TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3776
20.5.10 14:56

Já u toho brečela :) Ale ne proto, že by to bylo nějak hrozné, ale proto, že to bylo nádherné a už se na to moc těším :)
Jinak teda ankar nic ve zlym, ale nechápu co se ti na tom nelíbilo :think: Mi to přišlo naprosto normální a to jsem to nikdy neviděla, je jasný, že miminko musí vyšetřit, jestli má v pořádku všechno… Nevím jak bys to teda doma dělala, a jestli by to dělala porodní sestra nebo kdo, vypadalo by to určitě stejně, opravdu nevím, z čeho jsi měla husí kůži? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
20.5.10 14:58

Pžesně na toto video jsem koukala na youtube včera.Jo a ty nálady mám taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.5.10 19:16

Nelíbilo se mi jak ta sestřička brala to miminko (prostě jak na běžícím pásu), bylo mi ho úplně líto. Celou dobu je v bříšku, kde má klid, slyší svou maminku, je v plodové vodě. Už cesta ven je pro něho náročná a hned potom takových necitlivých doteků. Doma máš miminko u sebe hned po porosu, ano samozřejmě ho čistí a vyšetřují, ale šetrnějším způsobem. Já břečela u jiných videí, a to porod doma, bylo to neskutečně krásné. Je to ve stejné sekci a je to video černobílé. Nádhera. Jako samozřejmě, každý má jiný názor, jen mi to připadalo takové tvrdé a bylo mi toho miminka líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
20.5.10 21:33

hezky vecer jdu Vas po delsi dobe pozdravit :-)
u mne docela nevolnosti ustaly tak snad je vse OK Ko je az 31.5 :(

Ankar nic proti domacimu porodu, ale komplikace se nedaji predvidat (to je pro mne nejvetsi bubak) ja mela porod prvni krasnej i mi hned dali Bibi na dlouho na brisko :-D

nalady jsou super :twisted: ale bude hur :lol:

jinak uz mate krasne velky bobulky… uz se taky tesim

tak se zatim opatrujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ms
2816
20.5.10 21:54

Ahoj holky, zdravím a doufám, že se máte dobře.
Pepíček chrupk, tak jsem zvládla i to videjko a musím říct, že jsem ho taky obrečela. A řadím se k Ankar, bylo mi té holčičky maličké strašně líto. Přišlo mi strašné, jak ji odnesli hned od maminky (ty tři vteřiny, co ji k ní dali se snad ani nedají počítat…)
Chci rodit v porodnici a moc si přeju, aby nebyl tam problém, mít drobečka hned po porodu u sebe. U Pepíčka jsem si to neužila, což mne dodnes mrzí, ale aspoň jsem ho pořád viděla, ošetřovali ho na stole přede mnou přímo na sále… Kdyby mi ho takhle hned odnesli, to bych rozdejchávala o dost hůř… i kdyby byl s tatínkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
21.5.10 09:15

A jak se to dá udělat, aby to dítě nechali hned u maminky? Mně se o tom jednou zdálo, a byl to nejhezčí sen v mym životě..
Mně to teda připadá, že dnešní medicína umí spoustu věcí, úžasnejch, atd., ale zároveň opravdu bere člověka (i toho človíčka) jako kus tkáně :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.5.10 09:34

ahoj holky, opět Vás všechny zdravím, byla jsem ve škole na poslední zk, před státnicema:-).
Ankar, To video na mě působilo nic moc dobře. Obrečela jsem to. Jukněte se na toto: http://www.porodnice.cz/…ika-leboyera
v ČR se takové způsoby vedení porodů provádí, jen až přijde vhodná doba, musím najít nejbližší porodnici k Plzni:-). v takových to proodnicích se prodáví porod v klidu, pomalu, matka má dítě na prsou do té doby, dokud nedotepe sama pupečníková šňůra:-), není to totiž takový šok pro miminko jako když ji ustřihnou.
Doma bych se porodu asi trochu obávala.
3.6. až půjdu k lékaři, nechám si napsat nemocenskou, rozhodla jsem se. Jinak lékař po mě nevyžaduje žádné peníze - regulační poplatky za prohlídku, fotku apod. nic, jsem u Vojenské pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
21.5.10 10:10

Ahojky,to jses rozhodla dobře,že půjdeš na neschopenku aspoň se nebudeš stresovat a budeš v klidu odpočívat.Já jsem na neschopence od začátku a jsem ráda,já bych tam asi ani být nemohla dělám totiž 12 hodin a zvedám těžký krabice a šplhám se po žebříku a regálech,dělala jsem pro firmu gate v olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
21.5.10 10:34

Jitko, to je krááásná metoda, jéje. Kdybys natrefila na seznam porodnic, kde se to takto dá, tak prosím napiš. Já budu taky pátrat, ale teď nestíhám.
Neschopenka je určitě dobrá. Já teď pracuju z domova většinou, ale je to děs se přinutit, asi jsem zaváhala. Tak si to užívej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.5.10 12:56

Zeptala jsem se na www.porodnice.cz - poradila mi to kamarádka, která už to čeká každým dnem, prý se mi jistě ozvou:-). tak jakmiel mi pošlu mejlem seznam porodnic v čr, což jsem po nich chtěla, vložím odpověď sem:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.5.10 14:09

Jituš, četla jsem si tvůj odkaz a je to úžesné, tak si to přesně představuji já. Na ten seznam jsem opravdu zvědavá a pokud nic takového nebude v okolí, jsem ochotna jet klidně dál. Mylsím, si že to je opravdu důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.5.10 14:21

Kamarádka mi říkala,že nejbližší taková porodnice k Plzni je v Hořovicích, což jde:-). Tak pokud bude vše dobré, počítala bych s ní:-).
Jakmile mi odpoví, vložím seznam sem.
Jinak jsem se dívala na hodně článků z wwww.porodnice.cz, tak si to také přečtěte:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
21.5.10 18:19

Ahoj holky, normálně jsem dneska dostala takovou chuť na mcDonalda že jsem musela jít, a to ho mám celkem daleko :D Ale krasne jsem se prosla a je mi fajn :) Jinak me nejak prestaly bolet prsa, uz neboli jako driv ani nejsou tak citliva jako predtim, mate to nekdo taky? Je to normalni? Ani spatne mi moc neni uz… akorat dnes jsem varila a na chvili me polilo horko, zatocila se mi hlava a sla jsem zvracet pac se mi udelalo strasne spatne od zaludku, pak jsem si lehla, usla a dobry… Tak snad je vsechno O.K. :) Jinak vas zdravim a preju krasny vikend ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ms
2816
21.5.10 18:43

Luu, no to by mne aky zajímalo… jak přinutit (přemluvit) lidi v porodnici, aby nám tohle přání vyplnili… :nevim:
já doufám, že u druhého mimča budu průbojnější, u prvního jsem byla jak ovce… a i když mi to vadilo, dělala jsem vše tak jak „úřední šiml“ chtěl a očekával…
Teď jsem připravená být za potížistku, snad mi to vydrží :lol:
Ale faktem je, že pokud bude mimčo v pořádku, myslím, že by pro ně neměl být problém, ošetřovat miminko přímo u mamči na bříšku. Myslím, že nebudem první ani poslední, kdo to od nich bude chtít… Tak ať si zvykají na poptávku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
21.5.10 18:45

tak sem ted koukla na video od Ankar a musim rict, ze nejdriv mi tekly slzy a rikam, to je des…a ted nad tim tak premyslim a rikam si…trva to kolem 5ti minut a pak se mimo vrati k mamine…a behem tech peti minut muzou zjistit, ze neco neni ok a pripadne ihned resit… co by pak bylo, kdyby nechali vysilene mame hodinu na prsou a neco se mohlo pokazit, co by byvali zjistili driv.....nakonec si nemyslim, ze je to uplne zcestne mimco takto odebrat… ale trochu se bojim, ze souhlasit moc nebudete, nebo mate nekdo stejny nazor?
 pacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital