TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
7.5.10 12:39

Peťulo, bezva:-).
Meduleinko, no - jen ještě říkala,že na banánech a pomerančích se drží plíseň a ta prorůstá dovnitř. Takže bysme se tomu prý měly vyhnout. Tak uvidíme, já mám banány moc ráda, i když teď víc asi jahůdky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.5.10 12:43

ale žaludeční kyseliny jí zničí a kde dneska plísen není? kolikrát když vidím krájený salámy v krámě… :poblion: pak bychom se musely vyhybat všem kancerogenům a podobně.
Ale to záleží na každé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.5.10 12:47

Meduleinko, to máš pravdu a ještě ty salámy berou do ruky bez rukavic a předtím si zakašlají do dlaně. Tak to pak rostu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.5.10 12:54

pane jo tady se to rozjelo :-) No ja tedy vdana sem od srpna :-) a tu podminku jsme si dala ja kdyz chce 2 ditko tak si nas vezme :-) a ani nebyl proti… ja vim ze je to hezky, ze lide spolu ziji na hromadce a ze zadny papir nepotrebuji…ale manzelka je vic nez pritelkyne v pravnich vecech (majetek, deditctvi, socialni davky,..) clovek si to uvedomi kolikrat az je pozde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
7.5.10 12:59

Holky trošku jste mě zarazily oc se pomerančů týče, já poslední týden jím každý den jeden:)) tělo si o ně říká tak mu neodpírám, když to nepřeháním tak snad neublížím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.5.10 12:59

Raveno, s tím s Tebou úplně souhlasím, člověk nikdy neví co se může stát.

Jitko úplně jsem si to představila :poblion: ještě že kupuju balené, tam to aspoň člověk nevidí, i když iluze si nedělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.5.10 13:01

Verčo, nedělej si starosti :-)
Já dneska koupila banány taky a pomeranče a mandarinky tady máme taky pořád.
I když já ted mám chutě .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
7.5.10 13:01

holky já u Lucky jedla i hermelíny na grilu a všecko na co jsem měla chuť a teď to bude stejný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
7.5.10 13:02

salámy také kupuji balené ale nevěřím že je to o moc hygieničtější než krájené :nevim: ale co bez nich to taky nejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
7.5.10 13:03

Já si dneska dala trošinku Baileys,jen tak jeden doušek…nechci se devět měsíců (teda sedm) hlídat a bát se něco si vzít,když je to s rozumem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.5.10 13:06

Petulo ja se tedy hermelinu bojim preci jen zbytecne zvysene riziko, ale jinak jsem jedla co jsem chtela, kafe mi nastesti v tehu nechutna… i kdyz pepsi nekdy neodolam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.5.10 13:06

také si říkám,s mírou tak nějak všechno,na co má tělo chuť:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
7.5.10 13:11

Ahoj děkuji za milé uvítání mezi Vás.
Termín PM je 4.3.2010 a věk je 23 let. Tedy přesněji až za 13 dnů :-)
Jinak nemá někdo nějakou radu na vylepšení chuti k jídlu v těhu? Na začátku jsem vážila 49-50kg, ale díky nechutenství co mě potkalo při těhotenství jsem zhubla 3kg. Snažím se do toho nutit, jelikož mě to samotnou děsí,ale nejde to přes krk. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.5.10 13:12

Jééé kafíčko miluju, teď jsem si koupila bez kofeinu, ale někdy se mi tak motá hlava, že si slabounký uvařím nebo dám presíčko. No a na kole teda taky dost ujíždím, ale snažím se. Třeba si jen tak dvakrát loknu pro chuť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.5.10 13:14

Leni píšu si
a já v prvním těhu zhubla 5kg, ve 4. měsíci to šlo už nahoru, tak neboj a pokud to nejde, tak se nestresuj.
Zkoušej to po chvilkách, třeba po dvou třech soustech.
Mě nejvíc chutnalo (pomohlo) hroznové víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí