Poradna duly
Jana Čurdová
Štefi, jasně, tak jako víš jak, já jsem tak nějak přesvědčená že chci jít do Vítkovic, když mě kvůli stop stavu fiknou na Fifejdy asi taky nic nenadělám
Já si hlavně myslím, že hoodně záleží jakou směnu zrovna chytnem, jestli dobré sestřičky, doktory atd, atd, myslím si že je to hodně o štěstí
Někdo má dobré zkušenosti s Porubou, někdo špatné, stejně tak s Fifejdama a Vítkovicema, co už jsem se naposlouchala od kamarádek, takže to vidím tak, že se regnu do Vítkovice a děj se vůle boží ![]()
To je hnus přístup. Vemou ti právě narozené miminko do inkubátoru a nic ti neřeknou.
Já zase slyšela jeden malér o Vítkovicích. Jedné mé známé se tam v březnu narodila holčička a při porodu byl nějaký problém a dítě je od té doby na hadičkách. Dokotorka se prý hned prozradila, že to byl jejich problém, tak nevím ![]()
holky, natrefila jsem na pěkný článek o porodu:http://www.evalabusova.cz/cesty/I_6.php
Tak těm co mají za sebou kontrolu tak
a kdo čeká, tak pak napište a držím
. Já jdu zítra. Snad se dozvím víc i o tom screeningu a dostanu už průkazku. Jinak ať se daří holky.
Jitko zajímaví článek ,můj přítel k porodu jde ,první váhal ale teď je rozhodnutý že půjde,První dvě děti jsem rodila sama a šlo poznat ,že když ten muž tam není ,tak se personál chová jinak ,všichni skákali kolem rodičky vedle mě co tam měla manžela a já jsem málem porodila sama ,tak už jen kvůli tomu nechci být v porodnici sama .Je fakt že teď po tolika letech bych už se nenechala odbít ale budu ráda že tam mám blízkou osobu .
Taky jsem četla, supr článek, přítel se mnou taky půjde a říká, že bude na tom správném místě vedle mě ![]()
Já jdu na druhou kontrolu ve čtvrtek ráno. Budou mi brát poprvé krev a konečně dostanu už i těhu průkazku.
Doteď mi dělali pouze UTZ. Přídám fotečku ze 17.5. Už nám bylo i srdéčko. Ve čtvrtek budu mít novou ![]()
Děkuji jsme s tatínkem moc hrdí, i když zatím vypadá jako sněhuláček ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
holky, blíží se volby, takže posílám vtipné videoklip.
Krásná fotka já už taky cu takovou
Snad mi vyjde hezká toho 31.5. ![]()
Cassiopeo a v kterém jsi týdnu? Já teď už v 10, ale ta fotečka je z 9 týdne ![]()
No já budu 31.5. 9+4tt teď jsem 8+5tt ale na té fotce vpravo dole je 8w6d to znamena osm tydnu a sest dni ne?
JJ přesně. je to bez jednoho dne 9 týden.
Pro další fotečku si jdu ve čtvrtek a jsem zvědavá, jak za těch 10 dnů miminko vyrostlo ![]()