Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Pirrippi to je nádhera!!! V kolikátém že jsi týdnu a kolik měříte???:)) ježiš já se strašně těším na pondělí že bude moje fazolka už taky takhle krásně vidět!!! mooc gratuluju!!
Tak ta je opravdu parádní ![]()
Gratuluji ke zdárným kontrolám a dobrým zprávám. Já jsem vám tak pořád na spaní a hladová.. ![]()
Ty porodnice - vím času dost, jen mám kamarádku v Praze a tam se musí registrovat strašně brzo - ale jinde je to asi v pohodě. Já zvažuju Písek nebo Strakonice, tady asi nikdo nejste, že jo, necháte mě tu samotnou ![]()
Hezký večer těhulky ![]()
ahoj holky,
tak u mě je nemocnicce jasná…kladno to jistí…taková rodinná pohoda díky tomu, že mamina tam kdysi pracovala 20 let na kojencích
švagrová tam teď rodila a sestřičky jsou ještě z dob mámin, takže byli příjemné (myslím že tam jsou fajn i bez známostí)…
já si taky mažu bříško standard tělovým krémikem. v sobotu jsem si pořídila první těhu kalhoty…už mě ty normální opravdu škrtí…v HaM měli hezký výběr, tak doporučuji ![]()
jinak, když stee tu s tím „chlubením“ taky ráda přidám našeho prcka ![]()
krásný večer, jdu fandit hokeji ![]()
Nandi, Piripi, vy už jste ale velcí, v kterém týdnu jste? To je nádhera, gratuluji, super.
![]()
bebu píše:
Ahoj holky,
Lusindso to nejsi sama,koho trápí nevolnosti.Já si přijdu úplně divná. Je mi šoufl téměř celý den a nejhorší je to ráno a večer. A po celý den mám divný pocit jako na hlad,ale když něco začnu jíst,tak se v tom dloubu hodinu
štefi OVE - mno… já zase slyšela brutální kritiku na Fifejdy… a to od několika kámošek atd., špatné vyčištění maminky, navrácení se několikrát zpět kvůli 40st. horečkám atd., masakr celkem co jsem slyšela… Poruba vím, že není ideální pro prvorodičky, že je to tam jako na běžícím páse atd., ale aspoň si myslím že je to rychle za tebou a asi je to hodně žádaná porodnice když je to tam tak narváno… Vítkovice budou asi taky v poho, akorát si určo musíš koupit tu VIP kartu, začnu o tom pozdějc uvažovat, Vítkovice mi přijdou možná i pro mě ideální, mám to za rohem a rodí tam i můj gynekolog, takže kdybych ho trefila bylo by to fajn
Nicméně s každou porodnicí v Ově má každý jiné zkušenosti a vždycky se najdou kritici i ti co chválí, ale když to shrnu v globále tak na Fifejdy jsem slyšela asi nejvíc kritiky
Ale na porodnici je fakt času dost ![]()
Ahoj holky ,tak já nad porodnicí ještě moc nepřemýšlím,ale jsem z Olomouce a už vím ,že tu rodit nebudu ,protože je tu dost stížností.Minulý týden jsem si myslela,že mě nevolnosti přecházejí,ale to jsem se dost zmýlila ,protože už mě zaseš třetí den trápí.Vůbec nemám na nic chuť,nejraději bych nic nejedla.
Podobně, podobně, já jsem si myslela taky, že už to bude dobrý. Ale divno něco mezi hladem a nevolnem trvá - mně ale naopak je líp, když pořád něco pojídám a ukusuji
. Dobře nám tak ![]()
Holky, jezdíte hodně autem? Já docela jo a švagrová mě navedla na toto - doplněk k pásu do auta: http://www.detskydum.cz/…thotn-14101/
Tak posílám pro inspiraci, ale netuším, jak moc dobrý to je ![]()
Přesně tak
Mi je teda teď od soboty dobře, musím zaklepat… už necu aby se mi to vrátilo ale asi mě to ještě nemine, ale jak říká Luu, je mi líp když jím častěji. Třeba ráno jsem vždycky jedla až v práci a to mi ráno bylo hodně zle, takže teď vstanu a hned se najím a pak teprv do práce a je mi fajn ![]()
No já jezdím autem pořád ať už jako řidič nebo jen spolujezdec ,takže jsem o tom pásu taky přemýšlela.
holky, já zjistila, že když celý den jím průběžně malinko, ale každou chvilku, tak mi je dobře:-).
jen pak nechci moc vidět ta kilča:-).
ale co, jsme těhotné, tak ať si to užijeme:-)
já třeba nemůžu vůbec vidět maso a natož ho jíst ,nemám na něj vpbec chuť.A poslední dobou jsem dost unavená ,odpoledne vždycky zívám.