Poradna duly
Jana Čurdová
netuším, moje soukromá adresa je opravdu hrabcovajitka@seznam.cz
Ahoj holky,
já jdu na kontrolu dnes. Bojím se, ale snad bude vše O.K., začínám desátý týden. Nechám si udělat obrázek.
Jitko, poslala jsem ti mail, mně to šlo. Děkuju!
Lucindo, ahoj, neboj, určitě bude vše dobré:-). a komu jsem už poslala soubor rad v těhotenství, tak se omlouvám za čmáranice okolo, ráda si kreslím:-), pa, Lucindo - pak napiš po prohlídce.pa, Ji
Ahojík holky,
Lusindo pak dej vědět jak si dopadla.
Závidím všem co je trochu líp. Já včera dostala vlčáčka na hlídáníé a byla jsem totálně k.o. taky jsem ráda, že jsem doma. V práci už to vědí, radost nebyla, ale hlavně, že já šťastná jsem, co?
Holky víte co jsem dneska našla? UZ z mého prvního těhu. byla jsem na něm 10+3 a nádhera!! tak si ještě nějakej tejden počkám a budu mít druhej!!!
Prohrabala jsem celej vzpomínkovej kufřík a měla jsem uplně slzavý oči ![]()
a co tě tak Meduleinko rozesmutnilo? nebo to je jen těmi hormony…?
Jitko, asi hormony a uvědomila jsem si, jak to rychle uteklo. Za měsíc a půl tomu ultrazvuku bude šest let a půjde do školy. Mám pocit, že jsem si to skoro neužila.
jj taky tady pořád koukám na první utz co mám po Lucinečce a mám taky pocit že to strašně letí a že ani nemrkneme a bude prosinec.. Mě teď začíná s dětma závodní sezona která končí až v říjnu a pak listopad a prosinec a je to
mám obavu že si to těhu asi moc neužiju
ale zase mi to hezky uteče a nebudu mít čas se soustředit na jiné hlouposti
mi jsme dnes byli u zubařky takže první těhu prohlídku máme za sebou
teď ještě obvoďáka a pak mám klídek
teoreticky bychom měli už mít ruce i nohy krásně vidět až půjdu ve středu na utz a v pondělí fičim na štítnou žlázu
mám toho nějak moc
a co ostatní těhulky a kontroly.. Luci tobě držím pěstičky, určitě budete o.k ![]()
Peťulo, ty jsi úplnej sprinter ![]()
Já měla včera výsledky krve a prej O.K. a v pondělí zas UZ, tak snad dobrý a za 14 dní hurá na dovolenou. Doufám, že už mi bude líp.
To víš, je toho dost ale fakt nemám čas myslet na to jestli je mrňátko v cajku ![]()
ahoj holky,včera jsem si já blb zalaminovala fotku z utz at mám památku,no to jsem si dala, fotka nesnesla to teplo a je celá černá skoro:(( ještě že mám druhou, ne tolik ostrou ale fazolka tam je! takže nelaminujte:)))
Verčo, jsou na tak blbým papíře, že i časem blednou. Já si UZ vždy skenovala do PC a raději i kopírovala.
Ahojuk, tak pište pište co kontroly. Koukám, že jste sběhlé a už „jedete druhou várku“. Já jsem poprvý a tak nevím do čeho jdu. Ale věřím, že to bude dobrý.
A pošlete i vaše UTZ obrázky? Já půjdu příští týden 12., tak si o něj taky zkusím říct, bude to začátek 11 tt.
Mějte pěkně!
Jitko, mně se taky mail od Tebe vrátil, že není doručený… ![]()
Prosím, mohla bys mi to poslat v soukromé zprávě, nebo na mail lucie.bio@seznam.cz?
Děkujuuuu ![]()
Lucko, e-mail mi přišel, poslala jsem ti to akorát teď. Líbí se Vám rady? Já jsem za ně ráda, už praktikuji olejíček na citlivá prsa, tak uvidím, zda a kdy to zabere:-).
pa, Ji