TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
10.5.10 19:43

u nas v porodce delai obtisky nozek na pamatecni list :-D to je taky super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
10.5.10 19:53

mi jsme dělali malé odlitky nožiček také ale dost pozdě když už se dost hýbala takže to nebylo nic moc :-( ale je to nádherná vzpomínka a vím že teď je uděláme hned z porodnice doma :-)

Nějak se zítřka obávám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
10.5.10 20:39

Ahoj holky,
dlouho jsem tady nebyla, úrodička moc pěkná :-)
Já jsem dnes podle MS 6+5. Včera jsem se navlíkla do džín, které jsem nosila a asi tak 5 cm mi chybí od knoflíku k dírce. Přibrala jsem sice asi tak kilčo (které ještě přidávám těm hormonům k IVF), ale břicho mi teda roste fakt děsně…
A vždycky mě hrozně bolí břicho když mě v noci vzbudí čůrání - to jako když to zadržuju tak to pak bolí jak blázen (ne umyslně, jen mě to prostě hned nevzbudí) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.5.10 21:42

Ravčo-jestli budem rodit stejně, tak se fakt nasměju.

Peťulo, já je v prvním těhu cítila až kolem 18.tt jinak jsou to prej pohyby střev,(taky asi záleží pohyby a pohyby, že jo, takovej kopanec to nebude :-D ) Ale na břiše se mi taky blbě leží, tak nějak mě to břicho tlačí ;-)

Jo a při prvním těhu jsem přibrala jen 6kg měla jsem malinkaté bříško. Tentokrát si ho asi užiju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
11.5.10 08:16

Zdravím všechny :-), Medu a Ravčo, já mám možný termín kolem 28.12. možná dřív, tak třeba se sejdeme všechny tři v jeden termín :-).
Holky s přibíráním ani nemluvím, také s tím že mi začalo být blbě, odbije 6 hod. a já můžu pobývat pouze poblíž záchodu :-). No a ksichtík mám jak puboška, hrůza děs. Ale hlavně ať je malé v pořádku a zdravé :huban: . Pořád přemýšlím jak maličkému/maličké říkat neutrálně, protože celou dobu říkáme dívčím jménem a já mám poslední dobou sny o kloučkovi, tak nevím. Jsem z toho volaká zmetěná. Nechápu jak někdo to může vydržet (nevědět pohlaví) až do narození :-).
Jo jinak bych podle poslední prohlídky měla být dnes 7+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
11.5.10 09:44

Ahoj holky ,ten odlitek je fakt super.Vy se máte hodně z vás už přibližně ví kdy má termín porodu,ale mně to doktor ještě neřekl.
Verčo:podle ms jsem 9+2 ,ale podle velikosti toz mi minule rekl doktor na utz jsem dnes 10+2 ale stejne nevim co je rozhodující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
11.5.10 09:59

Mokii, s tímhle si hlavu nelámej. TP je hodně orientační, jedna porodí 38 a druhá 42týden
A nakonec budeme rodit ve stejný den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.5.10 11:17

ahoj zensky,
to je pekne cist, jak miminka rostou a rostou :-)
ja se tenhle tyden stehuju (bylo to planovane), tak doufam, ze mimi bude v pohode. ale myslim,ze jo, ze kdyz uz nekdo mate doma maleho spunta, tak jste urcite vic v pohybu a mate vetsi zatez nez ja ted.
taky tim padem menim doktora (vracim se ke svemu staremu). treba mi pak ukaze mimco na ultrazvuku jeste znovu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ms
2816
11.5.10 19:11

Nazdárek těhulky,
koukám, že se vám i mimčátkům daří dobře a to je dobře!!! Já byla dneska v těhuporadně a Dr. mne neplánovaně poslala na UTZ, tam jsem čekala dvě hodiny, ale odměnou mi byl pohled na 2,5cm velkého prcka s tepajícím srdíčkem , o nějakém problému nepadlo ani slovo, tak snad je vše v poho.
Mějte se krásně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
11.5.10 19:22

Medu ja mam v planu rodit zase driv :lol: :lol: kdo se stim ma tahat :lol: :lol: (takze doufam ze se prcek nesprajcne a stihne se vylodit jeste letos :lol: ) tedy 6kilo si delas srandu ja +19 :oops: a ted zacim s vahou +15 oproti minule…budu jak obr koule :cry: :cry:

no mne je pres den uz lip, ale vecer to stoji za to :( takze u nas celodeni nevolnosti pomalu na ustupu a prechazeji ve vecerni…no a vecer uz se do zadnych kalhot ani nervu :oops: a porad mi je blby nosit tehu veci i kdyz jsou tak pohodlny, nehlede ze to nechci zatim nikde verejne sirit

zitra drzte palce jdem na skolkozapis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
11.5.10 21:39

Ahoj holky,

dneska jsem zas začala špinit, pak krvácet a výsledek…špatný!!! :cry: :cry: :cry:
Takže metřík už jsem smazala a zítra se jdu ještě jednou přesvědčit o realitě k doktorce. Dneska na pohotovosti jem jim nechtěla věřit.
Hodně štěstí všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
11.5.10 21:40

MEDUUUUUUU, TO NEEEEEEEEEEEE :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
11.5.10 21:47

Medu a to ti na pohotovosti nedali zadnou sanci, ze to muze byt hematom nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
11.5.10 21:56

Medu nebo že si Tě tam nenechali v klidu a něco neudělali? Asi těžký o tom psát.. jestli je to opravdu tak, tak je mi to opravdu strašně líto… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
11.5.10 22:48

holky, vím přesně kdy jsem otěhotněla a za 7dní jsem měla // dnes jsem měla být 7+3 ale mimi nemá nic, ani žloutkový váček, ani plod a ani srdíčko. Doktor mi na rovinu řekl, že jestli jsem si oplodněńím jistá, tak je to zlé. Já jsem neměla sílu, byla jsem tam úplně sama, tak jsem řekla, že půjdu ještě k doktorce. K té doktorce, co mě tak zanedbala!!!! protože mi neudělala ani pořádný UZ!!!
Já to vůbec nemůžu rozdejchat. Holky já furt bulím! A krvácím čím dál víc! Já se tak těšila.

Dávejte na sebe pozor! nestresujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital