavý oči :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
6.5.10 12:46

a co tě tak Meduleinko rozesmutnilo? nebo to je jen těmi hormony…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.5.10 12:50

Jitko, asi hormony a uvědomila jsem si, jak to rychle uteklo. Za měsíc a půl tomu ultrazvuku bude šest let a půjde do školy. Mám pocit, že jsem si to skoro neužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
6.5.10 12:56

jj taky tady pořád koukám na první utz co mám po Lucinečce a mám taky pocit že to strašně letí a že ani nemrkneme a bude prosinec.. Mě teď začíná s dětma závodní sezona která končí až v říjnu a pak listopad a prosinec a je to :cry: mám obavu že si to těhu asi moc neužiju :cry: ale zase mi to hezky uteče a nebudu mít čas se soustředit na jiné hlouposti :wink: mi jsme dnes byli u zubařky takže první těhu prohlídku máme za sebou :wink: teď ještě obvoďáka a pak mám klídek :wink: teoreticky bychom měli už mít ruce i nohy krásně vidět až půjdu ve středu na utz a v pondělí fičim na štítnou žlázu :-? mám toho nějak moc :mrgreen: a co ostatní těhulky a kontroly.. Luci tobě držím pěstičky, určitě budete o.k :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.5.10 13:06

Peťulo, ty jsi úplnej sprinter :-)
Já měla včera výsledky krve a prej O.K. a v pondělí zas UZ, tak snad dobrý a za 14 dní hurá na dovolenou. Doufám, že už mi bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
6.5.10 13:29

To víš, je toho dost ale fakt nemám čas myslet na to jestli je mrňátko v cajku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.5.10 14:00

ahoj holky,včera jsem si já blb zalaminovala fotku z utz at mám památku,no to jsem si dala, fotka nesnesla to teplo a je celá černá skoro:(( ještě že mám druhou, ne tolik ostrou ale fazolka tam je! takže nelaminujte:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.5.10 14:03

Verčo, jsou na tak blbým papíře, že i časem blednou. Já si UZ vždy skenovala do PC a raději i kopírovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.5.10 14:10

Meduli dík za tip! Zítra to ofotím:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
6.5.10 16:23

Ahojuk, tak pište pište co kontroly. Koukám, že jste sběhlé a už „jedete druhou várku“. Já jsem poprvý a tak nevím do čeho jdu. Ale věřím, že to bude dobrý.
A pošlete i vaše UTZ obrázky? Já půjdu příští týden 12., tak si o něj taky zkusím říct, bude to začátek 11 tt.
Mějte pěkně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
6.5.10 17:27

Jitko, mně se taky mail od Tebe vrátil, že není doručený… :cry:
Prosím, mohla bys mi to poslat v soukromé zprávě, nebo na mail lucie.bio@seznam.cz?
Děkujuuuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
6.5.10 19:31

Lucko, e-mail mi přišel, poslala jsem ti to akorát teď. Líbí se Vám rady? Já jsem za ně ráda, už praktikuji olejíček na citlivá prsa, tak uvidím, zda a kdy to zabere:-).
pa, Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital