Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
tak koukám se na krásné miminko, Petulo:-).
Od včera mi též bolí bříško, ale vím, že je to od stresu z práce, včera tu opět (snad po týdnu a něco) zhoustla nálada, takže se mi to hnedka ukáže na bolesti v podbřišku:-(. Tedy povím vám, že nic na mě nepůsobí tak, jako stres v práci… což také není dobře, snažím se nebrat to tak vážně, ale moc to nejde…
Nandi, myslim si, ze pokud by bolesti nebyly stálé, tak, že se nemusíš bát. Snad to brzy ustane. Taky mě sem tam pobolívá, ale jak píše Jitka, hlavně když jsou nějaké stresy. Já zase onemocněla (průdušky). Takže půjdu asi domů to pěkně vyležet.
Nandy mě taky včera bolelo bříško jak říkáš ty ,taky jsem radši ležela a nic nedělala a dnešní noc jsem se vzbudila hroznou bolestí žaludku braly mě křeče byla to hrůza,ale trvalo to pár minut a pak to přešlo.Za to mě dnes bolí docela hlava ach joooo.
Ne mně ještě ne a to mi jako začnou krvácet to já vůbec nevím…
No to nemusí, ale mě už začaly krvácet fest. Nevím co s tím dělat.
akorát jsem se vrátila od zubařky a ptala jsem se na krvácející dásně na některých místech. Udělala mi přednášku obrovskou:-). Povídala mi, že za prvé to může být zánětem, takže používat mezizubní kartáček od trojky do osmičky a mezizubní nit všude, ale opatrně. Já ještě používám kartáček na krčky, ten je prý na to nejlepší. Za druhé to může být prostě těhotenstvím, že když máme te´d splašené hormony, tělo více prokrvené, takže se máme hlídat a jakmile by nám otýkaly dásně, tak hnedka prý vyhledat svého zubaře, který s tím něco bude dělat:-). Moje zubařka je prima, mladší než já, ale všechno vysvětlí:-). Hnedka mi říkala, že pokud jím pestrou stravu, tak vitamíny jíst nemusím (kromě tedy kyseliny listové, femibion), ten a´t pořád jím i během kojení, že dobře působí po porodu na lepší stahování dělohy do původního stavu) atd. Pak mi říkala, až se mimi narodí, ať mu nedávám žádné sladké čaje, pití, ale v lékárně ať nekupuji granulované čaje, že ty jsou nejhorší. Pak mi upozorňovala na to, že když se miminko narodí, tak má v puse takové prostředí, že se mu nebude dělat žádný kaz, jakmile budou oubky, proto upozorňovala hlavně na olizování lžičky, dudlíku a stále pusinky na pusu, tím se přenese vaše slina na mimi a kazy se prý už začnou tvořit. Ale musíme to brát všechno s rezervou, i když říkala, že co je lepší - neoslintávat dudlík, nedávat sladké čaje a dítě nemá kazy a nebo: zubařka trápící dítě na křesle… tak s tím jsem odcházela z prohlídky. uf.
tak to jsem se ale rozepsala,
Ankar brzké uzdravení:-).
Příspěvek upraven 19.05.10 v 11:36
http://www.fashion-mami.cz/p/novinky
holky, jukněte na net, kde prodávají těho móu, některé věci jsou pěkné…:-)
jo jsou tam hezký věci.Mně zatím,ale bříško neroste v pohodě nosím všechno co mám.
holky já teď pořád řeším ty povodně i když se nás přímo netýkají, ale manžel chce jako dobrovolný hasič odjet, což mu schvaluju a taky mu balím sebou njaké věcičky po malé a po nás, myslíte že to ty lidi ocení?? je mi jich děsně líto
při každých zprávách mi jdou slzy do očí a to bych na hormony nesvalovala ![]()
jinak koukám že tu řešíte děti a zubaře, moje malá neměla dudlíka, ani nepije nic slazeného a sladké má minimálně a vrchní 1 a 2 má zkažené, takže to asi záleží taky na tom jak hodně dobré to dítko ty by má.. malá to má po tatínkovi, ale co druhé snad budou lepší ![]()
Já si myslím ,že do jisté míry to ovlivnují ty sladke napoje a dalsi ,ale je to ovlivněno i geneticky.
Ahoj všem, hlásím že naše miminko odešlo do nebe. Byla jsem dnes ráno na vyčištění… Už počtvrté… Chjo. V pondělí na KO bylo v pořádku a srdíčko tlouklo, dnes už ne.
Užívejte bříšek. Pa Ninka