Poradna duly
Jana Čurdová
Luu, nic si nevyčítej, já jsem také poznala, že pokud se nezeptáš doktora, tak ti kolikrát nevysvětlí věci, prostě si asi myslí, že dnes v době internetu všechno z netu víme, ale člověk i rád slyší věci od erudovaného doktora. Ale jakmile se zeptám, tak ti začne hnedka vykládat:-). takže alespoň tak:-).
Navíc Medu to že jsi po revizi nemění nic na tom že tu s námi nemůžeš zůstat, tedy pokud tě to nebude ubíjet a nechceš tu o holky přijít pořád patříš mezi nás!!!! ![]()
ahoj holky .) dnešní kontrola dopadla výborně jsem teda 9+3 a mimi má 2,7 cm, dostala jsem už průkazku. Za 3 týdny jdu na test vývojových vad v prvním trimestru moje gyndařka to dělá všem a zadarmo svým pacientkám
dávejte na sebe pozor
ahoj Kandake:-), to jsem ráda, že takhle prcek roste, pak nám musíš také napsat, až půjdeš na vyšetření, jak probíhalo.pa, Ji
Tak to blahopřeju, Kandake
a to je hodná doktorka, že to dělá zadarmo, to se jen tak nevidí ![]()
Ahoj holky ,tak nevím ,proč mi můj dr říkal ,že je to nebezpečné
když je to jen ultrazvuk ,Medul moc je mi to líto ,
že to tak dopadlo ,ale neboj za chvíli se přidáš znovu k nám těhulkám,mocinky držím palečky
,už nevím kdo se ptal proč jdu na plodovku ,je mi už letos 39 let a jsem po umělém tak musí dr vyloučit všechna rizika ,že mimi bude mít nějakou vadu i když pořád je 4% ,které nezístí žádným vyšetřením .Tak všem krásný víkend ať moc neprší a hodně odpočívejte zatím pa
![]()
Ahoj maminky, ráda bych se přidala k Vám, pokud by Vám to nevadilo. TP máme 14.12. ![]()
Jéje koukám že máte víkendík
jak to že se mi neukazuje metřík, chjo a přitom v profilu jak si dám náhled, tak tam je… ![]()
Ahojky vítám tě mezi námiˇ.Řekni nám něco o sobě odkud jsi,kolik ti je?
Je mi 27 let, jsem z Ostravy jsem vdaná. Miminka jsme se dočkali po 7 letech. Jsem na rizikovém těhotenství. Několikrát jsme už těhotní byli, ale nikdy to nedopadlo .
Konečně poprvé máme
které bije, tak doufám, že tentokráte to konečně vyjde ![]()
Jsem doma, protože mám hematom a krvácela jsem více jak měsíc. Od pátku už nekrvácím, jen občas trošinku špiním.
Zítra jdu na kontrolu, tak doufám, že vše bude v pořádku ![]()
ahoj Nino, vítám tě mezi námi!! Gratuluji k
a držím moooc palce at je vše v pořádku a úspěšně rostete:)
Jinak holky já mám už ofiko těhu bříško a jsem na něj maximálně pyšná!!!! jsem dle ms na konci 11.týdne,metřík mám podle utz, tak asi proto už mi roste ![]()