Poradna duly
Jana Čurdová
holky je děsný jak jsem zasažená svou profesí - jsem speciální epdagog a pracuju s postiženýma dětma,od narození…pořád přemýšlím jestli budu mít zdravé dítě, přitom si zakazuju na to myslet,jsem cvok:)
ahoj Vercco,
také pracuji s dětičkama, autisté v SPC Plzeň. I mně mamka pořád odrazovala, abych tam nešla pracovat… ale myslím si, že je to hloupost. Neboj.
Tracy píše:
Ankar a kde v nemocnici budeš ležet v NJ?já jsem taky okres NJ
Ahoj Tracy, budu v Hranicích, je tam lepší péče. ![]()
Ankar- nemocnici v Hranicích neznám,s NJ nemám moc dobré zkušenosti,takže já budu rodit v Opavě jako u prvního a jinak na jiné ležení nemocnice v Ostravě.
Medu záleží kdys měla ovulku,já si týdny těhu počítám dle ovulace a né PM takže dle ovulky jsem byla 6+1 a dle PM 6+3 když nebylo srdíčko.A já minule taky rodila přesně na termín ![]()
ahojky holky
já taky rodila přesně na termín a to PM takže jsem teď zvědavá ale spíš než 3.12 počítám 12.12 což je dle utz
tak jsem zvědavá. Taky vám příjde že to krásně utíká? ![]()
Ahoj těhulky,
no utíká to pěkně
a jak to ještě utíkat bude ![]()
jak vám je? Mě dneska z krve řekli, že těhotenství se vyvíjí tak jak má. Tak doufám, že v pondělí už to
bude
ahojky holky:-), tak utíká to:-). Příští týden jdu na UTZ na
by už mělo být vidět (přijde mi intuitivně jako bych už ho vnímala), a přemýšlím jestli se nezeptám na nemocenskou, pořád mi je šoufl, bolí mi podbřišek, nízký krevní tlak (motám se), zvracím (někde jsem četla, že je na to dobré železo, tak jsem si ho koupila). Když jsem doma v klidu a ležím, nohy nahoru (také mám trochu asi po mamce vnitřní křečáky,takže si beru občas Ascorutin, který mi pomáhá), tak to jde, i když… jak kdy. tak nevím, uvidím - zda se to do 12.5. zlepší nebo ne, pak se doktora zeptám, jestli bych neměla být chvilku doma, než se to uklidní. Švagrové nic nebylo, ani prsa necítila, a já to prožívám úplně jinak:-).
Jitko já jdu v pondělí.
Já jsem ráda, že jsem doma, protože někdy mě to tak zaskočí, ten pocit že budu zvracet a nebo že omdlim.
Horší to bude říct v práci, asi tam budu muset dneska zavolat. šéfka bude pěkně naštvaná ![]()
tak tady budou také kolegyně a hlavně šéf naštvaný, pokud bych měla být doma, ale oni ví, že se opět snažíme o mimi. Neí, že jsem těho, ale říkám si, každý jsme nahraditelní v práci:-).
plánovala jsem si, jak tu budu do konce těho,ale zatím to tak nevypadá, snad se to brzo zlepší, člověk pak na nic nemá náladu.
Mně gynekolog ani nebral krev, podíval se UTZ a hned řekl, že jsem těho. Krev mi možná vezmouv tu středu, mám vzít i moč.
tak to tam na ně nahrnu a uvidím, zda mě nechá chvíli doma.
když jsem někde po nákupech, tak jak se motám, mám strach, že padnu. Nebo čekání na bus, jízda půl hodiny busem, pak půl hodiny tramvají, než se dostanu do práce, tak to je žuužo. i mám v kabelce radši sáček, kdyby to nešlo rozdýchat…
Ahoj holky,
mně je tedy taky pěkně špatně. Jsem dneska 6+0 a
zatím vidět nebylo, takže jdeme za 14 dní. A dneska jsem to vydýchávala fakt hustě, bylo mi blbě - neumím si to v práci vůbec představit ![]()
jee bus a trmavaj bych nedala. Třeba dneska mě pekelně bolí hlava ![]()
U mě v práci budou kolegové nadšeni, přejí mi to, ale šéfová už v pondělí byla dooost protivná, že nejdu do práce, zatím jsem se vymluvila. Ale dnes už budu muset s pravdou ven, hlavně kvůli tomu, že za mě práci nikdo neudělá a tak bude mít šéfka docela problém…
caute ![]()
tak tohle tehu bych v praci taky trpela…prvni jsem zvladla do 5ty ho mesice, pak uz to bylo narocny denne dojizdet nejakych 80km a ke konci mi sef nechal patky volny jakoze jsem si vybirala dovcu..ale zas si ted rikam cim hur mamince tim lip prckovi
![]()
ja jsem naopak rada, ze chodim do prace. kdyz jsem o vikendu doma, porad se pozoruju, kde me co pichne a ze se mi chce zvracet a pak mam strasnej strach, ze to nedopadne dobre. v praci na to myslim mnohem min. sice teda pracovni vykonnost silne klesla (je mi blivno a lezu po internetu a v mezicase teda pracuju), ale aspon mi to tolik nedovoli se sledovat.
tak to se máš, můj šéf je veliký nervák, cholerik… takže v práci moc klidu nemám…i když se snažím nebrat si to tak…
pak přemýšlím nad prací a nad mimim, že mám být v klidu a tak.