Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tady se člověk chvíli neukáže a už skoro nestíhám dočíst ![]()
v pondělí jsem byla na prohlídce, dutinka tam je, podle dr vše v pohodě, až na to krvácení
dal mi nějaké prášky, po kterých celkem otékám, a mám nařízený klidový režim.. tak uvidím. Pozval si mě radši na další pondělí, aby se podíval, jestli se vše vyvíjí tak jak má.. Přiznávám, že radší se ještě moc netěším, zatím je to jiné než už prvního těhu, tak mám strach..
taky mám pocit že je u mě teď všecko uplně obráceně než u malé ale na druhou stranu tím líp, protože ne
a je mi líp celkově. I když teď se mi každé jídlo vrací
to je hrozný
ale za prosincový dáreček nám to všecko přeci stojí holky ![]()
ahojky,
je holky, ja se ted vratila od novorozene neterinky, odedneska ji ma bracha doma tak jsme poprve koupali.. uz abych sikoupala vlastni .-)je to tak roztomil. ale kdyz sem koukala na svagrovou, ktera sotva lezela a je ji hrozne, tak mi ji bylo hrozne lito…achich.
jo, ja se budu snazit v praci vydrzet a holky, uz se asi blyska na lepsi casy a zacina mi byt dobre…tak drzim palecky, at se vam taky dari lepe ![]()
Ahoj holky, no tak já na PN jsem,protože pracuju na operačním sále a to se s těhotenstvím fakt vylučuje.No a jsem moc ráda,že jsem doma,trpím nevolnostmi celý den,ať uždibuju po hodině po troškách nebo cucám zázvor,nic nepomáhá. Teď jsem poprvé
a musím říct že se mi ulevilo ![]()
ahoj holky, včera jsem byla u známého v Obchůdku Naděje pro čínskou medicínu (už bych měla mít za tolik nákupů snad slevu
), ale proč píši: od Honzy jsem dostala 2 papíry k těhotenství -rady a péče o mimi, bezva. můžu to sem nějak vložit? Přepisovat se mi to nechce, spíš naskenovat a uložit, ale nevím zda to sem nějak jde uložit. Jinak dnes v tramvaji jsem byla ráda, že jsem si na chvilku sedla, když puberťáci vystoupili u škol. uf. Motala jsem se a je mi zase pěkně šoufl. pa, Ji
Ahoj těhulky
,tak já jdu zítra na UTZ tak bych už měla vidět bobiška , začínám 11 týden těhu ,jinak zle už mi moc není , ale zato záda
měla jsem blokádu ,tak jsem si užila bez prášku na bolest ,nechtěla jsem jít na pohotovost ,aby mi náhodou nedali něco co by mohlo ohrozit moje dítě ,teď už mě to jen pobolívá hýbat se už můžu .jinak všem držím palečky ,já jsem na PN neumím si představit ,že bych chodila do práce ,stát 12 h na benzinové pumpě ani náhodou .
holky, naskenovala jsem rady pro těhotné a rozčlenila na menší části. pokusím se je sem pomalu vložit, když tak si to opište, pokud chcete.ji
bezva, při kliknutí na obrázek se vám ukáže veliký, tak to postupně vložím
ji
holky, ehm, tak jsem zjistila, že když si odkryjete obrázek, tak je useklý konec:-(, takže jinak: pokud chcete celý soubor (těho i péče o mimi), tak mi písněte na mejl hrabcovajitka@seznam.cz a pošlu Vám to, to už je v pdf uložené:-)
ahoj nejde mi poslat tobě email nemáš to napsané špatně tu adresu